Amin inşallahİNSALLAH canim. ALLAH sağlıqlı hayırlı bebişler nasip etsin hepimize
Inanma onlara onlar insanin iyce aklini karistirio bende yaptm tam dedikleri gibi kopurdu ama adet oldm bi umit iste ama test olmaması ve aklinda suphe kalmasida cok kotu varya ondn boyle toplu para verip en az 20 tane test olack evde yoksa kendimizi yiyip bitiriozPerşembe günü adet günüm bende düşünüyorum canım ama negatif çıkarsa diye de korkuyorum karbonat testi deneyim dedim tam dibede çekmedi ama fokur fokur köpürmedi de kafam çok karışık
Evet ya varya inanmazsın damlattım elimdekini bıraktım elimi yıkadım musluğu kapattım elimi kaldırdım sanki oraya özel damlatmak bu kadar olmaz tam pamuğun üstüne cuk diye düştü bir dk o arada ya var ya yok ilk çizgi bile ya yeni çıktıydı yada çıkmaya devam ediyor du neyse ya vardır bundada bi hayır Allah isyan ettirmesinInanma onlara onlar insanin iyce aklini karistirio bende yaptm tam dedikleri gibi kopurdu ama adet oldm bi umit iste ama test olmaması ve aklinda suphe kalmasida cok kotu varya ondn boyle toplu para verip en az 20 tane test olack evde yoksa kendimizi yiyip bitirioz
Amin cnm ama al istersen boyle sabirsizsn persembeyi bekleme okdr sahsen ben 10 yas yaslaniom strestenEvet ya varya inanmazsın damlattım elimdekini bıraktım elimi yıkadım musluğu kapattım elimi kaldırdım sanki oraya özel damlatmak bu kadar olmaz tam pamuğun üstüne cuk diye düştü bir dk o arada ya var ya yok ilk çizgi bile ya yeni çıktıydı yada çıkmaya devam ediyor du neyse ya vardır bundada bi hayır Allah isyan ettirmesin
Günde iki kezmi yaptın canım benim de adete 10 12 gün kala vajina da kaşıntı ve yanma olmuştu ama çabuk geçtiydi sen de dikkatli ol bırak dediğin gibi inşallah faydası olmuşturGunaydin kizlar. Sogan kurumun 12.gunundeyim ama feci sekilde vajinada yanma ve sık sık idrara cika oluyor aşırı kaşıntı da cabasi cok kotu oldum 15 e tamamlayamadan birakiyorum bu kuru adetime 12 gun var zaten faydasi olduysa coktan olmustur olmadiysa yapcak bisey yok dayanilmayacak derecede kotu kasinti,yanma hissediyorum
Bugün geçti saysam yarın da al gel derim olmazsa sonra haftasonu bulamayız falan derim olmazsaAmin cnm ama al istersen boyle sabirsizsn persembeyi bekleme okdr sahsen ben 10 yas yaslaniom stresten
Bndede bi sorun yok 11 eylul adet gunum adet olmasam bnde baslicam sogan kürüne herkes hamile kaldim diyor sogan kürüyle ins bizde kalirizSlm kizlar bir kurtaj iki ay sonrada kimyasal gebelik gecirdim aradan 5 ay gecti hala ses seda yok bu ay sogan kurune basliycm ama bende adet duzensizligi yok pcolu degilim nebiliyim kist fln yok acaba bunlar olmadigi halde kullanip hamile kalan varmi
Iy cnm bugun 3.gun sabah ictim ayni yani bi farklilik yok akintim fln da yok ama soyle diyim icim okadar rahatki hic stres yapmiyorum hep hamile kalmasam bile faydasini gorurum diyerek iciyorum bakalim 10 daha kullancm ztn etkisini 3 4 gun sonra gosterirmis senin akintin cok olmusmuydu yumurtlama gunundeBugün geçti saysam yarın da al gel derim olmazsa sonra haftasonu bulamayız falan derim olmazsa
Senin nasıl gidiyor canım
Insallah cnm doktorlar mutlaka bikadinin birdefada olsa icsin diyorlar psjolojik olarak bana okadar iyi geliyoki ictikce illa cocuk olsn diye degilde sifa niyetine iciom gunumede daha var belkide ondn rahatm son gunler cok stresli gecio sende acele etme cnm erkende baslama belki hamilesindirBndede bi sorun yok 11 eylul adet gunum adet olmasam bnde baslicam sogan kürüne herkes hamile kaldim diyor sogan kürüyle ins bizde kaliriz
Yok canım çok değil di akıntı uzayan akıntıydı ama yapışkan değil di o kadar adetimin 12günü falan yoğun du tabi yumurtlama akıntısıysaIy cnm bugun 3.gun sabah ictim ayni yani bi farklilik yok akintim fln da yok ama soyle diyim icim okadar rahatki hic stres yapmiyorum hep hamile kalmasam bile faydasini gorurum diyerek iciyorum bakalim 10 daha kullancm ztn etkisini 3 4 gun sonra gosterirmis senin akintin cok olmusmuydu yumurtlama gununde
Aynn cnm kararszm aslinda pclu ihtihap fln yok bende ondn diyorum sadece sabah iciyim agir gelir diye sonradan vazgecip aksamda iciom bikackisi bobrekleri yoruo fln diodu bu hafta sabah aksm iccm son haftada sadece sabah icmeyi dusunuom ztn yumurtlama gunu anlarim hemen faydasini benimde ayni senin gibi yumurtla gunu akintim oluo ama beyaz olmuo sanki gelisio ama catlamio gibi oyle uzayan bi akintim yok ondn bu ay sogan kuruyle iltihabi fln temizler bidahaki ayda yumurta icinde incir kurune basliycmnYok canım çok değil di akıntı uzayan akıntıydı ama yapışkan değil di o kadar adetimin 12günü falan yoğun du tabi yumurtlama akıntısıysa
Zaten sonra da akıntı olmadı o kadar ama kup kuru da değil di bi ıslaklık vardı sadece iki gündür de peçeteye geliyor bakalım ya hamilelik belirtisi yada adet olcam
Sabah akşam mı içiyosun
Evet dediğin gibi dikkatli olmakta fayda var çünkü düşük için içenlerde varmış soğan suyu nu diye okudum bir yorumda ne kadar doğru bilemem yoksa doğal şey ne zararı olucak ta
Aynn cnm kararszm aslinda pclu ihtihap fln yok bende ondn diyorum sadece sabah iciyim agir gelir diye sonradan vazgecip aksamda iciom bikackisi bobrekleri yoruo fln diodu bu hafta sabah aksm iccm son haftada sadece sabah icmeyi dusunuom ztn yumurtlama gunu anlarim hemen faydasini benimde ayni senin gibi yumurtla gunu akintim oluo ama beyaz olmuo sanki gelisio ama catlamio gibi oyle uzayan bi akintim yok ondn bu ay sogan kuruyle iltihabi fln temizler bidahaki ayda yumurta icinde incir kurune basliycmn
Aynn cnm ondn yumurtlama gunune yakin birakcm bendeEvet dediğin gibi dikkatli olmakta fayda var çünkü düşük için içenlerde varmış soğan suyu nu diye okudum bir yorumda ne kadar doğru bilemem yoksa doğal şey ne zararı olucak ta
Insallah cnm doktorlar mutlaka bikadinin birdefada olsa icsin diyorlar psjolojik olarak bana okadar iyi geliyoki ictikce illa cocuk olsn diye degilde sifa niyetine iciom gunumede daha var belkide ondn rahatm son gunler cok stresli gecio sende acele etme cnm erkende baslama belki hamilesindir
Ins Rabbim isteyen herkese versinInsallah cnm doktorlar mutlaka bikadinin birdefada olsa icsin diyorlar psjolojik olarak bana okadar iyi geliyoki ictikce illa cocuk olsn diye degilde sifa niyetine iciom gunumede daha var belkide ondn rahatm son gunler cok stresli gecio sende acele etme cnm erkende baslama belki hamilesindir
Aynen canım ya adetime 10 12 gun var ve ozellikle sabahlari asiri kasinti ve yanma oluyor anlamadim gunde 2 kere uyguluyorum oylede olmasi gerekiyor zaten yanlis mi biliyorum ? Ya bugun dayanamadim bu kdr yaptim devam edeyim bari dedim son 2 gunumu de icmeye karar verdim nasilsa olan olmustur 15 gune tamamlayim bari insallah skinti olmaz. Sen naptin canim kist icin flan mi kullanmistin?Günde iki kezmi yaptın canım benim de adete 10 12 gün kala vajina da kaşıntı ve yanma olmuştu ama çabuk geçtiydi sen de dikkatli ol bırak dediğin gibi inşallah faydası olmuştur
Hic akinti olmadi canim ya bende anlamadim sadece 11.gunu cook hafif pembe su gibi kanama geldi o kdr kanama bile denmez regli baslangicinda olur ya hafif kahverengi pembe arasi lekelenme onun gibi oldu okadar. Suan tek.sikintim kasinti yanma ve sık idrara cikmaBnmde bugun 3. Gunum tuvalete cok cikiyorum ama akinti fln yok bence etkisini daha gostermedi cnm sen iy gelmissn 12 gune yumurtlamana yakin ztn dedigin gibi etkisini gostermistir akintin oldumu senin
Yok canım tespit edilen kistim falan yok varsa da bilmiyorum muayene olmadım sadece iki aydır akıntım az gibi geldi bana hatta bazen akıntı olmuyor gibiydi bide hamile kalmaya çalışıyordum iltihap varsa söker diye kulllandım ama sadece bir hafta ve günde bir kez yaptım tabi olması gereken ikiydi inşallah kullanan arkadaşlar hepimize fayda etmiştirAynen canım ya adetime 10 12 gun var ve ozellikle sabahlari asiri kasinti ve yanma oluyor anlamadim gunde 2 kere uyguluyorum oylede olmasi gerekiyor zaten yanlis mi biliyorum ? Ya bugun dayanamadim bu kdr yaptim devam edeyim bari dedim son 2 gunumu de icmeye karar verdim nasilsa olan olmustur 15 gune tamamlayim bari insallah skinti olmaz. Sen naptin canim kist icin flan mi kullanmistin?
Evet canım faydasını görenler çokGeçen ay sadece 7 gün içebildim ve adetim 29.gün de geldi.. son 3 ay 36-39 günde bir oluyordum..
Anlad.canim benim gibi sende bilmiyosun kist var mi yok mu bende sirf yarari olur diye icenlerdenim son bi kac gunum kaldi insallah şifa olur :)Yok canım tespit edilen kistim falan yok varsa da bilmiyorum muayene olmadım sadece iki aydır akıntım az gibi geldi bana hatta bazen akıntı olmuyor gibiydi bide hamile kalmaya çalışıyordum iltihap varsa söker diye kulllandım ama sadece bir hafta ve günde bir kez yaptım tabi olması gereken ikiydi inşallah kullanan arkadaşlar hepimize fayda etmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?