Sogan kuruyle ilgili kucuk bi soru

Dusunelim ki sogan kurunh kullaniyorsun ve hamile kalmissin bebegine bi zarari olmayacaginin garantisi var mi ?? Belkide zarar vericek. Zaten bu sogan suyu sokturucu etkili diyw biliyorum. O yuzden gerek yok. Hergun folik asitini yut ve bebeginin gelicegi zamani bekle :)

Adetten sonra 15 gun iciosn sonra devam etmiosn cnm iltihabi flnda sokuo okadar hamile kalan var bunla belki bizede bi faydasi dokunur bise yapmadan da olmuo denemekte fayda var folik asit bile olsa o haplardansa Allah in yarattigi dogal seyi kullanmak daha mantikli

Ha bide 15 gun iciosn ara verison o arada ztn yumurtlama gunune denk gelio ozmn icmiosn

İyi dene bakalim insAllah faydasi olur cnm :)

Ha bide 15 gun iciosn ara verison o arada ztn yumurtlama gunune denk gelio ozmn icmiosn
Evet canım sen yine temkinli ol ben korku ve ümit arasında içtim bir hafta dolduğunda yumurtlama günlerime denk geldi ve bıraktım inşallah fayda etmiştir zararı olmamıştır inşallah Allahım Sen yardım et

Insallah cnm tabi once Allah tan umit kesilmez Allah verirse olur öncelikle boyle dua edip iciorm

İnşallah canım Rabbim hayırlısıyla mutlu haberi birbirimize vermeyi nasip etsin inşallah

Aynn kizlar benim bugun ikinci gunum az once 1 bardak daha ictim orta boy doganin kabuklarini temizledim klorlu su koyup tencerenin agzini kapatip tam 5 dk bekledim sonra onu suzup biraz sogumasini bekleyip iki seferde ictim dun sadece aksm yaptim bugun sabah aksm yapcm dun sadece sik tuvalete gittim ictikten sonra 4 5 defa cikmismdir akintim yok daha yeni basladigim icin olabilir bu hafta gozlemlerimi yazarm insallah bi faydasini gorurm

İnşallah canım bekliyorum gelişmelerini bende o kadar akıntı yapmadı günde bi kere yaptıydım ama yumurtlama günlerimde akıntı vardı Ha yumurtlama akıntısımı emin değilim ama

Valla canm ben iltihab için içmiştim soğan kürü adetim başlamadan 2 gün önce içtim sonra eden oldum devam ettim ama benim aksine kanamami çok arttırdı sonra kestim ben soğan kurunu iltihabı sokuyor diye içtim canm

Bak sogan sonra incir kuru yapılıo sogan rahmi temizlio incirse yunurtayi geliştirio
Daha yeni yaptım canım faydası oldu mu bilmiyorum 4Ağustos adet oldum 10Ağustos ta falan başladım bir hafta yaptım bıraktım hamile kaldıysam diye bakalım bekliyorum

Aa sende beklemedesn ozmn insallah olur cnm bizede etkisini gösterir ins
Evet canım inşallah etki etmiştir çok karışığım birden adet psikolojisine sokuyorum kendimi başlıyorum ağlamaya birdende hamile modundayım kafayı yemeden hayırlısıyla gelir inşallah bebeğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…