ellerine sağlık soğan böreği derler bizde bayramlarda yapılır canım istedi
kaydirigubbakcemile5ellerine sağlık çok güzel görünüyo...
harika görünüyor.ellerine sağlık.
sen harikasın mutfak konusunda.
yeri değil ama yazayım yinede eti puf pastası nefis oldu.
göçmenlik nerden sordum ama mahsuru varmı?
benim anne tarafımda bulgaristan göçmeni.
Şeniz sağol gülümay allahimm bu ne boyle:1shok:
soganli pidelere bayilirim:lepi:
buda boyle kitir kitir olmus
agzimin suyu akti resmen ya:jeyyar:
harika gorunuyo bitanem
ellerine saglik vallaŞeniz
evet canım normalde sadece soğan kullanılır azcık da salça ben böyle yaptım bu sefer çok sağolyerimsenibenbiz içini sadece soğan ve salçayla yapıyoruz
yani domates biber vs kullanmıyoruz
o zamanda nefis oluyor
anneannecim çok güzel yapar:)
ama sizinkide nefis görünüyor
ellerinize sağlık..
bu arada anneannem selanik göçmeni:)
Afiyet olsun yapabilirsin arkadaşım yabu çok zor kuzum elinize sağlık ben hiç yapamam bööleee
kaydirigubbakcemile3 Olabilir cicim ya hayat tevafuklarla doludur ,çok hoşsunkaydirigubbakcemile3vallaha sevındım bır teyze vardı cok yapardı bu hamur işini bayılırdım tadına ust goruntusu aynı resımdekı gıbıydı...
sırf sogan vardı yagda kavurmuştu sadece..
kız yoksa halan benım tanıdıgım teyzemı.)
sagol ya pc kaydedecegım sonrada seve seve zevkle yapacagım...
afiyet olsun su cumŞenizay sabah sabah mahf ettin beni tariflerden gözümü alamadım hee:mymeka:
şimdi birazdan dalıyorum mutfaga kim tutar benidelikafadulden
ben buna bayılırım ve çok sık dda yaparım iç harcını aklıma ne gelirse kullanırım-tatlicadiarzu- süper bir börek :lepi:ellerine emeğine sağlık enfes olmuş besbelli görüntüsünden bilecokacimcoook
sen yaparsında güzel olmamamıııı zatenzemuszemus
ye ye sonra veremiyoz kiloları ama:mymeka:
ben bugün yandım-tatlicadiarzu-
Çok geçmiş olsun prensesimiz kendine iyi bak tez zamanda ayağa kalkar nice pastalar börekler yaparsın inşllallah yeter ki sağlık olsun..Çorba yapmaya gelemedik hakkını helale tmafoldumbenmasallah libim cok guzel gorunuyor pidenin goruntusu bana benim koy pittasini animsatti sadece biraz ic harci farkli gibi ama cok guzel birseye benziiii
yaparim ben bun evelallah ama oncek ayaga kalkmam lazim
opuyorumnanaktan of of.. Can yarın yapacaksın inş.yersin bol boleline saglik harika gorunuyoda bi tarafim sisecek diye korkuyom ben,simdi alacaksin bi dilimi eline ,yaninada ayran,cokacimcoookoooof bi tepsiyi yerim heralde,,,,cokacimcoook
Afiyet olsun denersen pişman olmazsın inşallah Pınarcık,ben çok seviyorum damak tadım da iyidir söylemesi ayıp:kedi:ilk defa goruyorum bunu cnm ellerıne saglık ben severm bu tarz seylerı ama hamur konusunda cok ıyı degılım bakalm bır denemk lazm olmadı mısafırm sana.tatlm bnm emegıne saglık
Uğraştırmıyor çok ya da şöyle diyeyim uğraşmana değiyor benim bir buçuk yaşında kızım var onunla oynadıktan sonra mutfağa geçtik hamur yoğurduk beraber nasıl eğlendik anlatamamkaydirigubbakcemile3yesem kesin beğenirim soğanlı sarımsaklı şeleri severim ben ..
ama kim uğraşcak :kedi:
nefis görünüyor cnm ilk defa gördüm böyle bişeyi ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?