Soğan suyu kullanıp adet öncesi akıntısı olanlar...kahverengi...kırmızı....sarı....

bananekbananek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
494
16
38
Kocaeli
Kızlar soğan suyu ilk küründe akıntı yaptı adet öncesi.Gün gün akıntısı değişiyor.Öncesinde de bel ve çok fena kasık ağrısı çektim.Korktum düşük yapıyor gibiydi.:43:Sizde durumlar nasıl?:26:

Evet benm de kasık ve bel ağrım oldu çarşamba günü.yani bitirdkten 5 gün sonra adetn 24.günü geldi.ilk önce kahve sonra sarıyla karışık kırmızı anlamadım.adet oldum sandım.bugün 4.günüm değişen yok hala akıntı var.bu kadar uzun mu sürdü senin?

Evet benm de kasık ve bel ağrım oldu çarşamba günü.yani bitirdkten 5 gün sonra adetn 24.günü geldi.ilk önce kahve sonra sarıyla karışık kırmızı anlamadım.adet oldum sandım.bugün 4.günüm değişen yok hala akıntı var.bu kadar uzun mu sürdü senin?
yoooo
acaba hamilemisin
test yaptinmi

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandir bu siteyi takip ediyordum.. artik bende araniza katıldım:) neyse konuya geliyim.. 2 senelik evliyim çocuğumuz olmadı. . Bazılarınız simdi der daha erken acelen ne :) sorun bende adet düzensizliği var yani hap kullanmadikca adet olmuyorum..doktor klomen verdi iki aykullandim yumurtaliklarim büyümuyor. .o dönemde 3 ay boyunca siyah kara lekelerim oldu.. 9 . günündeyim soğan kuru yapıyorum ve daha 2. Gün de lekeler kayboldu .. bazilariniz bu kürde adet olmuşlar ama ben olmadim olmalimiyim yada kistleri atinca nasil anlayacağım ???? :KK64::KK64:

Merhaba bundan yaklaşık bir ay önce korumasız ilişkim oldu ama bir saat içerisinde ertesi gün hapı aldım. 10 gün öncesinden soğan suyu içmeye başladım ve 6 gün içtim. Şimdi ise iki gündür kahverengi leke geliyor ama adet gibi parçalar dökülüyor sanki. Hiç hamileliğimde olmadı. Normal bir şey mi bu lütfen hemen biri cevap versin😂

Back
X