Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

soğan pişirlmeden çiğmi kullanılıyor ???soğanı dışı kapra oluncaya kadar ateşte tutarak daha sonra ezip ihtiyol pomad ve bir adet sarmsağı karıştırıp cilde sürülerek yapılan bir öneri duymuştum yapan varmı?

nette okudum etkili olduğunu söyleyenler var denemeyi düşünüyorum deneyen varsa deneyimlerini bizlerle paylaşırsa sevinirim

Ben de duymuştum bunu henüz denemedim ama. Şu soğanı denemeyi düşünüyorum. Dün koltuk altımı aldım önceden görseydim yapardım yav neyse artık bir dahaki sefere yaparım kaydirigubbakcemile2

sarımsağın saç,kaş çıkarma özelliği var bence tüyleri de arttırabilir,dikkatli olmak lazım :sm_confused:

bende lazerle ilgili bişi söylemek istiyorum ben hem bikini hem de koltuk altına gittim 1 sene ilk zamanlar inanılmaz dı bacaklarıma da yaptırırım diye düşünüyodum ama seanslar bitti 3-4 ay sonra tüyler yeniden çıkmaya başladı sir ağdaya gidin tüm vücüt hem daha ucuz hem daha etkili

kızlar ben uzun zamandan beri yapmıyorum soğanı fırsat bulamıyorum çünkü hep aceleye denk geliyo,tüyler seyreldiği gibi kaldı eski haline dönmedi...ilk fırsatta devam edicem ama arka arkaya...

ben tüy problemimi karınca yağıyla çözdüm mercekle arıyorum şimdi tüylermi çünkü yok

kızlar ben uzun zamandan beri yapmıyorum soğanı fırsat bulamıyorum çünkü hep aceleye denk geliyo,tüyler seyreldiği gibi kaldı eski haline dönmedi...ilk fırsatta devam edicem ama arka arkaya...
minish 21 ben de bıyıklarıma ve koltuk altıma kullandım... sonuçları yazacam ben de... ama sen yorumlarını yaz emiii... unutma bizi.. özellikle takip ediyorum. bu arada soğan yüzümde pek öyle korkulacak bir yazma ve kızarıklık yapmadı... ama gözlerim fena yandı:)bayanssulusmile

bacaklarıma henüz uygulayamadım.. canım çok acıdığı için ve cadı kızım fırsat vermediği için hala beklemedeyi.. braunun epilasyon mendilini duydun mu? nerden bulabilirim acaba... bilen var mı? epiltörden önce sürüyormuşsun sonra da acısız epilasyonnn ... lütfen bilgiiiiii.....CADIARZU

arkadaşlar bende yeni katıldım başlık ilgimi çekti fisfisfis epilasyondan kastı herkes farklı yorumluyorda ağdamı makineyle alımmı lazermi merak ettiğim lazer epilasyon sonrasıda yapılabilirmi

Perşembe günü izin günüm bende sabahdan yapayım akşama kadar soğanla gheserim ewde xD akşamda duş alır yatarım artık gelişmeleri yazıcam bende mutlaka

bu soğan suyundan bayağı ümitliyim... neden derseniz bıyıklarıma uygulamıştım bir hafta geçmesine rağmen sanki bugun almışım gibi duruyoorr koltuk altım da henüz çıkmadı... kaydirigubbakcemile2 bacaklarım için de hemen hemen aynı şeyi sölebilirim.. bu arada ilk seansım... sanırım işe yarayacak.... sizin de yorumlarınızı bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…