soğan pişirlmeden çiğmi kullanılıyor ???soğanı dışı kapra oluncaya kadar ateşte tutarak daha sonra ezip ihtiyol pomad ve bir adet sarmsağı karıştırıp cilde sürülerek yapılan bir öneri duymuştum yapan varmı?
soğan pişirlmeden çiğmi kullanılıyor ???soğanı dışı kapra oluncaya kadar ateşte tutarak daha sonra ezip ihtiyol pomad ve bir adet sarmsağı karıştırıp cilde sürülerek yapılan bir öneri duymuştum yapan varmı?
sarımsağın saç,kaş çıkarma özelliği var bence tüyleri de arttırabilir,dikkatli olmak lazım :sm_confused:soğan pişirlmeden çiğmi kullanılıyor ???soğanı dışı kapra oluncaya kadar ateşte tutarak daha sonra ezip ihtiyol pomad ve bir adet sarmsağı karıştırıp cilde sürülerek yapılan bir öneri duymuştum yapan varmı?
ben tüy problemimi karınca yağıyla çözdüm mercekle arıyorum şimdi tüylermi çünkü yok
minish 21 ben de bıyıklarıma ve koltuk altıma kullandım... sonuçları yazacam ben de... ama sen yorumlarını yaz emiii... unutma bizi.. özellikle takip ediyorum. bu arada soğan yüzümde pek öyle korkulacak bir yazma ve kızarıklık yapmadı... ama gözlerim fena yandı:)bayanssulusmilekızlar ben uzun zamandan beri yapmıyorum soğanı fırsat bulamıyorum çünkü hep aceleye denk geliyo,tüyler seyreldiği gibi kaldı eski haline dönmedi...ilk fırsatta devam edicem ama arka arkaya...
ben tüy problemimi karınca yağıyla çözdüm mercekle arıyorum şimdi tüylermi çünkü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?