eşimm polis....... Demek güzel yerler seviniyorum böyle şeyler duyunca
burda komşuluk falan filan hiç yok insanlar buz dolabı
ooowww polis eşi, polis olmak istemiiişşş
Güzel de olurmuş ama nasip kısmet
Biliyorum biliyorum batıda insanlar birbirlerinden çok uzaklar. Bi eve gelin girdim hiç bir komşum da gelip hayırlı olsun veya hoşgeldin demedi.
öylece çıktım o evden..
şimdi burdayım ve her pişen yemekten getiriyorlar sağolsunlar. Haftada bi kere mutlaka çağırıyorlar evlerine. Her gittiğimde de pasta börek elinden ne gelmişse o gün..
Evde eksiğim varsa yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Ben burdan gittiğimde işte asıl bunu özlerim..
eşimin komseri olmak istiorm oda gülüoo..
Valla ist sadece güzelliği için katlanıorm çok gzl bi şehir
bebişim olsa komşumda olur annemde herşeyimde
evde komiserisindir zaten kız:)
iş yerinde de olursan adamı çıkmazlara sokarsın
ne zamandır istanbuldasınız?
özel mesaj yazdım posta kutun dolu. bakarmısın canım
oldu şimdiiiiiiiiii...
daha yeniyiz canım 5 ay oldu henüz.
daha burdayız torpil bulana kadar
hımm inşallah bulursunuz
canım başka varsa göstersene
yok canım başka yani diğerleri önemsiz:)
iuzun zamandır ilk kez bu kadar geç yatıcam galiba.yarın da sohbet edelim canım hiç sıkılmadı sayende
evet canım bende senle muhabbet çok hoşuma gitti
geçmi dedin canımm
maşallah güzel bi düzen
9 buçukta yatıyorum. ilk başlarda can sıkıntısından uyur kalırdım şimdi alıştım daha az uyursam gözlerim balon gibi oluyor
sana iyi geceler canım.
Soğan suyu başlığının suyunu çıkarmış bulunmaktayız. inşallah uyarı falan gelmez.:26:
ben de içiorum bu 4. ayım geçen en son soldaki kistimi gidermişti ama bu ay gene çıkmış başladım yine adet sancılarımada çok iyi geldi..tadı da rahatsız etmedi iyi..ama sağdaki çikolata kistime etki etmedi ama sanırım biraz küçülmüş
selam kızlar banada anlatrmsnz soğan suyu kürünü hangi soğan nasıl olacak gnde kaç kez ben bi sabah birde gece uyumadan önce içiyorum acep doğrumu yapıyorummm 2gün oldu birde düzensz kullanyrummm bende çikolata kisti varda inş.faydasını görürüm
benimde sogan suyunda 8. günüm.kistim veya iltihabım varmı bılmıyorum doktor fobimden dolayı içiyorum varsa temızlensın dıye.dunden beri sık sık idrara cıkma istegi ve asırı gaz problemım var soganmı yapıyor bunları bılmıyorum.eşimde keçi boynuzu kürü içiriyorum hayırlı zamanda gelsin inşallah hayırlı evlatlar acelemiz yok bekleriz.
canım peki kabuğu beyaz olanmı sarı olanmı günde 3 kez içsem ne olur zararı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?