cevap yazın ne olurrr
işte yarın veya ertesi gün belli olacak ama gecen ay ayın basında olacagıma 3 gün gecmişti ümitlendım ama 3.gün oldm nasip dedim..
inş cnm dua et:) tşkr ederim tekrar
bekle o zaman canım belirtiler takılma ben 1 yıldır hamilelik belirtisi hastalığı oldm
umarım hamilesindir canım
mesaj kutun doluymuş tatlım bir bakabilir misin :)
Soğan suyunun sivilce yapcağını sanmıyrm, başka bişeyden olabilir doktora görünmelisin bence
saracoglunun sitesinde 28. sayfada tamda bu soru sorulmus sıvılcelerde artıs olabılırmıs vucudun ıltıhabını attıgı içim..
Arkadaşlar yokmu sesimi duyaaannn
ben klomen kullanmıştm bende olmadı ama çok büyük değilse eriiyebilir
canım stres yapma canım iç doğan suyunu
hımm benim 3 yerimde oldu artıkkkkkkk deve gibi sivilceler
kistlerim büyük değil doktor doğum kontrol hapiyla eriyebileceğini söyledi sen de klomen işe yaradı mı canım ve kaç ay kullandın
bende buugun ıtıbarıyle 3ledim :) koca koca bıde bırısı ıcte yagbezesı gıbı yanagımdasenın bugun son benımde yarın hadı gecmıs olsun :)batın nezaman ?
hadı bakalım hayırlı haberler gelır ınsallah benımde cuma bakalım ama belırtı fılan bısı yok benı temızledıyse ona sukredıcem yani :)benım adımla beraber 4 gamzem oldu :))
bende adet belirtisi var galiba
bat beklemek çok fena bbişi yaaa
inşallah sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun
bende adet olucam sanırım ara ara agrı gelıp gıtmeye basladı.3 gun kaldı benim soganı ıctım ama yumurtlama haftam harıc salladım ılıskı olayını kafamıza estıkce oldu yani.nasibi varsa gelır nasılsa. benım kuzenımın ıstemedıgı halde ılıskı sonrası hemen wcye kosmasına ragmen (üstelik bayan üstteyken de zor dıye bılırdım hamıle kalmayı ) oldu yani.cokta ugrasmaya gerek yokmu acaba dıyor ınsan bazen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?