nasıl doktor fobin neden korkuyorsun canım
gaz yapıo evet canım
benimde10.günüm canım
inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz siz ne zamandır istiyosnz
ben keçiboynuzu kürünü eşime yapmadığıma pişman oldumm
ama gitmen lazım eşinde de sende bi problem varmı bakılsa iyiy olur
bak canım ben vajınusmustum 1.5 yıl
neyse bendede eşimdede sorun yokmş 2 aydır tedavi gördüm
evet alttan muayine ye girdim ve kendimi kastığım için çok acı çekiorm zannediordm
ama o kadarda korkacak bişi yokmuş rahat olmak gerekmiş 2 ayın sonunda anladım
hatta doktora gitmeden 2 gün uyuyamıodm
tabi ben bu fobimi eskiden vajınusmus olmamdan kaynaklandığını düşünüorm
8 ay erken 1 yıla kadar tedaviye başlamıo doktorlar
ama bi muayine ol bişi kaybetmezsin ben adetimin 3 günü muyaine oluorm gidersen 3.günü git[/QUOTE
korkacak bısey yokmus demıssın ya doktor kontrolu ıcınmi diyosun bunu vajınusmus ıcınmı dıyosun. kan testıyle bakmazlarmı adetın 3 günü gitsem yani illa alttan muaynemı olmak lazım ki1 yıldan önce gitmem sanırım doktorada zaten.sogan kürü pazartesi bitiyor benim sizinde haftaya biticek sanırım gelişmeleri paylasalım burdan sık sık ıdrara cıkmaktan gına geldı bana prostatlılar gibiym
vajınusmus bitti bende
alttan muayineden korkuodm
kan ttahllide yapıor ama ama kiss falan varmı die bakıo herhalde
bence git bende 1 yılı bekliyemedim içim rahat olsn die gittim tabi yine sen bilirsin
benim pazar son soğan suyumda ama adet beklediğim zaman hep geç gelir bilmiorm beklicem
idrar iyi bişi amaidare et bide senn çok akıntın oluyormu
pazarteside benım son gün. adetim her ayın ya 3üdür ya 8 i bakalım neler olucak.akıntım daha az gectgmz aya göre. gecen ay sanırım sismit gibi bi sıkıntım vardı vajınada kasıntı idrara cıkma ve bol akıntı ılıskı esnasında acı vs. bu ay gectı hepsi bi idrar sorunum var bırde gaz.oda sogandan sanırım. sizde akıntı varmı
ilk 2veya 3 gün oldu biraz
çok deildi ama şimdide çok az var
benimde 8 ini 9 nu bulur galiba
aynen sanırsam iltihabımız felan yok şükür ondan akıntımız yok.sogandan sonra farkettıgınız degısıklıkler varmı vucudnuzda benım yumurtalıklarımda şişlik ve gergınlık oldu baya bi rahatsız edıcıydı gergınlık ama gectı şimdi
şöyle anlatayım karnımda agrı oluo bazen böyle batar gibi
sonra vaj...üzerinde nohuttan büyük bişi çıktı beze gibi bende acaba soğandanmı diorm
böyle işte canım
karında hafıf agrılar ve sag ve sol kasıkta ara sıra batmalar bendede oldu. ama beze gibi seyı anlayamadım sıvılce gıbı bişeymi
sivilceden büyük ve içte..bilemedim bende
adet olursam(umarım olmam inşallah) doktora gider sorarımm
benımde ona benzer bısey yanagımda cıktı sıvılce desem degıl ermemıs sıvılce olur ya acır dokundukca aynen öyle ama kac gun oldu öylece duruyor sogandanmı deglmı bılmıyorum bekleyelım gorelım bakalım olmazsınız ınsallah
Soğan suyunun sivilce yapcağını sanmıyrm, başka bişeyden olabilir doktora görünmelisin bence
Bende bugün start verdim soğan suyuna bebek için soğan suyu içenlerden hamile kalanlar olmuş benim kistim,..vs sıkıntım yok ama bebiş haberini 3 yıldır alamyrz belki şifa olur vesile olurrr( sğan kürüyle hamile kalanlar sizde yazın lütfen tecrübelerinizi umudumz artsn ayrıca kist,..vs olmayanların kullanması uygunmudur??
evet hamile kalanlar varmış ama darısı bize benim 11.günüm
tedavi gördünüzmü
öylemi inş.güzel haberler alırız...tedavi derken eşimde de bende de bi sıkıntı yok hsgden tutunda sperm testleri kan testi vs.temiz gayet iyi yumurta takibi yapıldı klomen,..vs kullandm bir kez aşılama yaptrdm bizde 8 aydır zamana bıraktk siz nekadar zamandır buhaberi bekliyrsnz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?