Temmuzda 3 yıl olacak canım bana da2015 evlendim bi bucuk sene istemedim ondan beridir istiyorum siz peki
Yarın bende 15 güne tamamlayacağım ama adete 11 gün kaldı acaba daha içmesem mi kafam karıştıBende sogan icicektim aslinda ama doktorum kullanma dedi hamile kaldigini bilmezsin sogan kuru ciddi yumurta gelistirici ve sokturucu gebelik kanamana sebep olur dedi musade vermedi
Ben mani olmak istemem benim doktorum maydonoz ve sogan ciddi soktoruculer dedi hatta cogu yumurta grlistiricilerde sogandan faydalanilir dedi ben kullanmani istemiyorum ama karar senin demisti baslamadim hicYarın bende 15 güne tamamlayacağım ama adete 11 gün kaldı acaba daha içmesem mi kafam karıştı
Gebeligin ustune adet goren var arkadasim bu ay adet gordu dun konustuk 4 gun once bittim bu yada olmadi baksana adet.oldum.diyordu 8 haftalik hamileymis adet gormus ustune olabiliyor bunlarCanım zaten adet bittikten sonra başlıyosun adet olana kadar bitmiş oluyo yani ortada aslında daha bebek olmamış oluyo bence dene okadar çok kişi bu yöntemle hamile kalmışki bende inanmadan içtim emin ol
Insallah kuzum ya zor bir surec beklemek ama sabr ve dua ile gelir beklenenKesinlikle stres oldumu olmuyo ama insan ister istemez strese giriyoryaa çok sevindim inşAllah en yakın zamanda olur ama bence olmazsa dene derim
15 gün kullanın diyor saraçoğlu ondan sonra kullanma bence
Yarınlık daha içeyim o zman ben canım hayrlısı artıkBen mani olmak istemem benim doktorum maydonoz ve sogan ciddi soktoruculer dedi hatta cogu yumurta grlistiricilerde sogandan faydalanilir dedi ben kullanmani istemiyorum ama karar senin demisti baslamadim hic
İnşAllah canımBencede canım 15 günden fazla içme zaten ayy inşallah olur ya dualarım sizinle
AminnnRabbim hicbir kadinin kucagini bos birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?