Soğansız zeytinyağlı sarma

Kofte harcinin tadi kotu bi kere. Cok kotu olur yapma bence.

off hem de ne guzel olur. Herkes yemeklerime bayilir :KK66: ben baharatla soganin eksikligini hissettirmem :KK66:

Cok guzel oluyo. 7 turlu baharat kat biraz. Biraz reyhan. Salcasi yagi off benim misafirlerim gelmisti o kadar cok yemek olmasina ragmen sarmaya dadanmislar ve daha yok mu sen bizim sulaleye tas cikartirsin bu iste demislerdi. Cidden harika oluyor tavsiye ederim :KK66:

Yukarda arkadasa yazdim ben cok severim sogansiz :))
Canimsin ;) hemen not aliyorum bilgem sagolasin :KK15:

Kofte harcinin tadi kotu bi kere. Cok kotu olur yapma bence.

off hem de ne guzel olur. Herkes yemeklerime bayilir :KK66: ben baharatla soganin eksikligini hissettirmem :KK66:

Cok guzel oluyo. 7 turlu baharat kat biraz. Biraz reyhan. Salcasi yagi off benim misafirlerim gelmisti o kadar cok yemek olmasina ragmen sarmaya dadanmislar ve daha yok mu sen bizim sulaleye tas cikartirsin bu iste demislerdi. Cidden harika oluyor tavsiye ederim :KK66:

Yukarda arkadasa yazdim ben cok severim sogansiz :))

Ayni benn, gercekten benim yemeklerimede herkes bayilir sogansiz yapiyorum.
Hangi baharatlari kulaniyorsun?

Damak zevki demek ki ben de yiyemem soğansiz.

Aslinda cok on yargilisiniz. :)) Ben de bekarken sogansiz yiyemem falan derdim. Ama sogansiz yemegin gerçek tadi ortaya cikiyor. Bi dene ;) biz sogani çiğ tuketiyoruz ya da kozlenmis olarak..

Aslinda cok on yargilisiniz. :)) Ben de bekarken sogansiz yiyemem falan derdim. Ama sogansiz yemegin gerçek tadi ortaya cikiyor. Bi dene :KK66: biz sogani çiğ tuketiyoruz ya da kozlenmis olarak..
On yargı değil bence 1 kere sogansiz bir yemek yedim beğenmedim her türlüsü tuketirim soganin çiğ. Kozlenmis fark etmez.

soğansızda olur. koyma. bende soğansız yaparım yemekleri. eşim sevmez. ben de soğanı kavuramam, kokusundan midem bulanıyor. bende katmıyorum. çok çok katacaksam da suyuna bütün olarak katıp sonra alırım.

Bir sarma yapanım olsa da içine ne bulursa koysa:KK45:
Rondodan 1 soğanı iyice geçirip suyunu koyun bari, tat versin diye.
Bu arada yemezse adresi verin, ben hepsini yerim.

Ben soğansız yemekleri hiç beğenmem.
Ve eğer eşiniz yemiyorsa her şekilde anlar içinde soğan olduğunu.
Soğansız güzel olur mu bilmem ama el mecbursa yapın.

Back
X