Sevmemiş. Derdi sadece cinsellikmiş işte. Elde edemeyince vakit kaybetmek istememiş. İyi ki ayrıldınız.Sevgilimle uzun zamandır birbirimizi taniyoruz. Kendisi bana söylerdi hep ben kabul etmezdim. Sonra kabul ettim 3 aydır birlikteydik. Çok fazla buluşma imkanımız olmuyordu. Son bulusmamizda bana yakınlaşmak istedi ama ben istemedim ve kendisini ittim. Sonra o da durdu ve oradan ayrıldı. Mesaj yazdığımda canım konuşmak istemiyor. O hareketinden sonra soğudum senden ben bir daha yanına asla yaklaşma asla dedi. Bende uzunca mesaj attım açıkladım. O hala asla dönmem benim yapım bu dedi ve bende görüldü attım yazmadım. O da yazmıyor artık. Sizce neden böyle yapmış olabilir? Bir hareketle insanın sevgisi biter mi seven insan böyle bir şeyde çekip gider mi? Birkaç gündür de ne o yazıyor ne ben. Daha önce böyle bir durum yaşamış olan var mı aranızda
Sevgilimle uzun zamandır birbirimizi taniyoruz. Kendisi bana söylerdi hep ben kabul etmezdim. Sonra kabul ettim 3 aydır birlikteydik. Çok fazla buluşma imkanımız olmuyordu. Son bulusmamizda bana yakınlaşmak istedi ama ben istemedim ve kendisini ittim. Sonra o da durdu ve oradan ayrıldı. Mesaj yazdığımda canım konuşmak istemiyor. O hareketinden sonra soğudum senden ben bir daha yanına asla yaklaşma asla dedi. Bende uzunca mesaj attım açıkladım. O hala asla dönmem benim yapım bu dedi ve bende görüldü attım yazmadım. O da yazmıyor artık. Sizce neden böyle yapmış olabilir? Bir hareketle insanın sevgisi biter mi seven insan böyle bir şeyde çekip gider mi? Birkaç gündür de ne o yazıyor ne ben. Daha önce böyle bir durum yaşamış olan var mı aranızda
Yakınlaşmaktan kastı o değildi bana dogru geldi ve bende ittim. Aramızda oSevmemiş. Derdi sadece cinsellikmiş işte. Elde edemeyince vakit kaybetmek istememiş. İyi ki ayrıldınız.
Cinsellik olmayacağını zaten biliyordu. Kendisi de söylemişti bunu.Seninle olan ilişkisinde samimi duygulara sahip değilmiş demek ki.. amacı sadece cisellikmiiş.. yoksa kimse senden bu yüzden soğumaz da, seni zorlayamaz da ..
Cinsellik olmaz diyen herkese inanmayın. Ama bana da garip geldi şimdi sadece aranızda daha az mesafe olsun diye karşınıza oturan birini itmek. Dibinize girmemişse itmek de pek normal olmamış. Bence amacı cinsellikti de adım adım alıştırmaya çalışmış. Yeşil ışık göremeyince de soğudum demiş. Bir itmeyle nasıl soğumuş orası da garip. Sadece garipsenecek bir davranış.Yakınlaşmaktan kastı o değildi bana dogru geldi ve bende ittim. Aramızda o
Cinsellik olmayacağını zaten biliyordu. Kendisi de söylemişti bunu.
Ne sevgisi. Adam sevmiyor. Seven adam sevdiğine istemediği bişey yapmaz. Amacı belli . Aradığını bulamamis sende. Sen neden açıklama yapıyorsun. Yol ver gitsin.Sevgilimle uzun zamandır birbirimizi taniyoruz. Kendisi bana söylerdi hep ben kabul etmezdim. Sonra kabul ettim 3 aydır birlikteydik. Çok fazla buluşma imkanımız olmuyordu. Son bulusmamizda bana yakınlaşmak istedi ama ben istemedim ve kendisini ittim. Sonra o da durdu ve oradan ayrıldı. Mesaj yazdığımda canım konuşmak istemiyor. O hareketinden sonra soğudum senden ben bir daha yanına asla yaklaşma asla dedi. Bende uzunca mesaj attım açıkladım. O hala asla dönmem benim yapım bu dedi ve bende görüldü attım yazmadım. O da yazmıyor artık. Sizce neden böyle yapmış olabilir? Bir hareketle insanın sevgisi biter mi seven insan böyle bir şeyde çekip gider mi? Birkaç gündür de ne o yazıyor ne ben. Daha önce böyle bir durum yaşamış olan var mı aranızda
Aramızda az mesafe olsun diye değil. İyice üzerime doğru geldiği zaman ittim onu. Sinirden dediğini düşününce bile garip geliyor bana da. Daha önce hiç yaşamadığım bir tepkiydi. Gerçekten seven insan böyle bir nedenden soğumaz sanmıyorumCinsellik olmaz diyen herkese inanmayın. Ama bana da garip geldi şimdi sadece aranızda daha az mesafe olsun diye karşınıza oturan birini itmek. Dibinize girmemişse itmek de pek normal olmamış. Bence amacı cinsellikti de adım adım alıştırmaya çalışmış. Yeşil ışık göremeyince de soğudum demiş. Bir itmeyle nasıl soğumuş orası da garip. Sadece garipsenecek bir davranış.
Bunu anlamayacak kadar saf değilsiniz değil mi?Sevgilimle uzun zamandır birbirimizi taniyoruz. Kendisi bana söylerdi hep ben kabul etmezdim. Sonra kabul ettim 3 aydır birlikteydik. Çok fazla buluşma imkanımız olmuyordu. Son bulusmamizda bana yakınlaşmak istedi ama ben istemedim ve kendisini ittim. Sonra o da durdu ve oradan ayrıldı. Mesaj yazdığımda canım konuşmak istemiyor. O hareketinden sonra soğudum senden ben bir daha yanına asla yaklaşma asla dedi. Bende uzunca mesaj attım açıkladım. O hala asla dönmem benim yapım bu dedi ve bende görüldü attım yazmadım. O da yazmıyor artık. Sizce neden böyle yapmış olabilir? Bir hareketle insanın sevgisi biter mi seven insan böyle bir şeyde çekip gider mi? Birkaç gündür de ne o yazıyor ne ben. Daha önce böyle bir durum yaşamış olan var mı aranızda
sevgi mi nerede ben göremedim . niyeti sadece dürtülerinin peşinden gitmekmiş sallama gitsin . bi kere bende böyle birşey yaşadım daha ilk buluşmada eve döndüm mesaj geldi biz arkadaş kalalım diye cevap bile vermedim . kendi yaptığıyla kaldı. bence erkenden yüzünü göstermesi iyi olmuş . ben eşimle sevgiliyken bir bir buçuk sene kanka gibi takılıyorduk ve hiç mırıldanmıyor gayet mutluydu. bence ohhh de şöyle derince .Sevgilimle uzun zamandır birbirimizi taniyoruz. Kendisi bana söylerdi hep ben kabul etmezdim. Sonra kabul ettim 3 aydır birlikteydik. Çok fazla buluşma imkanımız olmuyordu. Son bulusmamizda bana yakınlaşmak istedi ama ben istemedim ve kendisini ittim. Sonra o da durdu ve oradan ayrıldı. Mesaj yazdığımda canım konuşmak istemiyor. O hareketinden sonra soğudum senden ben bir daha yanına asla yaklaşma asla dedi. Bende uzunca mesaj attım açıkladım. O hala asla dönmem benim yapım bu dedi ve bende görüldü attım yazmadım. O da yazmıyor artık. Sizce neden böyle yapmış olabilir? Bir hareketle insanın sevgisi biter mi seven insan böyle bir şeyde çekip gider mi? Birkaç gündür de ne o yazıyor ne ben. Daha önce böyle bir durum yaşamış olan var mı aranızda
Sevseydi bu davranişiniz onu mutlu ederdi. Ama niyeti bozuk. Niyetini belli etmek için pek de beklememiş 3 ay ne ya? Neyse gormuş yanaşmiyorsun ayrilmiş. Ve barişirsan yani barişmak istiyorsan bilki bu işin sonu yatak. Yatakdan o tarafi da olmuycak yani. Gelinlik, düğün falan. Dogru duzgun insanla taniş ol. Ben bir sene sevgili oldum. Bir sene nisanli. Bu senelerde el ele tutmakdan öteye gitmedik. Adım bile atmadi. Ben de asla o şeraiti yaratmadim. Kocam değil helalim değil ne munasebet yani. Ozgurluk diyerek tüm toplum ahlaksizliğa doğru yol almiş gidiyor. Siz sakin ozgurum adiyla bedeninizi 3 5 gunluk ilişki için harcamayin. Degerli şeyler korunur unutmayin. Siz de degerlisiniz. Farkiniza varinSevgilimle uzun zamandır birbirimizi taniyoruz. Kendisi bana söylerdi hep ben kabul etmezdim. Sonra kabul ettim 3 aydır birlikteydik. Çok fazla buluşma imkanımız olmuyordu. Son bulusmamizda bana yakınlaşmak istedi ama ben istemedim ve kendisini ittim. Sonra o da durdu ve oradan ayrıldı. Mesaj yazdığımda canım konuşmak istemiyor. O hareketinden sonra soğudum senden ben bir daha yanına asla yaklaşma asla dedi. Bende uzunca mesaj attım açıkladım. O hala asla dönmem benim yapım bu dedi ve bende görüldü attım yazmadım. O da yazmıyor artık. Sizce neden böyle yapmış olabilir? Bir hareketle insanın sevgisi biter mi seven insan böyle bir şeyde çekip gider mi? Birkaç gündür de ne o yazıyor ne ben. Daha önce böyle bir durum yaşamış olan var mı aranızda
+1 .Sevseydi bu davranişiniz onu mutlu ederdi. Ama niyeti bozuk. Niyetini belli etmek için pek de beklememiş 3 ay ne ya? Neyse gormuş yanaşmiyorsun ayrilmiş. Ve barişirsan yani barişmak istiyorsan bilki bu işin sonu yatak. Yatakdan o tarafi da olmuycak yani. Gelinlik, düğün falan. Dogru duzgun insanla taniş ol. Ben bir sene sevgili oldum. Bir sene nisanli. Bu senelerde el ele tutmakdan öteye gitmedik. Adım bile atmadi. Ben de asla o şeraiti yaratmadim. Kocam değil helalim değil ne munasebet yani. Ozgurluk diyerek tüm toplum ahlaksizliğa doğru yol almiş gidiyor. Siz sakin ozgurum adiyla bedeninizi 3 5 gunluk ilişki için harcamayin. Degerli şeyler korunur unutmayin. Siz de degerlisiniz. Farkiniza varin
Tesekkurlerr+1 .
kesinlikle katılıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?