• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğudum diyen sevgili

Sevgilimle uzun zamandır birbirimizi taniyoruz. Kendisi bana söylerdi hep ben kabul etmezdim. Sonra kabul ettim 3 aydır birlikteydik. Çok fazla buluşma imkanımız olmuyordu. Son bulusmamizda bana yakınlaşmak istedi ama ben istemedim ve kendisini ittim. Sonra o da durdu ve oradan ayrıldı. Mesaj yazdığımda canım konuşmak istemiyor. O hareketinden sonra soğudum senden ben bir daha yanına asla yaklaşma asla dedi. Bende uzunca mesaj attım açıkladım. O hala asla dönmem benim yapım bu dedi ve bende görüldü attım yazmadım. O da yazmıyor artık. Sizce neden böyle yapmış olabilir? Bir hareketle insanın sevgisi biter mi seven insan böyle bir şeyde çekip gider mi? Birkaç gündür de ne o yazıyor ne ben. Daha önce böyle bir durum yaşamış olan var mı aranızda
Ne yazıdınız uzun uzun açıklama olarak, merak ettim, mahsuru yoksa.

Gerek var mıydı 3 aylık 3 kurşkluk, böyle istediğini almayınca kalkıp giden adam için?

Yakınlaşma derken, iliski anlamındaysa, yaptiginiz tavır doğru. O umduğunu bulamamış.

Cinsellige dogru gidecekken ittiysen iyi yapmissin kararina saygi duymali seviyorsa ama sevgililer arasinda olan koklaşma seklinde olani ittiysen ben olsam ben de ayrilirdim

Back
X