Soğudum diyorum hiç bir çabası yokk!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gulay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım ilk senin bitirmeni bekliyor. çünkü o da soğumuş ama sana söyleyememiş. anlattıklarınıza bakılırsa vicdan yapıyor.

herşey dibinde olması değil. bunalmışsınız ikinizde. birbirinizi anlamıyorsunuz bence.bundan dolayı bir soğukluk söz konusu gibime geldi...

sanırım ilk senin bitirmeni bekliyor. çünkü o da soğumuş ama sana söyleyememiş. anlattıklarınıza bakılırsa vicdan yapıyor.

o konuda problem yaşamıyoruz canım yani ne hissettiğimizi en başından beri dürüstce birbirimize söyleyebiliyoruz ben zaten bitirmeye yönelik konuşuyorum hani sen böyle yaptıkca ben senden uzaklaşıyorum olmayacaksa zorlamayalım gibisinden ama o konuyu hemen kapatmak istiyor bu konuları konuşmak istemiyor nedense bi kılıf uydurup farklı bişeye dikkat çekmeye çalışıyor

o konuda problem yaşamıyoruz canım yani ne hissettiğimizi en başından beri dürüstce birbirimize söyleyebiliyoruz ben zaten bitirmeye yönelik konuşuyorum hani sen böyle yaptıkca ben senden uzaklaşıyorum olmayacaksa zorlamayalım gibisinden ama o konuyu hemen kapatmak istiyor bu konuları konuşmak istemiyor nedense bi kılıf uydurup farklı bişeye dikkat çekmeye çalışıyor
kısa bir sürelik ayrılık iyi gelebilir belki?

tatlım,
şimdi öpüyor kokluyor konuşmuyoruz demişsin. ıyk! lakin bu hepimizin başına geliyor. işte sıkılıyolar bunalıyolar, sadece o işi yapıp rahatlamak istiyolar, üzerlerindeki stres onları artık bizimle ilgilenmekten alıkoyuyor. önerin ne dersen, bilemiyorum. ben dayanamıyordum, görüşmek istemiyordum ama aynı zamanda çok görüşmek istiyordum ama o eskisi gibi değildi buluşunca onun bu istekleri yüzünden salak kavgalar ediyorduk.

seviyorsan, ortada verilmiş bi emek varsa ilişkin için çaba göstermeye devam et mesela. düzeleceğini umuyorum. çünkü onun bu tavırları senin yüzünden değil, onun stresi yüzünden oluyor ve bi ilişkide iki insan da fedakarlık yapmalı.

ilişkine sahip çık, olgun davran.. bence..

herşey dibinde olması değil. bunalmışsınız ikinizde. birbirinizi anlamıyorsunuz bence.bundan dolayı bir soğukluk söz konusu gibime geldi...

evet olabilir burda ki yorumlardan sonra tekrar gözden geçirdim bir iletişimsizlik var ikimizde çok yoğun çalışıyoruz (özellikle ben) genelde mesaj veya telefon görüşmesi mesai saatlerimiz uyarsa iş çıkışlarında eve kadar eşlik etme falan kaliteli zamnda geçiremiyoruz son zamanlarda benden de kaynaklanıyor istemiyorum diye kestirip atabiliyorum bazen:25:

ben hep onun yanında oldum en kötü en geçimsiz en yalnız olduğu hatta bana git dediği zamanlarda bile ben hep vardım çok zor bir askerlik dönemi oldu 1 sene oldu geleli daha yeni yeni düzeldi (şırnakta yaptı) o da bana yaşattıklarına istinaden senin nasıl bir yüreğin var hani ben onca şey yaşadım ve yaşattım sana ama sen hiç gitmedin hep sevdin beni derdi.

o kadar emek vermişsin hemen kestirip ama o zaman ya :50:
ben de arkadaşlara katılıyorum biraz ayrı kalın ve bol bol düşünün sevmese anlardın sonuçta..

Bir ay sonra iş için şehir dışına gidecek yeni bir iş kuruyor ve sadecec hafta sonları gelebilcek tam oturtana kadar da gelemez sanırsam acaba o süreci mi beklesem diyorum hani yokluğunda neler hissederim onu tam anlayabilmek için..şimdi görüşmeyelim derim ama başımı çevirsem onu görücem zaten özlesemde zaten karşımda diyebilirim ama uzaktayken daha farklı olabilir çünkü varlığını hissedemiycem o zaman ya daha çok bağlanırız yada tamamen kopar gider hatta bunu kendisi dile getirmişti şimdi sen benden soğudun ya ben gidince görmeyeceksin de zamanla bana olan herşey içinde bitecek diye üzülmüştü bi an...:18:

Ruhsal olarak yorgunluk var uzerinde, o kadar emek ve fedakarliktan sonra normal tabi!
Kendine zaman tani, imkanin varsa tatile git, kendini toparla.
O zaman daha objektif olarak bi karar verirsin.
Hakkinda hayirlisi olsun.

ahhhh canım erkek milleti değilmii , birazcık ilgi göstermek çok gelir onlara:47::47:
benim konularıma bak istersen , aynı dertten muzdaribiz :47::47:
boşa koysan dolmuyor , doluya koysan almıyor..
sakın emek verdm aman devam edeym deme kendini ateşe atmış olursun..
hemde daha evlenmeden..
evlenince emeklerin ardı arkası kesilmez :ssz::ssz:
sonrada sızlanırsın ama evli ,çocuklu olarak:ssz::ssz:

sevmek ve sevilmek dünyanın en güzel şeyi. ama karşılıklı olduğu sürece güzel.

bence sizinki aşk değil, arkadaşı sevmek ve alışmak.

sana tavsiyem, biraz sosyal olmaya çalış. yani arkadaşlarınla sinemaya git, dışarı çık. erkek arkadaşınla olan ilişkini askıya al.
birde sürekli vesvese yapma. yani aramayınca başına birşey mi geldi diye düşünme...

her telefona cevap veremeyebilir. şarjı bitebilir. telefon suya düşebilir.

erkek arkadaşın zor bir dönem geçirmiş şimdi ise plansız programsız, anı yaşamak istiyor olabilir.

içten içe belki fark ediyorsun. ama adını koyamıyorsundur. o askerlik sırasında değişti. hiçbir zaman asker öncesi gibi olmayacak.
sen asker öncesini seviyordun. beden, yüz aynı ama değişen kişiye aşık mısın?

ya bu değişikliği kabullenip ilişkinize yön vereceksin, kabullenemiyorsan da bitireceksin.

ay benimki de sırf çene.
öpüp koklamaz her zaman sinir olurum :)
hiçbişeyden memnun olmuyoruz :)))

Merhaba kızlar iyi ki varsnız size çok ihtiyacım var yorumlarınızı eksik etmeyin lütfenn:

2,5 yıllık bir ilişkim var 15 ayı asker yolu beklemekle geçti neyse askerlik bitti 11 ayı da onun psikolojisini düzeltmekle geçti...şu an düzeldi diyebilirim eskiye nazaran ama ben kendimi boşlukta hissediyorum artık yanına gitmek istemiyorum birşeyleri paylaşmak istemiyorum.Çok ama çok seviyordum ama soğudum ailesi kendisi bana göre değilmiş gibi geliyor halbu ki onunla bir hayatı paylaşmak için ne fedakarlıklar yaptım :( istemememde etken olan bazı şeyler var aslında örnek verecek olursam mesela yarın iş çıkışı yemek yiyelim diyor tamam diyorum ertsi gün hiç aramıyor neyse çalışıyor iş çıkışı arar mutlaka diyorum işten çıkıyorum arama yok ben mesaj atıyorum da öyle arıyor hiç bişey olmamış gibi gayet rahat gelmiyor musun diye soruyor tabi bende gitmiyorum ne anlamı kaldı ki benim bütün gün beklentimi boşa çıkarmışsın insan da iştah mı kalır istek mi!!Yazınca bile çok sinirlendim şu an :) Yani bunun gibi şeyler artık güvenmiyorum arıyor izin günümü soruyor mesela boş muhabbet gibi geliyor bana önemsemiyorum artık eskisi gibi çekici bulmuyorum ve ben açık açık ona senden soğudum artık eskisi gibi değilim diyorum.Yaptığı tek şey sarılıp koklamak başka hiç bişey yok konuşmak istiyorum olmuyor öpüyor kokluyor sinir oluyorum gidiyorum yanından.Benden o kadar emin ki onu öyle çok sevdim ki o bile inanmıyor söylediklerime şaka yaptığımı düşünüyor ben anlatıyorum o gülüyor...

Ayrılsam mı ayrılmasam mı bilmiyorum önceden 1 gün görmesem 10 yılmış gibi gelirdi ama şimdi öyle değil (bu ara da çalıştığımız yer aynı mağazalar karşı karşıya başımı çevirsem karşımda yani) ama hiç aramayınca da meraklanıyorum başına bi iş mi geldi diye türlü türlü şeyler düşünüyorum sesini duyana kadar uyuyamıyorum

Kızlar Allah aşkına ben ne yapayım???????????? ne olur yardım edin annem de bir yandan söylenip duruyor haklı olarak ne karar veriyosan ver artık olacaksa olsun olmayacaksa hiç görüşme diye o da üzülüyor beni böyle üzgün karışık görünce kıyamam:50::50::50:
hala bu durum devam ediyor mu canm

Back
X