Soğudum 😑😑

benPamuk

Hayâller dua'lara emanet🌸
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
105
81
13
27
Merhaba kizlar canim cok sıkkın dun sahura kalktigimizda seytan durttu esimin ttelefonuna bakmak geldi aklima galerisine girdim ve kadin resimleri gordum tabi silmis ama cop kutusunu bosaltmayi akil edememis,kaldirdim o anda kendisini telefonunu gosterdim ne bu dedim sordum sadece sonra gectim salonda uyudum o sinirle,sonra bana msj yazmis arkadaslarinin oldugu grup varmista onlar atmis bizimkide silmis dedim sen evlisin niye sanada atiyolar ses yok kavga bile.etmedim cunku onu bile hak etmiyo dunden beri ne konustum ne de yuz yuze geldik cok kirildim ve cok sogudum ondan simdi bile.yatak odasinda karsima cikmaya yuzu yok ozur diledi ama nafile icim almiyo yuzune bakmayi bile,napicam kizlar ben ya...(evlendigimizden beri ilk defa bu kadar kirildim ilk defa bukadar buyuk kavgamiz oldu...)

dedigi gibi olabilir bende hoslanmam boyle seylerden ergen yaslarda degiller koca adam olmuslar artik telefonda birbirlerine kadin fotograflarimi atiyorlar eger arkadas grubundan geldiyse ayni seyi siz yapsaydiniz hosuna gitmezdi sanirim konusup hoslanmadiginizi boyle seyler yuzunden ondan soguyacaginizi anlatin

Nasıl fotoğraflar bunlar

Grupta atılan resimleri “aa şu evli bunu gruba atmayalım” diye düşünmezler hepsi geyik yapar genelde.
Özel durumlar düşünülerek grupta hareket edilmez.
Eşinizin dediği doğru olabilir, inanmıyorsanız konuşmaları göstersin size o zaman anlarsınız resimlerin oradan atılıp atılmadığını.

Nasıl yaniii? O zaman işin rengi değişir. Konunun ilk mesajı bana masum geldi. Çünkü kadın fotoğraflarına bakmak isteyen adam kimsenin ruhu duymadan internete tek kelime yazarak binlercesine ulaşır. Ama işin içine abla girmesi sapkınlıktır. Ablanızın nasıl fotoğrafları var? Bunu sormadınız mı?

Cok sacma geliyor birbirlerine kadin fotograflari atmalari. Bence siz direkt arkadaslariyla gorusmemesini isteyin. Aynisi size olsa cunku sizden arkadaslarinizla gorusmemenizi isterdi biraz da erkekler yasasin bunu...
Madem arkadaslarina atiyor sucu. Gorusmeyeceksin deyin

Bu arada abla nerde geciyor, 2 kere okudum konuyu goremedim. Ve nicin ilk.mesajda bunu da belitmiyorsunuz

Doğru olabilir söylediği,ayrıca erkekler genelde bakıyorlar zaten,çoğu erkek çıplak bir kadın fotoğrafına ''hayır bakmam''demez kolay kolay.

Abla ayrıntısı nerede hanımlar ben neden göremedim ?
Abla ayrıntısı yorumlarda var. Normal kadın fotoğraflarının gruptan gelme ihtimali bana doğru geldi. Ama abla işin içine girdiyse bütğk bir sorun var.

Doğru olabilir söylediği,ayrıca erkekler genelde bakıyorlar zaten,çoğu erkek çıplak bir kadın fotoğrafına ''hayır bakmam''demez kolay kolay.

Abla ayrıntısı nerede hanımlar ben neden göremedim ?
Silmiş çünkü. Ben alıntılayarak yazmıştım o sırada sildiği için muhtemelen benim yazdığımda alıntı çıkmamış.
Ya o resimlerde ablamın habersiz çekilmiş fotoğrafları varsa yazmıştı.

ablanızın fotoğrafları derken ? alelade günlük hiç bir anlamı olmayan fotoğraflar mı yoksa özellikle çekilmiş fotoğraflar mı ? bir de eşinizin ablanıza yaklaşımı tavrı nasıldır ? Bunlar çok önemli

Bende mesaını alıntı yapmıştım ama arkadaş silmiş sanırım

Normal resim iste otururken

Normal resim iste otururken

Bilemiyorum ama ben yerinizde olsam eşinizin ablanıza karşı hal ve hareketini takip ederim. Hoş bir duruma benzemiyo ama çok kötü de düşünmeyin. Belki çoluk çocuk fotoğraf çekerken olmuş olabilir vs vs bence sakin davranıp ne olduğunu anlamaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…