Nasıl fotoğraflar bunlarMerhaba kizlar canim cok sıkkın dun sahura kalktigimizda seytan durttu esimin ttelefonuna bakmak geldi aklima galerisine girdim ve kadin resimleri gordum tabi silmis ama cop kutusunu bosaltmayi akil edememis,kaldirdim o anda kendisini telefonunu gosterdim ne bu dedim sordum sadece sonra gectim salonda uyudum o sinirle,sonra bana msj yazmis arkadaslarinin oldugu grup varmista onlar atmis bizimkide silmisdedim sen evlisin niye sanada atiyolar ses yok kavga bile.etmedim cunku onu bile hak etmiyo dunden beri ne konustum ne de yuz yuze geldik cok kirildim ve cok sogudum ondan simdi bile.yatak odasinda karsima cikmaya yuzu yok ozur diledi ama nafile icim almiyo yuzune bakmayi bile,napicam kizlar ben ya ...(evlendigimizden beri ilk defa bu kadar kirildim ilk defa bukadar buyuk kavgamiz oldu...)
Nolmuş kadın resmi .
Normalmi yani
Nasıl ablan? Nasıl fotoğraflar?
Abla ayrıntısı yorumlarda var. Normal kadın fotoğraflarının gruptan gelme ihtimali bana doğru geldi. Ama abla işin içine girdiyse bütğk bir sorun var.Doğru olabilir söylediği,ayrıca erkekler genelde bakıyorlar zaten,çoğu erkek çıplak bir kadın fotoğrafına ''hayır bakmam''demez kolay kolay.
Abla ayrıntısı nerede hanımlar ben neden göremedim ?
Silmiş çünkü. Ben alıntılayarak yazmıştım o sırada sildiği için muhtemelen benim yazdığımda alıntı çıkmamış.Doğru olabilir söylediği,ayrıca erkekler genelde bakıyorlar zaten,çoğu erkek çıplak bir kadın fotoğrafına ''hayır bakmam''demez kolay kolay.
Abla ayrıntısı nerede hanımlar ben neden göremedim ?
Normal resim iste otururkenablanızın fotoğrafları derken ? alelade günlük hiç bir anlamı olmayan fotoğraflar mı yoksa özellikle çkeilmiş fotoğraflar mı ? bir de eşinizin ablanıza yaklaşımı tavrı nasıldır ? Bunlar çok önemli
Normal resim iste otururken
Şu arkadaşlar da olmasa nasıl bir bahane bulacaklar acabaarkadaslarinin oldugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?