Soğudum 😑😑

Arkadaş watsap gruplarına her şey atılabiliyor ama, bizim de bazen densiz geyikler videolar sohbetler atabiliyor arkadaşlar, ya bu grupta evli var bunun eşi kıskanç diye düşünmüyor kimse öyle paylaşılıyor dan dun

Ablaniza karsi nasil tutumu.
1 tanemi yoksa birden fazlami ablanizin fotosu.
Hepsi habersiz mi çekilmiş.
Bunlara gore degisiricin rengi bence.

Benim telefonum erkek resminden geçilmiyor. Arkadaşlarım hoslandigi çocukla, eski sevgililyle olan haber niteliği taşıyan şeyleri itinayla gönderir whatsapptan. Aynı sekilde ben de. Daha demin erkek arkadaşımın attigi salak videoyu yakın arkadaşıma gönderdim 'bak bak şu tipe' diye .
Bence doğal bir şey. Üye olduğu WhatsApp grubu varsa gruptan gelen resimlerdir.
Anlamadan dinlemeden yorgan yakmissiniz bence.
Keşke bu kadar fevri olmayıp iyice bir karistirsaydiniz, dediği gibi bir şey mi yoksa bir kadın tarafından atılan bir resim mi diye.

Edit: abla olayını yeni okudum. Ablanın fotosunu mu çekmiş gizli gizli?? İşte skandal olan bu olması lazim.pis sayfalar vardiz eksisozlukte görmüştüm. Çocukları annelerinin ablalarinin yatarkenki,bulaşık yıkarkenki fotolarını çekip ensest sayfasına atarlardı, karpuz vs şeklinde çirkin benzetmelerle. Fotolar gayet ev hali ve gizli çekilmiş fotolardi ama o zaman okuduğum kadarıyla bunun da sapığı var.
Günahını almak gibi olmasın ama acaba böyle bir amaçla mı çekti? İnsan niye gizli foto çeker ki sapik değilse??

Son düzenleme:
Eeee eski konunuza baktim abla 1,5 yildir sizde kaliyomus.
Ablanizin sakli cekilen fotosu icin de bi zahmet soguyun.
Boşanma sebebi bu. Ötesi yok yani.
Ne demek sakli gizli ablanin fotosunu cekmek sapkinlik bu

bende bir kere aynısını eski sevgilimde yakalamıştım. Sonradan öğrendim ki beraber olduğu bir hayat kadınının fotoğraflarıymış
He bu arada bana da aynen öyle gruplardan geldi zırvaları saçmalamıştı .

Keşke oyle olsa sadece en azindan mantikli bi aciklama olurdu.
Ama konu sahibinin ablasinin gizli cekilmis fotolari varmis. Bunun affedilecek yani yok. Bakalim ne bahaneler zirvalicak eşi.

Doğru olabilir söylediği,ayrıca erkekler genelde bakıyorlar zaten,çoğu erkek çıplak bir kadın fotoğrafına ''hayır bakmam''demez kolay kolay.

Abla ayrıntısı nerede hanımlar ben neden göremedim ?
Ben de ablayı goremedım, sıldı mı acaba

Abla 1,5 yıldır sizde.
Eşiniz onun yanında size yakın davranamıyor bahane olarak ablayı öne sürüyor.
Siz telefonda ablanızın habersiz çekilmiş fotolarını görüyorsunuz.Eşiniz savunma olarak WhatsApp grubundan geldi diyor.Ki bu kısım külliyen yalan.
Dallastan hallice gibi konu.
Çocuk falan çekmiştir diyeceğim ama çocuk yok evde.
Ablayı evden göndersen iyi olur.Olay saçma yerlere gelmeden

Keşke oyle olsa sadece en azindan mantikli bi aciklama olurdu.
Ama konu sahibinin ablasinin gizli cekilmis fotolari varmis. Bunun affedilecek yani yok. Bakalim ne bahaneler zirvalicak eşi.
Oooo sert Ama erkek milleti zırvalayacak bişi bulur kesin

Ablayı merak ettim gizli fotolar falan. Detayları ne acaba? Artık şaşırmıyorum öyle bi devre geldik

Eşiniz neden tele kaydetsin fotoğrafları? Bir kadının atmadığı da belli olan fotoğeaflarsa demek ki gruptan galeriye düşmüş eşinizde silmiş yani biz bilmesekte erkekler atıyor fotolar bu aldattığı anlamına gelmez

Benim bir arkadaşım vardi. Bana hep beğendiği kadınların resimlerini atardı. Erkek gruplarda kesin atıyorlardır. Esinizin öyle bir grubu varsa muhtemelen doğru söylüyor. Grupta görünüyor ama silinse bile. Bi bakin derim

Geçen ki Konunda böyle birşeyden bahsetmişsiniz ablan 1 buçuk yıldır sizde kalıyordu ve yukarda yazdıkların biraz konuya açıklık getiriyor gibi bence acilen ablanla aralarındaki hali tavrı ölç biç ona göre davran çok sıkıntılı bir durum var gibi görünüyor. üzmek istemem ama çok dikkatli olmalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…