soğudum mu siradanlastim mi?

coco_cambo

irem derici ağızlı kadın :)
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
2.460
2.493
448
selam güzel hatunlar.eski konumu bilen bilir .tekrar kafayi sisirmiyim.cok kisa bi on bilgi vereyim.3 yila yakin evliyim ikizlerim var.ilk zmanlar esim benimle eskisi gibi vakit gecirmiyo eski ask tutku yok diye yakınıyordum.neyse bu sure zarfinda ben ev degistirip işe dondum.guzel degisimler yasadim ve kendime geldim.evde tek cocuk bakmaktan delirdim o ara.suan tekrar eski coco.eski deli kadinim.amaaaa baska sikintim var...ya o cok öldügüm delice tutkun oldugum adami sanki eskisi gibi sevmiyorum yani nasil anlatmaliyim bilemedim ama eskiden onsuz asla uyuyamazdim.simdi vardiyali işte çalışıyor.adam eve ne zman gelicek umursayasim yok...o geliyor ben ise donuyorum.sanirim bunu o yapti..cok kez uyardim..bisey dedigimde aaaay sende sürekli muck muck istiyosun.ilgi herzmn olmaz.evliligi ne sandin.yok her zman boyle ask yoktur.yok hayatin gerçekleri var.yahu eve para getirip islere kosturan bebeklerle ilgilenen ve kocaya da ilgiyi kesmeyen ben bu kdr hengame arasinda azcik tutku beklemisim cok mu...velhasil kelam bunlar birikti ve ben suan hic umursamiyorum.adamdan yana sikinti yok.gram suphe yok icimde.adam hayata karsi duragan.yani herseyi ortada.izinlerinde ben isteyim o evde.ayda 2 kere h.sonuna rastliyo onu da benimle bebeklerimle geçiriyor.ama o eskiden dogumdan sonraki hallerini heralde bende kabullendim hiiiic artik umursamiyorum.ve heycan da yok.ben ki surekli suprizler yemekler konserler ayarlardim.simdi giyiyorum pembe esofmanimi hoop dizi izliyorum.kizlarla vakit geciriyorum..yemek varsa yer yoksa sandwich yesin havasındayim.noldu bana ya...bu gidisat iyi degil biliyorum.bana acil ayar cekin

valla bana normali bu geldi, hem de ikiz bebekler + çalışma hayatı varken.

O yüzden ne tavsiye edecekler ben de merak ettim

eski halim b u değil..o yuzden bana normal gelmedi...ve kendımı tanıyorum.git gide uzaklaşıcam sankı

eşinin tutumuyla eşimin tutumu aynı canım. benim eşim de öyle mıç mıç sevmez. aksine ben de hep sevsin öpsün dokunsun isterdim. ama sadece eşimden yana değil anneme babama halama falan da öyleydim ben sevilmeyi severim. kedi gibi sırnaşırım sevdiğime. şimdi oğlumla gideriyorum o sevgi manyaklığı halini o küçük henüz öpüp koklayamıyo beni ama ben öpüyorum olsun bebeğimle yatıyorum mesela..
soğumuşsun demiyelim de bence koyvermişsin artık.. bu durumdan rahatsızsan çözüm bulursun en kısa zamanda inşallah.. ama ben kendi durumumdan rahatsız değilim şahsen.. napıyım yani o öyle mutlu , ben de artık böyle mutlu. eskiden tepesinden inmezdim koltukta otururken bile gider sevdirirdim kendimi illa eli ayağı bana değsin isterdim normal otururken bile şimdi bi kanepede o uzanıp tv izliyo birinde ben bebeğimle ilgileniyorum.. tabi arada sitem etmiyo değil. sen beni unuttun diye o zamanlarda da iki ilgi gösteriyorum sonra tamam diyorum yeter
sevgide azalma yoksa , ikiniz de halinizden memnunsanız sıkıntı yok

Valla bacım sen bizim burda nice çok takan, çok önemseyen, fazla uğraşan kadınlara verdiğimiz tavsiyeleri kendiliğinden yapmışsın. Bence hiç sıkıntı yok. Yoğunluğun ardından bünyen bi süre salmak istemiş.
Daha bi rahatlamış olduğunu kendine itiraf et bence, çek eşofmanları, yat valla, oh mis. Pek şükela.
Bi dönemi de böyle geçir, sonra değişirsin yine. Adamdan nefret etmediğin, arada bi seviştiğin ve birlikte oturup normal normal keyifle çay içebildiğiniz sürece sorun yok bence.

Son düzenleme:
bende de aynı durum var yalnız değilsin , kendilerinden uzaklştırıyorlar bizi kadın da bir yerden sonra pes ediyor doğal olarak aynı ortamda olmak bile beni geriyor artık o kadar soğudum yani biraz da onlar uğraşsın eski heyecanları yaşamak için

Ben varım :)
Birlikte olduğunuz zamanlarda yine sürpriz bir konser, sevdiğiniz başka bir etkinlik ya da başbaşa yemekler ayarlasanız?
İlk başlarda istemeseniz de bir iki kez yapmaya çalışsanız belki yine aynı duyguları yaşamak unuttuklarınızı hatırlatır size.
Bence eşinizin işi sebebiyle uzak kalmışsınız ve bunu da zamanla kanıksamışsınız. Ama yeniden bir arada vakit geçirip bişeyler paylaşmak için çaba gösterirseniz -ki bunu düşündüğünüze göre çaba gösteriyorsunuz bence- yeniden o tatlı anları yakalayabilirsiniz gibi geliyor. Önemli olan bunu istemek. E siz de istediğinize göre :)

Henüz evlenmedim, bekarım ama evlilikten çok büyük beklentilerim yok.
Sevgilimle defalarca aynı evi paylaştık hatta önümüzdeki hafta izne ayrılıp bir hafta yanında olacağım. Belki aynı evi defalarca paylaştığımız için evlenince de çok farklı şeyler olmayacağını bildiğimden beklentilerim yoktur. Şu an sadece temizlik, yemek gibi derdim yok. Evlenince birçok sorumluluk olacağı için evlilik noktasında acele de etmiyorum Bence siz milyonlarca evli çift gibi yaşamaya başlamışsınız. Bir an önce toparlanmalı, evliliğinizi canlandırmaya çalışmalısınız. Evli olmadığım için önerilerim yok ne yazık ki

Geçen zamanın evlilikler üzerindeki kaçınılmaz gerçeği bu ...
Biraz eşinizin yapısı ve çokça da evliliğin artık düzene oturması...
Bence hiçç bozmayın.

eski halim b u değil..o yuzden bana normal gelmedi...ve kendımı tanıyorum.git gide uzaklaşıcam sankı

bende sizin gibiydim.çok uyardım.dil döktüm.ama dinleyen olmadı. ne yazıkki içim bomboş. bitti. haketmediğim şekilde çok davranışa ilgisizliğe maruz kaldım. ne diyim bence kendi kaybetti. boşanmayı düşünüyorum. o yüzden bi tavsiyem yok.

valla canım bende senin gibiyim 2 senelik evliyim ve bebişte yok yani
öyle beklediğimiz sevgililik dönemleri the end oluyor maalesef
başlarda acayip bocaladım çok uğraştım olmadı
bende saldım normal yani canım

herşey erkekte bitiyor aslında ,çoğu kadın sadece sevildiğini hissetmek ister .kocası ilgilensin ister ama erkekler o kadar öküz ki bu kadar basit bir şeyi bile beceremiyor.kadının da sabrı tükenip içindekileri ortaya saçınca kadın suçlu oluyor malesef

Evlilik bu iste çoğu kadının hayati bundan ibaret zaten normali bu.. İlk basta yadirgiyorsun ama sonunda sende uyum sagliyorsun..

Bide o lafları bi yerde mi ogretiyolar ne bu erkeklerdeki evliliği ne saniyordun ole mic mic olunmaz hepler ne bilim ole aşklar sadece filmlerde olur demeler... Bizde biliyoz ole sürekli olunmayacagini ama arada istiyor insan iste ilgi görmek pohpohlanmak sora kari saldı mı kendini laf yaparlar toparlan diye.. Kadın dediğin yari gazla calisir arada vericen gazi ah karimla şöyle güzel basbasa romantik bi yemek yesek dicen ertesi gün sofranda ozenli güzel yemekler bulcan ah karim ne kadar temiz çok yoruluyo kiyamam dicen gelcen evi ilikler gibi bulcan ama sen gel eve devir poponu kanepeye az ilgi istedikmi çok yorgunum de dur sunu izliyorum de kadından ne bekliyosun acaba...

utanmadan o kadar çok şey bekliyorlar ki o kadar yüzsüzler işte.kadınlar olmasa bir hiçler aslında pislik içinde yaşar dururlar.ben bana şöyle şöyle davranmanı istiyorum bak artık ben yoruldum çabalamaktan diyorum söylediklerimi bile yapmaktan aciz adam ama biliyorum sevdiğini niye böyle anlamıyorum.çok dertliyim kendi konum sandım sanki

Al bndende o kadar bacım.. İste bi sure sonra konu sahibi arkadaş gibi oluyoruz ama biz bile kendimizi yadirgarken bu biz değiliz diye düşünürken onlar sadece evi temizleyip yemeğini koydukmu önlerine herseyi çok normal karşılıyorlar.. Valla erkeklerle kadınların frekansları çok başka çalışıyor gibi görünüyor yani ne yapsak bos onlar boyle olmaya bizde düşünüp üzülüp sonunda TV önünde esimizin karşı koltugunda pijamayla pineklemeye mahkum gibi gorunuyoruz.. Nerde o bi kanepeye iki kişi sigismaya çalışıp sarilip TV izlediğimiz günler diye geçmişine uzaktan bakıp kaliyorsun iste.. Hem de bi sene icinde... Ne dolmusum bnde he..

ayy harıkasınız yaa..dımı ama hep ben hep ben.yalniz degilmisim demekki butun erkekler hemen hemen ayni.

ya aslinda görevlerini bilen biri.is çıkışı beni alır ama direkt eve..yahu bi çay icelim de..bi sahilde yuruyelim de..ne okuz ne mankafa bişeysin yaaaa.. o kadar enerjimi aldi ki.yaaa düşünün diyorum ki adama " musait olunca haber ver seviselim.! aslinda aglanacak bi hal..git gide basit siradan bi hale geliyoruz...vallahi bu erkekler gerizekalı.nasil kipir kipir ask doluydum erkek arkadaşlarım hayrandilar bana kanka semin gibi bulsam aninda evlenicem diyen ...ama sen git agir efendi diye enerjisi düşük adamla evlen.cok doluyum bu adam bemi verem edicek ya

aynı şeyler canım valla fazlası var eksiği yok.geçen gün dedim artık bitti bak gözlerime birşey kaldımı iyi bak dedim herşeyi bitirdin dedim görüyorum zaten uzun süredir farkındayım diyo bide ya madem farkındasın yapsana bişey ,hadi hazırlan çıkıp dolaşalım demek çok mu zor yaa daha çoluk çocuk yok bide.katlanamıyorum artık benden sıkıldıysan ayrılalım diyorum ona da yanaşmıyor.ne yapalım oturuyoruz işte diyor başka ne yapılır diyo.sanki ben erkek o kadın o işi bile zorla yaptırıyorum sanki ama artık eski ben yokum o kaybetti.kendime bir dünya oluşturdum ayrı takılıyorum kitap falan boyuyorum şimdi peşimde dolaşıyor gel yanımda dur diye.dursam ne oluyor ki aynı odada ayrı dünyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…