- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
eski halim b u değil..o yuzden bana normal gelmedi...ve kendımı tanıyorum.git gide uzaklaşıcam sankı
utanmadan o kadar çok şey bekliyorlar ki o kadar yüzsüzler işte.kadınlar olmasa bir hiçler aslında pislik içinde yaşar dururlar.ben bana şöyle şöyle davranmanı istiyorum bak artık ben yoruldum çabalamaktan diyorum söylediklerimi bile yapmaktan aciz adam ama biliyorum sevdiğini niye böyle anlamıyorum.çok dertliyim kendi konum sandım sankiEvlilik bu iste çoğu kadının hayati bundan ibaret zaten normali bu.. İlk basta yadirgiyorsun ama sonunda sende uyum sagliyorsun..
Bide o lafları bi yerde mi ogretiyolar ne bu erkeklerdeki evliliği ne saniyordun ole mic mic olunmaz hepler ne bilim ole aşklar sadece filmlerde olur demeler... Bizde biliyoz ole sürekli olunmayacagini ama arada istiyor insan iste ilgi görmek pohpohlanmak sora kari saldı mı kendini laf yaparlar toparlan diye.. Kadın dediğin yari gazla calisir arada vericen gazi ah karimla şöyle güzel basbasa romantik bi yemek yesek dicen ertesi gün sofranda ozenli güzel yemekler bulcan ah karim ne kadar temiz çok yoruluyo kiyamam dicen gelcen evi ilikler gibi bulcan ama sen gel eve devir poponu kanepeye az ilgi istedikmi çok yorgunum de dur sunu izliyorum de kadından ne bekliyosun acaba...
utanmadan o kadar çok şey bekliyorlar ki o kadar yüzsüzler işte.kadınlar olmasa bir hiçler aslında pislik içinde yaşar dururlar.ben bana şöyle şöyle davranmanı istiyorum bak artık ben yoruldum çabalamaktan diyorum söylediklerimi bile yapmaktan aciz adam ama biliyorum sevdiğini niye böyle anlamıyorum.çok dertliyim kendi konum sandım sanki
aynı şeyler canım valla fazlası var eksiği yok.geçen gün dedim artık bitti bak gözlerime birşey kaldımı iyi bak dedim herşeyi bitirdin dedim görüyorum zaten uzun süredir farkındayım diyo bide ya madem farkındasın yapsana bişey ,hadi hazırlan çıkıp dolaşalım demek çok mu zor yaa daha çoluk çocuk yok bide.katlanamıyorum artık benden sıkıldıysan ayrılalım diyorum ona da yanaşmıyor.ne yapalım oturuyoruz işte diyor başka ne yapılır diyo.sanki ben erkek o kadın o işi bile zorla yaptırıyorum sanki ama artık eski ben yokum o kaybetti.kendime bir dünya oluşturdum ayrı takılıyorum kitap falan boyuyorum şimdi peşimde dolaşıyor gel yanımda dur diye.dursam ne oluyor ki aynı odada ayrı dünyalarayy harıkasınız yaa..dımı ama hep ben hep ben.yalniz degilmisim demekki butun erkekler hemen hemen ayni.
ya aslinda görevlerini bilen biri.is çıkışı beni alır ama direkt eve..yahu bi çay icelim de..bi sahilde yuruyelim de..ne okuz ne mankafa bişeysin yaaaa.. o kadar enerjimi aldi ki.yaaa düşünün diyorum ki adama " musait olunca haber ver seviselim.! aslinda aglanacak bi hal..git gide basit siradan bi hale geliyoruz...vallahi bu erkekler gerizekalı.nasil kipir kipir ask doluydum erkek arkadaşlarım hayrandilar bana kanka semin gibi bulsam aninda evlenicem diyen ...ama sen git agir efendi diye enerjisi düşük adamla evlen.cok doluyum bu adam bemi verem edicek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?