- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.539
- 248
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Bende sizin gibiyim .selam güzel hatunlar.eski konumu bilen bilir .tekrar kafayi sisirmiyim.cok kisa bi on bilgi vereyim.3 yila yakin evliyim ikizlerim var.ilk zmanlar esim benimle eskisi gibi vakit gecirmiyo eski ask tutku yok diye yakınıyordum.neyse bu sure zarfinda ben ev degistirip işe dondum.guzel degisimler yasadim ve kendime geldim.evde tek cocuk bakmaktan delirdim o ara.suan tekrar eski coco.eski deli kadinim.amaaaa baska sikintim var...ya o cok öldügüm delice tutkun oldugum adami sanki eskisi gibi sevmiyorum yani nasil anlatmaliyim bilemedim ama eskiden onsuz asla uyuyamazdim.simdi vardiyali işte çalışıyor.adam eve ne zman gelicek umursayasim yok...o geliyor ben ise donuyorum.sanirim bunu o yapti..cok kez uyardim..bisey dedigimde aaaay sende sürekli muck muck istiyosun.ilgi herzmn olmaz.evliligi ne sandin.yok her zman boyle ask yoktur.yok hayatin gerçekleri var.yahu eve para getirip islere kosturan bebeklerle ilgilenen ve kocaya da ilgiyi kesmeyen ben bu kdr hengame arasinda azcik tutku beklemisim cok mu...velhasil kelam bunlar birikti ve ben suan hic umursamiyorum.adamdan yana sikinti yok.gram suphe yok icimde.adam hayata karsi duragan.yani herseyi ortada.izinlerinde ben isteyim o evde.ayda 2 kere h.sonuna rastliyo onu da benimle bebeklerimle geçiriyor.ama o eskiden dogumdan sonraki hallerini heralde bende kabullendim hiiiic artik umursamiyorum.ve heycan da yok.ben ki surekli suprizler yemekler konserler ayarlardim.simdi giyiyorum pembe esofmanimi hoop dizi izliyorum.kizlarla vakit geciriyorum..yemek varsa yer yoksa sandwich yesin havasındayim.noldu bana ya...bu gidisat iyi degil biliyorum.bana acil ayar cekin
Evlilik bu iste çoğu kadının hayati bundan ibaret zaten normali bu.. İlk basta yadirgiyorsun ama sonunda sende uyum sagliyorsun..
Bide o lafları bi yerde mi ogretiyolar ne bu erkeklerdeki evliliği ne saniyordun ole mic mic olunmaz hepler ne bilim ole aşklar sadece filmlerde olur demeler... Bizde biliyoz ole sürekli olunmayacagini ama arada istiyor insan iste ilgi görmek pohpohlanmak sora kari saldı mı kendini laf yaparlar toparlan diye.. Kadın dediğin yari gazla calisir arada vericen gazi ah karimla şöyle güzel basbasa romantik bi yemek yesek dicen ertesi gün sofranda ozenli güzel yemekler bulcan ah karim ne kadar temiz çok yoruluyo kiyamam dicen gelcen evi ilikler gibi bulcan ama sen gel eve devir poponu kanepeye az ilgi istedikmi çok yorgunum de dur sunu izliyorum de kadından ne bekliyosun acaba...
Bisey yok bence :)selam güzel hatunlar.eski konumu bilen bilir .tekrar kafayi sisirmiyim.cok kisa bi on bilgi vereyim.3 yila yakin evliyim ikizlerim var.ilk zmanlar esim benimle eskisi gibi vakit gecirmiyo eski ask tutku yok diye yakınıyordum.neyse bu sure zarfinda ben ev degistirip işe dondum.guzel degisimler yasadim ve kendime geldim.evde tek cocuk bakmaktan delirdim o ara.suan tekrar eski coco.eski deli kadinim.amaaaa baska sikintim var...ya o cok öldügüm delice tutkun oldugum adami sanki eskisi gibi sevmiyorum yani nasil anlatmaliyim bilemedim ama eskiden onsuz asla uyuyamazdim.simdi vardiyali işte çalışıyor.adam eve ne zman gelicek umursayasim yok...o geliyor ben ise donuyorum.sanirim bunu o yapti..cok kez uyardim..bisey dedigimde aaaay sende sürekli muck muck istiyosun.ilgi herzmn olmaz.evliligi ne sandin.yok her zman boyle ask yoktur.yok hayatin gerçekleri var.yahu eve para getirip islere kosturan bebeklerle ilgilenen ve kocaya da ilgiyi kesmeyen ben bu kdr hengame arasinda azcik tutku beklemisim cok mu...velhasil kelam bunlar birikti ve ben suan hic umursamiyorum.adamdan yana sikinti yok.gram suphe yok icimde.adam hayata karsi duragan.yani herseyi ortada.izinlerinde ben isteyim o evde.ayda 2 kere h.sonuna rastliyo onu da benimle bebeklerimle geçiriyor.ama o eskiden dogumdan sonraki hallerini heralde bende kabullendim hiiiic artik umursamiyorum.ve heycan da yok.ben ki surekli suprizler yemekler konserler ayarlardim.simdi giyiyorum pembe esofmanimi hoop dizi izliyorum.kizlarla vakit geciriyorum..yemek varsa yer yoksa sandwich yesin havasındayim.noldu bana ya...bu gidisat iyi degil biliyorum.bana acil ayar cekin
Super bir yorum :)Valla bacım sen bizim burda nice çok takan, çok önemseyen, fazla uğraşan kadınlara verdiğimiz tavsiyeleri kendiliğinden yapmışsın. Bence hiç sıkıntı yok. Yoğunluğun ardından bünyen bi süre salmak istemiş.
Daha bi rahatlamış olduğunu kendine itiraf et bence, çek eşofmanları, yat valla, oh mis. Pek şükela.
Bi dönemi de böyle geçir, sonra değişirsin yine. Adamdan nefret etmediğin, arada bi seviştiğin ve birlikte oturup normal normal keyifle çay içebildiğiniz sürece sorun yok bence.
her kadın ılgı beklerselam güzel hatunlar.eski konumu bilen bilir .tekrar kafayi sisirmiyim.cok kisa bi on bilgi vereyim.3 yila yakin evliyim ikizlerim var.ilk zmanlar esim benimle eskisi gibi vakit gecirmiyo eski ask tutku yok diye yakınıyordum.neyse bu sure zarfinda ben ev degistirip işe dondum.guzel degisimler yasadim ve kendime geldim.evde tek cocuk bakmaktan delirdim o ara.suan tekrar eski coco.eski deli kadinim.amaaaa baska sikintim var...ya o cok öldügüm delice tutkun oldugum adami sanki eskisi gibi sevmiyorum yani nasil anlatmaliyim bilemedim ama eskiden onsuz asla uyuyamazdim.simdi vardiyali işte çalışıyor.adam eve ne zman gelicek umursayasim yok...o geliyor ben ise donuyorum.sanirim bunu o yapti..cok kez uyardim..bisey dedigimde aaaay sende sürekli muck muck istiyosun.ilgi herzmn olmaz.evliligi ne sandin.yok her zman boyle ask yoktur.yok hayatin gerçekleri var.yahu eve para getirip islere kosturan bebeklerle ilgilenen ve kocaya da ilgiyi kesmeyen ben bu kdr hengame arasinda azcik tutku beklemisim cok mu...velhasil kelam bunlar birikti ve ben suan hic umursamiyorum.adamdan yana sikinti yok.gram suphe yok icimde.adam hayata karsi duragan.yani herseyi ortada.izinlerinde ben isteyim o evde.ayda 2 kere h.sonuna rastliyo onu da benimle bebeklerimle geçiriyor.ama o eskiden dogumdan sonraki hallerini heralde bende kabullendim hiiiic artik umursamiyorum.ve heycan da yok.ben ki surekli suprizler yemekler konserler ayarlardim.simdi giyiyorum pembe esofmanimi hoop dizi izliyorum.kizlarla vakit geciriyorum..yemek varsa yer yoksa sandwich yesin havasındayim.noldu bana ya...bu gidisat iyi degil biliyorum.bana acil ayar cekin
selam güzel hatunlar.eski konumu bilen bilir .tekrar kafayi sisirmiyim.cok kisa bi on bilgi vereyim.3 yila yakin evliyim ikizlerim var.ilk zmanlar esim benimle eskisi gibi vakit gecirmiyo eski ask tutku yok diye yakınıyordum.neyse bu sure zarfinda ben ev degistirip işe dondum.guzel degisimler yasadim ve kendime geldim.evde tek cocuk bakmaktan delirdim o ara.suan tekrar eski coco.eski deli kadinim.amaaaa baska sikintim var...ya o cok öldügüm delice tutkun oldugum adami sanki eskisi gibi sevmiyorum yani nasil anlatmaliyim bilemedim ama eskiden onsuz asla uyuyamazdim.simdi vardiyali işte çalışıyor.adam eve ne zman gelicek umursayasim yok...o geliyor ben ise donuyorum.sanirim bunu o yapti..cok kez uyardim..bisey dedigimde aaaay sende sürekli muck muck istiyosun.ilgi herzmn olmaz.evliligi ne sandin.yok her zman boyle ask yoktur.yok hayatin gerçekleri var.yahu eve para getirip islere kosturan bebeklerle ilgilenen ve kocaya da ilgiyi kesmeyen ben bu kdr hengame arasinda azcik tutku beklemisim cok mu...velhasil kelam bunlar birikti ve ben suan hic umursamiyorum.adamdan yana sikinti yok.gram suphe yok icimde.adam hayata karsi duragan.yani herseyi ortada.izinlerinde ben isteyim o evde.ayda 2 kere h.sonuna rastliyo onu da benimle bebeklerimle geçiriyor.ama o eskiden dogumdan sonraki hallerini heralde bende kabullendim hiiiic artik umursamiyorum.ve heycan da yok.ben ki surekli suprizler yemekler konserler ayarlardim.simdi giyiyorum pembe esofmanimi hoop dizi izliyorum.kizlarla vakit geciriyorum..yemek varsa yer yoksa sandwich yesin havasındayim.noldu bana ya...bu gidisat iyi degil biliyorum.bana acil ayar cekin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?