soğudum mu siradanlastim mi?

Maşallah ikiz bebeler+çalışma ya rağmen çok iyi enerjin var ben senin kocanın kafasındayım valla, dün kendimde bi enerji buldum kurabiye yaptım kendi kendimi kutladım enerjiye bak hey yavrum diye, sen yazınca utandım

Ne kadar çok aynı seyleri yasayan kadin varmiş.
Biz boyle degiliz herhangi bir çabada harcayıp yorulmuyorum.Gerci asiri romantizm yasamiyoruz ama en azindan
evin icinde dolanirken bile totosuna bi saplak atarim
o gecerken öper ,mıncırır.
1 sene 2 aydır ayrı ayrı yerlerde hic gezmedik takılmadık. Ayrı yatmadik ben ameliyat oldugum zaman hariç
Vakit ve nakit el verdigincede ikimizde geziyoruz.
Bu kadar normal şeyler sizin zorlamaniz ve cabanizla oluyorsa biyerden sonra yorulup evliligin kaderi bu moduna girmek cok doğal
Ve tek basiniza eskiye döndüremessiniz esinizde istemeli.

Bende sizin gibiyim .

Gecici bi ruh hali. Bi duygu durumu 1-2 sene falan devam etmiyosa dert edip BANA NOOOLDU ALLAHIMM diye veryansin etmeye hic gerek yok

normali bu bence zaten.
2 çocuk var
ikinizde çalışıyorsunuz
evle ilgileniyorsunuz bir de
tutku ve aşk çok arka planda kalıyor. zaten doğası da bu aşkın. her an o duyguyla yaşanmaz ki.

çok doğru anlatmışsın canım.

Evli çiftlerin belli bir süre sonra geldikleri noktaya gelmişsin canım. Bende 3.5 yıllık evliyim 2.5 yaşında oğlum var. Bebek yokken eşimin işten gelmesini balkonlarda beklerdim. Onun kokusunu duyunca kalbim deli gibi çarpardı çok kıskanırdım onu. İlişki esnasında bile delirirdim ona. Amaaaaaaa şimdi adam istemese valla ne cinsellik umurumda ne bişey. Umurumda değil. Heyecan zaten hiiiiiçççç kalmadı. Klasik ewlilik işte. Ben gündüz bebişimleyim. Temizlik yemek vs. Snra eşim geliyor yemk yiyip çay içiyorum ama bu esnada herkes kendi aleminde. Ben tv ve çocuğumla ugraşırken o nette işiyle uğraşıyo. Sonra uyku vakti gelio hoooppp yatağa :))) hep aynı yani monoton. Bazen diyorum eskisi gibi heyecanlıyım diye ama olmuyor napayım yanii kendi ektiğini biçiyor benim adam :)))

Bilmem
Bu anlattıkların benim her zaman ki halim
Bende baştan beri mi problem var
Yaşasın pembe pijama ve cips modundaydım bekarken de evliyken de yani
Şimdi kızım var adam akıllı vakit kalmıyo, bende çalışıyorum ve eşimle aynı sokakta işyerlerimiz

o zaman erken evlenmeye gerek yokgerçekten merak ettim,eşleriniz evlenmeden önce size tutkulu değil miydi?Yani arkanızdan koşmuyor muydu?O arkadan koşan erkekler sonunda bu hale mi geliyor

Senin gibi hayat dolu cocuk iş ve ev hengamesinde bu durumu bile sorgulayacak enerjisi olan batanlara hayranim.Bana kalirsa mevcut durumun normal ama sen bunu sorgluyorsan degismemissin çünkü yaşam enerjisi yüksek kadinsin :)

Bence geçici bir hâl durumunuz. Çabalamaktan usanmışsınız ama böyle devam etmekten de sıkılacaksınız yapınız böyle olmadığı için. İnsan bazen duraklasa da onu memnun eden durum neyse yine onlara çeviriyor yönünü onları arıyor. Zafer Akincinin evlilikle ilgili videolarını tavsiye ederim bir şevk ve enerji vereceği kesin.

Bisey yok bence :)
Evliligin evrimlesme surecinde olagan seyler. Kizlar buyuyunce biraz daha farkli durumda olursunuz bence.

Super bir yorum :)

Imzami atiyorum altina :)

Demekki esin de bu konserleri filan cok sevmiyormus konusahibim. Adamin yana yakila o gunleri aradigi yok. Sanirim seni mutlu etmek icin sana uyuyordu :)

Mesela ben de esime hadi hadi demeseM kimildatamam yerinden. Anca maca gidecek baliga gidecek.
Keyfin yerine gelince gene yaparsiniz.

Ay evlendikten sonra böylemi oluyor :/ olmasın yaaa bende olucam ben hep hayal ediyorum ki tutku hep olcak aşk hep olcak hep gezcez tozcaz hayal mi kuruyorum diyorum böyle mesajlar görünce ahh ahhh

her kadın ılgı bekler
heycan bıterse askta bıter
bence ılıskınız ıcın terkar adım ATIN.

tam hayalimde ki kadinsin:) ooh mis.. kendini bosvermemissin kendine yonelmissin.. biz napiyoruz aman sevdigi yemekler olsun aman beni guler yuzlu gorsun. kendileri sirtlarini donerken iyi bence esine sevgin eksilmedi sadece kendi rahatinin onemli oldugunun farkindasin bak gor bi sure sonra o sana yonelcek hersey daha guzel olcak.. hani cok seeapma da :) yine de o senin esin cocuklarinla mis gibi yuvan var :)

Kizlar herkes normal gormus ya.Evlilik bu degil bence.Surekli bu halde olursan tehlike canlari calmaz mi? Iyice birbirinizi umursamaz olursunuz. Ama tek tarafli da olmaz herseye sen cabalarsan olmaz.Ciddi anlamda konusun gerekirse is degissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…