- 30 Eylül 2015
- 329
- 187
- 18
- Konu Sahibi coco_cambo
-
selam güzel hatunlar.eski konumu bilen bilir .tekrar kafayi sisirmiyim.cok kisa bi on bilgi vereyim.3 yila yakin evliyim ikizlerim var.ilk zmanlar esim benimle eskisi gibi vakit gecirmiyo eski ask tutku yok diye yakınıyordum.neyse bu sure zarfinda ben ev degistirip işe dondum.guzel degisimler yasadim ve kendime geldim.evde tek cocuk bakmaktan delirdim o ara.suan tekrar eski coco.eski deli kadinim.amaaaa baska sikintim var...ya o cok öldügüm delice tutkun oldugum adami sanki eskisi gibi sevmiyorum yani nasil anlatmaliyim bilemedim ama eskiden onsuz asla uyuyamazdim.simdi vardiyali işte çalışıyor.adam eve ne zman gelicek umursayasim yok...o geliyor ben ise donuyorum.sanirim bunu o yapti..cok kez uyardim..bisey dedigimde aaaay sende sürekli muck muck istiyosun.ilgi herzmn olmaz.evliligi ne sandin.yok her zman boyle ask yoktur.yok hayatin gerçekleri var.yahu eve para getirip islere kosturan bebeklerle ilgilenen ve kocaya da ilgiyi kesmeyen ben bu kdr hengame arasinda azcik tutku beklemisim cok mu...velhasil kelam bunlar birikti ve ben suan hic umursamiyorum.adamdan yana sikinti yok.gram suphe yok icimde.adam hayata karsi duragan.yani herseyi ortada.izinlerinde ben isteyim o evde.ayda 2 kere h.sonuna rastliyo onu da benimle bebeklerimle geçiriyor.ama o eskiden dogumdan sonraki hallerini heralde bende kabullendim hiiiic artik umursamiyorum.ve heycan da yok.ben ki surekli suprizler yemekler konserler ayarlardim.simdi giyiyorum pembe esofmanimi hoop dizi izliyorum.kizlarla vakit geciriyorum..yemek varsa yer yoksa sandwich yesin havasındayim.noldu bana ya...bu gidisat iyi degil biliyorum.bana acil ayar cekin
Evliliyin basini ve ortasini anlatmishsin yani anormal bir durim goremedim. Ayrica seni tebrik ederim yani bir erkekle ugrashmishsin bakmishsin olmamis sallamishsin.senin gibi kadinlarin kiymeti daha cok bilinir unutma)))selam güzel hatunlar.eski konumu bilen bilir .tekrar kafayi sisirmiyim.cok kisa bi on bilgi vereyim.3 yila yakin evliyim ikizlerim var.ilk zmanlar esim benimle eskisi gibi vakit gecirmiyo eski ask tutku yok diye yakınıyordum.neyse bu sure zarfinda ben ev degistirip işe dondum.guzel degisimler yasadim ve kendime geldim.evde tek cocuk bakmaktan delirdim o ara.suan tekrar eski coco.eski deli kadinim.amaaaa baska sikintim var...ya o cok öldügüm delice tutkun oldugum adami sanki eskisi gibi sevmiyorum yani nasil anlatmaliyim bilemedim ama eskiden onsuz asla uyuyamazdim.simdi vardiyali işte çalışıyor.adam eve ne zman gelicek umursayasim yok...o geliyor ben ise donuyorum.sanirim bunu o yapti..cok kez uyardim..bisey dedigimde aaaay sende sürekli muck muck istiyosun.ilgi herzmn olmaz.evliligi ne sandin.yok her zman boyle ask yoktur.yok hayatin gerçekleri var.yahu eve para getirip islere kosturan bebeklerle ilgilenen ve kocaya da ilgiyi kesmeyen ben bu kdr hengame arasinda azcik tutku beklemisim cok mu...velhasil kelam bunlar birikti ve ben suan hic umursamiyorum.adamdan yana sikinti yok.gram suphe yok icimde.adam hayata karsi duragan.yani herseyi ortada.izinlerinde ben isteyim o evde.ayda 2 kere h.sonuna rastliyo onu da benimle bebeklerimle geçiriyor.ama o eskiden dogumdan sonraki hallerini heralde bende kabullendim hiiiic artik umursamiyorum.ve heycan da yok.ben ki surekli suprizler yemekler konserler ayarlardim.simdi giyiyorum pembe esofmanimi hoop dizi izliyorum.kizlarla vakit geciriyorum..yemek varsa yer yoksa sandwich yesin havasındayim.noldu bana ya...bu gidisat iyi degil biliyorum.bana acil ayar cekin
olay cay değil...olay ıletısım...gece bebeklerımı emzırdıkten sonra camda dısarıya bakıp agladım...sonra hıc bsy olmamış gıbı domuza bagladı suratım.gıttım yattım..hemen sarılıyo..yahuu ılla aglamam mı lazım..sonra gece bana sarılıp senı cok ıhmal ettıım farkındayım soz verıyorum kendımı toparlıcam senı cok sevıyorum cok hayvanlık ettım affet falan dıyo ama gram ınanmıyorum..cunku o bunun karakterı..hep aynı seylerı yasadım bılıyorum...
kafa dınlemek ıster misin?
bebeklerı bırakıp bi gun de olsa bı otelde kafa dınleyelım mı?
sankı ben adamdan tatıl ıstedım..
konussak yetıyo .aksam bı hava alsak,bi sarılıp yurusek sıkıntı falan olmıcak.
tamam dedım bakalım bu rol ne kdr surcek 20 gun sonra gene aynı agır abı !!!
konusuyorum mesela hıı der gecer..eee katılsana muhabbete.napıyım tanımıyorum anlattıgın kısıyı dıyo..ee sen tanıdıgın kısı varsa anlat...kı zorla agzından laf alıyorum son 6 7 aydır...şşt naber varmı dedıkodu derım..abı ınsan sıkılır der ki dur bu gun de ben konu acayım konusalım.aaa varsa yoksa fenerbahce..onun hakkında adam konferansa tutar senı.zorla ilk 11 de oynayanları oğrendım ..neden konusuldugunda malak gıbı kalmıyım dıye...zaten sureklı bebeklerımızı konusuyoruz ee ınsan derdı askımm bugun ıs yerınde naptın nasıl gectı..hiiiiiiiiiç..anca suratımı dusurcem o zman soruyo noldu askım dıye...ılla bır sebep yaratmalıyım..
olay cay değil...olay ıletısım...gece bebeklerımı emzırdıkten sonra camda dısarıya bakıp agladım...sonra hıc bsy olmamış gıbı domuza bagladı suratım.gıttım yattım..hemen sarılıyo..yahuu ılla aglamam mı lazım..sonra gece bana sarılıp senı cok ıhmal ettıım farkındayım soz verıyorum kendımı toparlıcam senı cok sevıyorum cok hayvanlık ettım affet falan dıyo ama gram ınanmıyorum..cunku o bunun karakterı..hep aynı seylerı yasadım bılıyorum...
kafa dınlemek ıster misin?
bebeklerı bırakıp bi gun de olsa bı otelde kafa dınleyelım mı?
sankı ben adamdan tatıl ıstedım..
konussak yetıyo .aksam bı hava alsak,bi sarılıp yurusek sıkıntı falan olmıcak.
tamam dedım bakalım bu rol ne kdr surcek 20 gun sonra gene aynı agır abı !!!
konusuyorum mesela hıı der gecer..eee katılsana muhabbete.napıyım tanımıyorum anlattıgın kısıyı dıyo..ee sen tanıdıgın kısı varsa anlat...kı zorla agzından laf alıyorum son 6 7 aydır...şşt naber varmı dedıkodu derım..abı ınsan sıkılır der ki dur bu gun de ben konu acayım konusalım.aaa varsa yoksa fenerbahce..onun hakkında adam konferansa tutar senı.zorla ilk 11 de oynayanları oğrendım ..neden konusuldugunda malak gıbı kalmıyım dıye...zaten sureklı bebeklerımızı konusuyoruz ee ınsan derdı askımm bugun ıs yerınde naptın nasıl gectı..hiiiiiiiiiç..anca suratımı dusurcem o zman soruyo noldu askım dıye...ılla bır sebep yaratmalıyım..
eşiniz hangi burctan
benim eşimi anlatır gibi olmussunuz
tek farkla ağladığımda falan umursamıyor bile artık
sanırım bi level daha ileri safta benimki
canim su otel isini esin mi teklif etti??? tamam iste ok de git tadini cikar arada böyle kacamaklar yapin bari buda kar olsun napcaksin esin ilgiden bunu anliyor heralde oysa para harcamayarakta cok kolay dedigin gibi ilgilenebilir.
saril, elele parkta dolas, otur esinle muhabbet et ya bunlari biz söyledikten sonra bi anlami kalmiyor zaten.
aynen canim esim bu fikri verdi ki ben su durumda gerek duymuyorum hatta olmasa daha iyi.aksam sahilde cay inanki bana en iyi gelen sey.ama o bunu bahane trip olarak algılıyor ve kolaya kacip tatil yapalim diyor..
Bosver planlari yapan, tatili ayarlayan iliskiyi canli tutmaya çalışan taraf sen olma. Hem çok sey istiyo olursun, hem degerin bilinmez. Erkek dedigin biraz dusunmeli bugun napsak nereye gotursem, nasi yasatsam sevgilimi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?