Soğudum mu

nzlylcnn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
249
36
298
32
Arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum 1 senedir bir beraberliğimizi var ciddi düşünüyoruz kendi aramızda yüzük taktik aynı işyeri de çalışıyoruz o benim müdürüm fakat son zamanlarda bana iş yerindeki sertliği ve özel hayatımızdaki monotonlukla beraber ben sürekli tartışma çıkarıyorum soğumuş gibiyim, aslında seviyorum biliyorum ama heyecanım kalmadı bunu ona da söyledim caba sarf etmiyor sadece üzülüyor ilk uzun ilişkim ilk ve tek sevdiğim insan sizce alışkanlık mi soğuma mi?

insan emin olmadığı şeyi sevebilir mi diye düşünüp öldürüyor ama gel gelelim ayrıda kalamıyorsun. Alışılmışlık desen haksızlık, bir an baskasıyla olsa diye düşünüyorsun ama bir başkasınıda istemiyorsun düşünemiyorsun. Bir anda sinirini bozuyor ve rahatsız edici bir insanla konusuyor gibi hissediyorsun. Ama iki dakika geçmeden sevesin geliyor. kıyamıyorsun kopamıyorsun ama hayatım böyle mi geçecek diye düşünmekte yiyip bitiyor''lu bir ilişki sezdim. muzdarıpım. korkuların olabilir. işin içine yüzükler ilişkinin ciddiyeti girdikçe içgüdüsel olarak bir korku olabilir bence hımm yada kesınlıkte tipin değil belkide ilgisi hoşuna gidiyor veya yalnız kalmaktan korkuyorsun .Bence onsuzluğun senı nasıl yaralayacagını düşün veya yaralamayacagını .her dakıkası ask dolu mıc mıc ılıskıler sahsen bana gore degıl ama bu zamanda cokta mumkun degıl. monotonluktan uzaklasmak ıcın ne yaptıgını dusun ve öyle karar ver derım.

İş ortamındaki ilişkilere hep karşı olmuşumdur zaten, hem işte hem özel hayatta aynı kişi başlıbaşına monotonluk... bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…