- 7 Haziran 2017
- 2.853
- 3.176
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha geliyor dürüm soslu kurabiyelerBu aksam da kursum var. Az once mesaj da atmis sana bir surprizim var diye, korkarim ki kurabiyeleri yapti sonunda. Her zaman kahve iciyoruz kursta, ben ev kurabiyesi olsa da yesek demis bulundum.
Hayir bi de o kadar naif ve sempatik ki. Bisey de diyemiyorum. Yani o yemekteki adamla hic bagdasmiyor hareketleri.
Offf off :))
Aha geliyor dürüm soslu kurabiyeler![]()
Canımı dürüm çektirdiniz iyi mi![]()
Ama buda yağlı kağıtlı, dürüm soslu bir konuAma burasi ciddi bi topik benim derdimle hep dalga geciliyor![]()
O degil de cantada getirmez heralde ya o kadar yapamaz. Hemen soylerim o soku da atlattim. Hazirim![]()
Ama buda yağlı kağıtlı, dürüm soslu bir konu
Tamam bi kapta falan getirdi diyelim, ya sen kurabiyeden bi ısırık almışken "yaa hamuru yoğururken elimden bi parçası yere düşmez mi:/ neyse ki baktım birşey yoktu attım kaba yoğurdum heheh" derse o lokma ağzında büyümez mi sorarım sana![]()
Kurabiyeleri gazeteye sarıp getirecek bence:)
Çok geyik yaptık. Şaka biryana adam dürüm olayından -5 puan aldı zaten. O yaşa kadar hijyeni öğrenemeyen adam eğitilmez uğraşmayada değmez.
Ama insan iki üç hareketiyle kendini belli eder ve asla değişmez. Sorsa mırın kırın edecek. Ben pisim diyecek hali yok ki. Sormaya tenezzül bile etmemesi çok yerinde olmuş. Görünen köy misali. Burada maskara olmak söz konusu değil çünkü kim olduğu bilinmiyor. Ona bakılırsa hiçbir konu açmamak lazım çünkü her konuda birileri pek çok yönden ortaya dökülüyor. İsimlerimizi anonim almamız bundan dolayı zaten.Bana yorumlar cok abartılı geldi..kesinlikle bende bu şekilde yapmasını tasvip etmiyorum..sogumak değilde anlık sok geçirebılırdım..ilişkinin temeli konuşmaktan geçer ...karsılıklı konuşmayı becerebılen insanlar her daim mutlu olabilirler ...sız bence vazgecın..çünkü en ufak bir durumda bile konuşmak dinleyip anlamak yerine burda orda adamı maskara ettiniz alay konusu haline getırdınız. Ben olsam direk adama derdim sen hep mı boylesın ben hıc hoslanmadım yağlı yağlı cantana koymandan diye ve ne cevab vereceğini beklerdım vereceği cevaba gorede oluru varsa devam eder yoksa eyvallah derdim..
Bahtsız falan değilsin. Bence çok iyi bir gözlemcisin ve en ufak bir şeyi sineye çekip kaderine razı olmayacak kadar da akıllısın. Hassas bir konuymuş bu senin için. İlişkiler her zaman aldatılma şiddet vs yüzünden yıpranmaz. O adamın yaptığını nişanlım yapsa krize girerim. Ağzıma geleni de söylerim. Huyunu baştan görmüş olduğumdan dolayı da mutlu olurum çünkü temizlik benim için öncelikli şartlardan biri. Hiç de şanssız olduğunu sanmıyorum. Temiz pak, cebine poğaça sokmayan çok erkek var dünyada. Nesilleri henüz tükenmedi.Ya ben ne kadar bahtsizim. Cok hos dedim dedim adam gosterdi bana hosu.
28 yasindaki adama ne diyim ben, ellerini yikadin mi bakiim dicek halim yok.
Cok mu zor bi poset istemek ben hala ordayim.
Temiz pak, cebine poğaça sokmayan çok erkek var dünyada. Nesilleri henüz tükenmedi.
Ama insan iki üç hareketiyle kendini belli eder ve asla değişmez. Sorsa mırın kırın edecek. Ben pisim diyecek hali yok ki. Sormaya tenezzül bile etmemesi çok yerinde olmuş. Görünen köy misali. Burada maskara olmak söz konusu değil çünkü kim olduğu bilinmiyor. Ona bakılırsa hiçbir konu açmamak lazım çünkü her konuda birileri pek çok yönden ortaya dökülüyor. İsimlerimizi anonim almamız bundan dolayı zaten.
Bahtsız falan değilsin. Bence çok iyi bir gözlemcisin ve en ufak bir şeyi sineye çekip kaderine razı olmayacak kadar da akıllısın. Hassas bir konuymuş bu senin için. İlişkiler her zaman aldatılma şiddet vs yüzünden yıpranmaz. O adamın yaptığını nişanlım yapsa krize girerim. Ağzıma geleni de söylerim. Huyunu baştan görmüş olduğumdan dolayı da mutlu olurum çünkü temizlik benim için öncelikli şartlardan biri. Hiç de şanssız olduğunu sanmıyorum. Temiz pak, cebine poğaça sokmayan çok erkek var dünyada. Nesilleri henüz tükenmedi.
Kimse kusura bakmasın da ayrıca maskara olmayı da hak ediyor. Bu elinde olmayan dil, din, ırk, hastalık, aile vs konusu değil ki. Bu yapılmaması gerektiğini öğrenmek zorunda olduğu bir davranış bozukluğu. Yapıyorsa birebir iletişimde kendisinin yüzüne de vururum şahsen. Başkasının yanında rencide etmem de.Hayir bi de maskara etmek ne demek. Ben kalbi kirilmasin diye artik baska bir sebepten kendimi geriye cekeyim diyorum.
Bir de kimse kusura bakmasin ama durumu cantaya oyle atmak abes. Her gun karsimda birileri yagli soslu durumu o haliye cantasina atmiyor. Ki zaten benim basima gelmis ciddi anlamda hos buldugum adam boyle enteresan davranmis. Gayet hayal kirikligina da ugradim. Ama abes ve sacma olan durumu burda ciddilestirip aglanacak degilim. Arkadaslarima anlattigimda da gulduk , durumun tuhafligina, burdaki kizlar da sagolsunlar o samimiyetteler.
tabii ki de problem. Düşün evlendin. Bu adam aynı pisliğe devam ediyor. Banyoda yağ, salonda b*k var. Nasıl düşünürsün? Tahammül edilebilir mi?Cok tesekkur ederim. Cok guzel yazmissin.
Kimileri dert etmez ama ben edenlerdenim bu duruma goz yumup gecemedim.
Yani bu da bir problem degil mi?
Nesli tukenmedi kismina cok guldum![]()
![]()
Hayir bi de maskara etmek ne demek. Ben kalbi kirilmasin diye artik baska bir sebepten kendimi geriye cekeyim diyorum.
Bir de kimse kusura bakmasin ama durumu cantaya oyle atmak abes. Her gun karsimda birileri yagli soslu durumu o haliye cantasina atmiyor. Ki zaten benim basima gelmis ciddi anlamda hos buldugum adam boyle enteresan davranmis. Gayet hayal kirikligina da ugradim. Ama abes ve sacma olan durumu burda ciddilestirip aglanacak degilim. Arkadaslarima anlattigimda da gulduk , durumun tuhafligina, burdaki kizlar da sagolsunlar o samimiyetteler.
Arkadaşına anlatıp güleceğinize, kendisine güzel bir dille anlatıp doğrusunu söyleyebilirdiniz. Sizin de iyi niyetinizden ve kendisinde tiksindiğiniz hareketlerin sizde de olduğundan şüphe duydum ben.
Arkadaşına anlatıp güleceğinize, kendisine güzel bir dille anlatıp doğrusunu söyleyebilirdiniz. Sizin de iyi niyetinizden ve kendisinde tiksindiğiniz hareketlerin sizde de olduğundan şüphe duydum ben.