Sogudum

Dolunay3536

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
195
114
23
35
Merhaba Arkadaslar bende siyinle esimle olan bi sorunumu paylasmak istiyorum

Esim bana karsi cok ilgili anlayisli bi insan bu konuda sorunumuz yok bende calisiyorum oda calisiyor
Sorunumuz su esim su faturalarini üc sene önce yatirmamisti geldiler kestiler icralik olduk aylarca yatirmadi
Sonra söz verdi bi daha olmuycak diye bu sefer yine aylarca yatirmadi benim haberim yok tabi gelen faturalari bile görmüyorum yine geldiler kestiler suyu ben bu sefer yüklü oldugu icin miktar kredi cekmek zorunda kaldim ondan sonra bi süre calismadi ise gidiyom diye bana yalan söyledi ama ben isteyken evde oturuyomus felan bunlarida ben sonrada ägrendim gittigi is arkadaslarina sorarak neyse onuda sineye cektim en nefret ettigim sey yalan olmasina ragmen bu sefer su faturasini yine yatirmadigini ögrendim on ay boyunca yatirmamis benimde yatirmami istemiyo bütün borclari ben ödedigim icin kavgalar ettim öde felan filan ödüycem dedi su dedi bu dedi ve en son yine kestiler suyumuzu ve ben ev sahiplerine rezil oldum cok kavgalar ettim yine birilerinen borc bulup ödedi gelip özür dilemeler felan ama artik inanamiyorum esime ve buda sogumama neden oluyo bana yaklasmasini bile istemiyorum küs degiliz ama ne yapcam hic bilmiyorum kafam cok karisik....

Evet onlari ödüyor ama benim sorunum göz göre göre bizi zor duruma düsürmesi ve yalan söylemesi ödüycek durumdayiz ama ödemiyo ve biriktiriyo bu sefer birikincede ödemekte zorlaniyoruz
Diğerlerini ödüyorsa su faturasıyla ne alıp veremediği var onu da ödeyiversin işte. İlginç yani inşallah vazgeçer bu huyundan

Evet onlari ödüyor ama benim sorunum göz göre göre bizi zor duruma düsürmesi ve yalan söylemesi ödüycek durumdayiz ama ödemiyo ve biriktiriyo bu sefer birikincede ödemekte zorlaniyoruz
Neden su faturası?Suyla ilgili bir sorunu mu var?

Peki siz neden ödeyip ödemediğini kontrol etmediniz hiç, internet bankacılığından? Sonuç da bunu ilk defa yapmamış ve belli ki sorumsuz biri.

Sizde de hata var, madem faturaları ödeme noktasında sıkıntı yaşıyorsunuz verin otomatik odeme talimatını rahat edin, niye beklediniz ki şimdiye kadar

Eşinizin yaptığı sorumsuzluk ilk değil son da olmayacak. O yüzden bu ödemelerin sorumluluğunu üzerinize alın ona da bunun yerine farklı bir sorumluluk yükleyin.

Haklisiniz ben Otomatik ödeme oldugunu bilmiyordum acikcasi yani ama artike otomatik ödemeye baglatcam para direk kesilsin.

Peki siz neden ödeyip ödemediğini kontrol etmediniz hiç, internet bankacılığından? Sonuç da bunu ilk defa yapmamış ve belli ki sorumsuz biri.

Ettim söyledimde öde diye ödüycem dedi ödemedi bundan sonra güvenmiyorum zaten kendim ödüycem. Benim sinirimi bozan sey sadece yalan ve salak yerine konulmam yani ben cabaliyorum birseyler düzelsin kücük cocugum var onu birakip calisiyorum ama her seferinde para yalan yüzünden sorunlar cikiyo

Merhaba Arkadaslar bende siyinle esimle olan bi sorunumu paylasmak istiyorum

Esim bana karsi cok ilgili anlayisli bi insan bu konuda sorunumuz yok bende calisiyorum oda calisiyor
Sorunumuz su esim su faturalarini üc sene önce yatirmamisti geldiler kestiler icralik olduk aylarca yatirmadi
Sonra söz verdi bi daha olmuycak diye bu sefer yine aylarca yatirmadi benim haberim yok tabi gelen faturalari bile görmüyorum yine geldiler kestiler suyu ben bu sefer yüklü oldugu icin miktar kredi cekmek zorunda kaldim ondan sonra bi süre calismadi ise gidiyom diye bana yalan söyledi ama ben isteyken evde oturuyomus felan bunlarida ben sonrada ägrendim gittigi is arkadaslarina sorarak neyse onuda sineye cektim en nefret ettigim sey yalan olmasina ragmen bu sefer su faturasini yine yatirmadigini ögrendim on ay boyunca yatirmamis benimde yatirmami istemiyo bütün borclari ben ödedigim icin kavgalar ettim öde felan filan ödüycem dedi su dedi bu dedi ve en son yine kestiler suyumuzu ve ben ev sahiplerine rezil oldum cok kavgalar ettim yine birilerinen borc bulup ödedi gelip özür dilemeler felan ama artik inanamiyorum esime ve buda sogumama neden oluyo bana yaklasmasini bile istemiyorum küs degiliz ama ne yapcam hic bilmiyorum kafam cok karisik....

Burda Su faturasi haric onemli olan bir konu daha war, ise gidiyorum diyip ebde oturmasi. Bir insan esinden boyle birseyi nasil saklar.
Napiyor odemior paralarida su'suzluk ne kadar kotu birsey.
Allah yardimciniz olsun. Buyuk bir ambargo koyup, butun faturalari elinize gecirin bence. Mecbur degilsiniz. Bu durumu cekmeye.

Diğer faturaları ödeyip suyu ödememesi garipmiş. Suyla ilgili çocukluk travması falan mı var :KK53:

En iyisi fatura işlerini siz ele alın. Faturaları tek tek takip edin eşinize bırakmayın. Maalesef sorumsuz biri eşiniz anlattığınız kadarıyla. O yüzden bunları sizin üstlenmeniz gerekecek. Böyle sorumsuz insanlarla ev geçindirmek çok zor. Üstelik sürekli yalan da söylüyormuş. Ooy oy...

İnternet bankacılıgından ben apartmanın faturalarını bile ekleyip kontrol ediyorum ay sonu. Bankadan takip edebilirdiniz.En az gelen fatura su zaten.. Birbirinizi takip ederseniz pek sıkıntı kalmaz.

Back
X