aynen öyle bütün keyfim gittiGünler çuvala mı girmiş ki cagirmadin etmedin diyo. Bugün olmadi başka gün olur yani. Erkek iste bise bildiğini sanıyo boş boş konusuyo
evet şimdi konuştum annem üzgün halaEgerki misafir kendisi teklif etmiyor da ben davet ediyorsam bence bunu kocamiza son dakika soylemek dogru degil.
Misafir kim olursa olsun kari koca gerginligi misafiri gerer.
Misafir yaninda cok ayip etmis.Ama bagira bagira da bu is duzelmez.
tepkisi şiddetevari olursa bundan çekiniyorumaynı hareketleri sen de onun ailesi sizdeyken yap.
tepkisi şiddetevari olursa bundan çekiniyorum
Biraz eşinin burnunu sürt anlasın. Sonrada konuşun anlat ona. Benimde eşim arada böyle seyler yapiyo tartisiyoz altta kalmiyom lafımı söylüyorum susuyo kendisiaynen öyle bütün keyfim gitti
benimki susmuyor işte şimdi bi moda girmiş üste çıkmaya çalışıyor beni bastırmaya açlışıyor önceden çok küserdim konuşmazdım baya uzun süre şimdide alıştı sanırımBiraz eşinin burnunu sürt anlasın. Sonrada konuşun anlat ona. Benimde eşim arada böyle seyler yapiyo tartisiyoz altta kalmiyom lafımı söylüyorum susuyo kendisi
öfke kontrolü var kontrol edemezse yabu adam beni döver mi diye şüpheniz mi var?
sürekli dayak yerim korkusu ile susacak mısınız? böyle ömür geçmez yahu.öfke kontrolü var kontrol edemezse ya
Konuşup dursun duymamazliga verin. Sonra aliesini çağırın bakalım nolcak. Sonra diyin "değdi mi bak"benimki susmuyor işte şimdi bi moda girmiş üste çıkmaya çalışıyor beni bastırmaya açlışıyor önceden çok küserdim konuşmazdım baya uzun süre şimdide alıştı sanırım
hiç içimden gelmiyor onları çağırmakKonuşup dursun duymamazliga verin. Sonra aliesini çağırın bakalım nolcak. Sonra diyin "değdi mi bak"
Anlıyorum biraz zaman gecsin sizde kendinize gelir sakinlersiniz. Zaten eşinizin anlamasi için yapın da görsün yaptığını anlamaz ama belkihiç içimden gelmiyor onları çağırmak
moralim bozuk gerçekten anlamıyorum bu erkekleri herşey güzelken şimdi ne hale geldik hiç arayıp sormuyorAnlıyorum biraz zaman gecsin sizde kendinize gelir sakinlersiniz. Zaten eşinizin anlamasi için yapın da görsün yaptığını anlamaz ama belki
Seni iyi anlıyorum benimde esimle aramda böyle sorunlar çok oluyo daha 7 aylık evliyim bide. Kv. Filan arayacağım durum olsa neden erken aramiyon vs vs konusuyo bugün yaşadım bunu tlf tartıştık hakkını verdim kapattım. Ama bizimkinin bi iyi tarafı var arar sorar yani küs kalma şeyi yok aksine benim varmoralim bozuk gerçekten anlamıyorum bu erkekleri herşey güzelken şimdi ne hale geldik hiç arayıp sormuyor
nerden başlasam bilemiyorum eşimle uzun süredir gayet sorunsuz mutlu günlerimiz vardı taki düne kadar...birgün öncesinde kendi akrabları vardı neyse ağırladık yediler içtiler gittiler ertesi günde ben kardeşimi davet ettim çünkü ondan önce gelmek istedi ben müsait olmadığımdan kabul etmedim sonra davet ettim neyse eşim herzmanki gibi evi temizledi tam dışarı çıkacaktı biraz nefes almak için bende dedim ki kardeşim gelecek hemen bozuldu ben dışarı çıkacaktım dedi bende sen çık eşi akşam gelecek biz kızkıza oturacağız dedim zaten sabahtan da bi gerildik ufacık bişyden halbuki artık hiç uzamıyordu tartışmalar baya yoluna girmişti herşey neyse evden kavgalı gitti bana çok bağırdı çağırdı ben de trip yaptım gelirken aradı açmadım sonra yine aradı ne lazım diye annem de geldi dedim ekmek al sadece dedim kapattı suratıma
sonra geldi hiç yüzüne bakmadım konuşmadım ama bi önceki gün akrabları geldiğinde hiç surat asılacak bi ortama yer vermedi arkamda gezdi herşey güllük glüstanlıktı sonra sofradada konuşmadık ben servis yaparken servis kaşığı yanlışlıkla halıya düştü halısalça lekesi oldu
bi sinrle aldı herkesin içinde kaşığı lavabonun içine attı ben hiç bozuntuya vermedim çünkü gelen benim ailemdi herkes gidince tartıştık ama değişen bişey olmadı konuyu kendi ailesini davet etmiyormuşum hiç oralara getirdi eve geldiğinde zaten bomba gibiydi annem çok üzüldü ben çok utandım hala beyefendi suçunu görmeyip bana bisürü bağırdı çaığırdı küçücük bişeyden büyüdü nerelere geldi şimdi yine küsüz ve konuşmuyıruz haksızken haklı olmaya çalışıyor
çok tşk ederim
benim eşim sorun etmezdi zaten ama ben şaşırdım ne oluyor ya dedim knouyu nerden nereye getirdiBu isler çok zor isler. Hele benim ailem senin ailen konularına girmişse olay daha zor. Öncelikle tek gerçek esiniz ve siz bir ailesiniz.
Ben size bu konuda ki tavrımı söyleyeyim. Biz de hiç bunlar sorun olmadı. Evime kimseyi çağırmadım. Sadece evlendikten 3 ay sonra kv leri yemeğe aldım. Gelmek isteyen aradı, musaitsem kabul ettim, değilsen en kısa sürede ayarladım. Eşim söyleyince dedim ki, burası bir tarafın kızının, bir tarafın oğlunun evi, davetle gelecek olan gelmesin. Siz de bir ortamda genel olarak bize de bekleriz deyin sonrasında gelecek olan arasın. Mesela ablamla bazen haftada 3 gün görüşürüz, ararlar ısrarla yemeğe çağırırlar gideriz. Eşimin kardeşiyle 3-4 ayda bir görüşebiliyoruz, denk gelmiyor. Yanı bu hassas terazi değil ki gram gram ayarlansın, şartlara ve kişilere göre değişebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?