soğudum

Egerki misafir kendisi teklif etmiyor da ben davet ediyorsam bence bunu kocamiza son dakika soylemek dogru degil.

Misafir kim olursa olsun kari koca gerginligi misafiri gerer.

Misafir yaninda cok ayip etmis.Ama bagira bagira da bu is duzelmez.
evet şimdi konuştum annem üzgün hala

Çok ayıp etmiş gerçekden ama olan olmuş. Bence temizlikde size yardım ettiği için mi bu şekilde tavır yapıyor çünkü zaten ailesini çağırmışssınız yaptığı çok ayıp. Ayrıca senin ailen benim ailem olmamalı ama erkekler de bu tarz şeyler olabiliyor. Ben şahsen her iki tarafa eşit duruyorum bu tarz şeylere mahruz kalmamak için. Yani isteyen geliyor(normal günlerde) istemeyen gelmiyor özel günlerde çağırıyorum herkesi. Eşim çağırcaksa bana sormadan asla çağıramaz çünkü bütün herkese hizmet eden benim temizliği yapanda benim birde çocugum var 3 yaşında yeterşnce yoruluyorum o yüzden aniden kimseyi çağıramaz neden o topa girmiyorbence sizde öyle yapın derim.

aynen öyle bütün keyfim gitti
Biraz eşinin burnunu sürt anlasın. Sonrada konuşun anlat ona. Benimde eşim arada böyle seyler yapiyo tartisiyoz altta kalmiyom lafımı söylüyorum susuyo kendisi

Biraz eşinin burnunu sürt anlasın. Sonrada konuşun anlat ona. Benimde eşim arada böyle seyler yapiyo tartisiyoz altta kalmiyom lafımı söylüyorum susuyo kendisi
benimki susmuyor işte şimdi bi moda girmiş üste çıkmaya çalışıyor beni bastırmaya açlışıyor önceden çok küserdim konuşmazdım baya uzun süre şimdide alıştı sanırım

benimki susmuyor işte şimdi bi moda girmiş üste çıkmaya çalışıyor beni bastırmaya açlışıyor önceden çok küserdim konuşmazdım baya uzun süre şimdide alıştı sanırım
Konuşup dursun duymamazliga verin. Sonra aliesini çağırın bakalım nolcak. Sonra diyin "değdi mi bak"

hiç içimden gelmiyor onları çağırmak
Anlıyorum biraz zaman gecsin sizde kendinize gelir sakinlersiniz. Zaten eşinizin anlamasi için yapın da görsün yaptığını anlamaz ama belki

Anlıyorum biraz zaman gecsin sizde kendinize gelir sakinlersiniz. Zaten eşinizin anlamasi için yapın da görsün yaptığını anlamaz ama belki
moralim bozuk gerçekten anlamıyorum bu erkekleri herşey güzelken şimdi ne hale geldik hiç arayıp sormuyor

moralim bozuk gerçekten anlamıyorum bu erkekleri herşey güzelken şimdi ne hale geldik hiç arayıp sormuyor
Seni iyi anlıyorum benimde esimle aramda böyle sorunlar çok oluyo daha 7 aylık evliyim bide. Kv. Filan arayacağım durum olsa neden erken aramiyon vs vs konusuyo bugün yaşadım bunu tlf tartıştık hakkını verdim kapattım. Ama bizimkinin bi iyi tarafı var arar sorar yani küs kalma şeyi yok aksine benim var Bol bol dua et evinin huzuru için bi kaç dua var onlari yollayim oku

Eklentiler

• 20180708_142648.webp
    275,4 KB · Görüntüleme: 40

Bu isler çok zor isler. Hele benim ailem senin ailen konularına girmişse olay daha zor. Öncelikle tek gerçek esiniz ve siz bir ailesiniz.
Ben size bu konuda ki tavrımı söyleyeyim. Biz de hiç bunlar sorun olmadı. Evime kimseyi çağırmadım. Sadece evlendikten 3 ay sonra kv leri yemeğe aldım. Gelmek isteyen aradı, musaitsem kabul ettim, değilsen en kısa sürede ayarladım. Eşim söyleyince dedim ki, burası bir tarafın kızının, bir tarafın oğlunun evi, davetle gelecek olan gelmesin. Siz de bir ortamda genel olarak bize de bekleriz deyin sonrasında gelecek olan arasın. Mesela ablamla bazen haftada 3 gün görüşürüz, ararlar ısrarla yemeğe çağırırlar gideriz. Eşimin kardeşiyle 3-4 ayda bir görüşebiliyoruz, denk gelmiyor. Yanı bu hassas terazi değil ki gram gram ayarlansın, şartlara ve kişilere göre değişebiliyor.

benim eşim sorun etmezdi zaten ama ben şaşırdım ne oluyor ya dedim knouyu nerden nereye getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…