Soğudum....

cikolatali pasta

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
178
63
98
Lütfen bana bir akil verin kizlar kafayi yemek üzereyim...
Bugün erkek arkadasimin gecen yil actigi bi üyeligi gördüm. Hani şu sevgili bulma, tanisma, arkadaslik kurma, evlenme siteleri var ya, öyle bir site. Profil kuruyosun, baska profillere bakabiliyosun, yada baskalari seni buluyo. Resim yoktu, ama o oldugu kesin. En son da gecen yil aktif olmus, kullanmiyo yani. O zamanlar sevgili degildik.

Ama yinede bana acayip bi sekilde itici geldi. Evet bu konuda herkesin fikirleri farkli tabi. Ama ben sevmiyorum öyle seyleri. Böyle siteler üzerinden kendine sevgili bulmaya, evlenmeye calisanlardan nefret ederim, cok itici bulurum.

Ya niye böyle anlamiyorum ki? Niye bu illa birini bulma sevdasi, 22 yasinda biri niye internetten kiz arar??? Bide facebook falan da degil yani. Resmen arkadaslik kurma, evlenme sitesi. Bu kadar mi gözü dönmüs???
Daha arkadasken bile en büyük hedefi sanki bir kiz bulmak, aile kurmak falan gibi anlatirdi. Ömür boyu yaninda biri olsunmus, yalnizliktan korkuyomus falan. Daha dün bunun konusu gecmisti hatta. Yalnizliktan korktugu icin mi beni sevdigi icinmi benimle beraber oldugunu sormustum hatta, sevdigim icin dedi. Ama ben böyle yollara basvurdugunu bilseydim asla baslamazdim.

Bilmiyorum belki ben abartiyorum. Ama cok soğudum yaa tek hedefi kiz bulmakmis gibi geliyo şu anda bana. Insanin son caresi olur internet, ne bilim yasi falan gectiyse mesela ki ben öyle olsa bile yapmam. Off napsam, ne desem, ne düsünsem hic bir fikrim yok. Ben böyle biriyle birlikte olmak istemiyorum yaa..

Evet, eskiden olup bitmis. Ama sorun karakter meselesi sanirim. Bana karakteri ters geldi su an...

Son düzenleme:
Ben de hic hoslanmiyorum sacma sapan arkadaslik sitelerinde cirit atanlardan. Zayif karakterli buluyorum bu tipleri.

Bugün erkek arkadasimin gecen yil actigi bi üyeligi gördüm. Hani şu sevgili bulma, tanisma, arkadaslik kurma, evlenme siteleri var ya, öyle bir site. Profil kuruyosun, baska profillere bakabiliyosun, yada baskalari seni buluyo. Resim yoktu, ama o oldugu kesin. En son da gecen yil aktif olmus, kullanmiyo yani. O zamanlar sevgili degildik.

Ama yinede bana acayip bi sekilde itici geldi. Evet bu konuda herkesin fikirleri farkli tabi. Ama ben sevmiyorum öyle seyleri. Böyle siteler üzerinden kendine sevgili bulmaya, evlenmeye calisanlardan nefret ederim, cok itici bulurum.

Ya niye böyle anlamiyorum ki? Niye bu illa birini bulma sevdasi, 22 yasinda biri niye internetten kiz arar??? Bide facebook falan da degil yani. Resmen arkadaslik kurma, evlenme sitesi. Bu kadar mi gözü dönmüs???
Daha arkadasken bile en büyük hedefi sanki bir kiz bulmak, aile kurmak falan gibi anlatirdi. Ömür boyu yaninda biri olsunmus, yalnizliktan korkuyomus falan. Daha dün bunun konusu gecmisti hatta. Yalnizliktan korktugu icin mi beni sevdigi icinmi benimle beraber oldugunu sormustum hatta, sevdigim icin dedi. Ama ben böyle yollara basvurdugunu bilseydim asla baslamazdim.

Bilmiyorum belki ben abartiyorum. Ama cok soğudum yaa tek hedefi kiz bulmakmis gibi geliyo şu anda bana. Insanin son caresi olur internet, ne bilim yasi falan gectiyse mesela ki ben öyle olsa bile yapmam. Off napsam, ne desem, ne düsünsem hic bir fikrim yok. Ben böyle biriyle birlikte olmak istemiyorum yaa..
belki bi anlık boşluğuna gelmiştir can sıkıntısı olabilir bi ara çok popülerdi böyle şeyler. herşey olmuş olabilir sıkma canını

Evet çok fazla abartıyorsun durumu... Senden önce olmuş bitmiş merak etmiş üye olmuş simdi sen varsın ve geçmişi kurcalama derim...
Yinede sen bilirsin....

Hee desenki hala aktif bir şekilde giriyor evet bu problem ama adam siteye girmiyor bile bu net, o yüzden kurcalama senden öncesini yoksa mideni bulandıracak şeyler de çıkar meydana daha kötü olur...

Geçen yıl aktif olmuş. Sevgili değilmişsin! Eee yani ne diyelim şimdi?
Evet sevgili degildik. Ama böyle bir üyeligi oldugunu bilseydim su an sevgili olmazdik.... Ne diyeceginize gelirsek, fikrinizi söyleyebilirsiniz digerleri gibi, tabi isterseniz. Mesela abartip abartmadigimi, hakli yada haksiz oldugumu gibi.

Bende sevmiyorum açıkçası. Belki de kızlarla fofenk fofenk konuşmak için açmıştır ismi fake değilse...
Ne var karşına çıkmasını bekleyemeyecek kadar.. İnternet üzerinden sevgili mi bulunur ya!

Abartmışsın...sonuçta o zaman sen yokmuşsun.senden sonra da girmemiş.aktif olmadıgı ;sana deger verdiğini;sevdigini gösteriyor.ard niyetli olsa;seninle ike. Arayışa devam ederdi.

Evet, eskiden olup bitmis. Ama sorun karakter meselesi sanirim. Bana karakteri ters geldi su an...
Günaydın.
Sanırım ben de soğurdum.
Yani dışarıda bir çok kadınla görüşmüş olmasını anlarım da internette garip geliyor.
O kadar özgüvensiz,abaza,asosyal bir adamla mı beraberim diye düşünürdüm.

biz tanışmadan önce üyeliği varmış eşiminde hala adını yazınca çıkıyor..

hiç dert etmedim hangimiz o yaşlarda yapmadık ki ? sadece meraktan bile açan üye olan vardır.
bu kadar büyütmeyin bence.

Back
X