Merhaba arkadaşlar, yaklaşık olarak 4 aydır mutlu bir birlikteliğim vardı. Ta ki sevgilim askere gidene kadar askerdeyden bana olan tutumu birden bire değişti. Ama fırsat buldukça arıyor. Örneğin gün de 6 defa aradığı bile oluyor. Ama eskisi gibi değil sanki biraz soğuk... Henüz askerliğe alışamadı. O yüzden mutlu değil beni yanına çağırdı. Ailesiyle birlikte onu görmeye gittim. Ailesiyle de bu vesileyle tanışmış oldum. Ona değer veriyorum ve kaybetmek istemiyorum. Birden bire neden bana karşı tutumu değişti. Lütfen yardım edin. Yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık olarak 4 aydır mutlu bir birlikteliğim vardı. Ta ki sevgilim askere gidene kadar askerdeyden bana olan tutumu birden bire değişti. Ama fırsat buldukça arıyor. Örneğin gün de 6 defa aradığı bile oluyor. Ama eskisi gibi değil sanki biraz soğuk... Henüz askerliğe alışamadı. O yüzden mutlu değil beni yanına çağırdı. Ailesiyle birlikte onu görmeye gittim. Ailesiyle de bu vesileyle tanışmış oldum. Ona değer veriyorum ve kaybetmek istemiyorum. Birden bire neden bana karşı tutumu değişti. Lütfen yardım edin. Yorumlarınızı bekliyorum
Sıkma o güzel canını boş yere canım.
Benim abimin askerdeyken psikolojisi bozulmuştu.
Davranışları değişmişti,hatta bakışları bile..abimle çok samimiyizdir,bana bile çok soğuk davranırdı telefonlarda..
Kaldı ki biz ailesiyiz,sevgili ne yapmasın? çok zor şu askerlik dönemleri..
sen onun olabildiğince yanında olduğunu hissettir. seninle ilgili bir durum olmadığına eminim.
Rabbim tez kavuştursun inşallaahhhh:)
ben de 8 ay beklemiştim ilk başlarda tuhaf olması normal daha oturtamamıştır düzenini ondandır canım geçer yakında merak etme bir de uzman birliğine gidince telefon da alır yanına hepsinin elinde telefon var askerlik o konuda rahat artık acemiliğinin bitmesini bekle sonra daha güzel olacağına eminim
Öncelikle Allah kavuştursun =) Şuan erkek arkadaşının öyle olması o kadar normal ki.. Hiç bilmediği yerde daha önce tanımadığı insanlarla emir altında yaşamaya çalışıyor. Alışması zaman alacaktır elbette. Sen sakın üstüne alınma zamanla yoluna girer herşey bak arıyor da diyorsun.. Şimdi senin ona destek olman lazım anlayışlı karşılaman lazım. Ben her gece ağlardım ama ona belli etmezdim bana da çok soğuk gelirdi bazen ayrılmak istiyor gibi düşüncelerim bile oluyordu şimdi düşününce gülüyorum o hallerime =) Onlar orada nelere şahit oluyor ne koşullar altında yaşıyor. Sen içini ferah tut.
Sıkma o güzel canını boş yere canım.
Benim abimin askerdeyken psikolojisi bozulmuştu.
Davranışları değişmişti,hatta bakışları bile..abimle çok samimiyizdir,bana bile çok soğuk davranırdı telefonlarda..
Kaldı ki biz ailesiyiz,sevgili ne yapmasın? çok zor şu askerlik dönemleri..
sen onun olabildiğince yanında olduğunu hissettir. seninle ilgili bir durum olmadığına eminim.
Rabbim tez kavuştursun inşallaahhhh:)
Askerde erkeklerin psikolojisi çoook farklı oluyor, kim bilir orada nasıl bir ortamda yaşıyor, günde 6 defa arıyormuş, seni çağırmış yanına daha ne olsun. Bence bu zor zamanında neden aramıyor neden soğuk davranıyor diye düşüneceğine ona karşı anlayışlı ol. Kapris bir erkeğin askerdeyken karşılaşmak isteyeceği en son şeydir bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?