Fountain Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2008 3.199 119 163 3 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Fountain #1 resımlı kuru baklagılller haslanır ve suzulur ... yoksa eger haslanmıs alınalbılır konserve olarak.... ben sadece dovmelık buğdayı hasladım gerısını konserve aldım 1 cay bar. nohut 1 çay bar. fasulye 2 çay bar. aşurelik buğday nane,pul bıber, tuz cacık kıvamında yoğurt hazırlanır ve malzemeler ıcıne karıstırılır uzerıne tavada kekik pulbiber ocakta ısıtılıp dokulur Eklentiler $Görüntü004.webp 4,8 KB · Görüntüleme: 90 Son düzenleme: 3 Temmuz 2010
resımlı kuru baklagılller haslanır ve suzulur ... yoksa eger haslanmıs alınalbılır konserve olarak.... ben sadece dovmelık buğdayı hasladım gerısını konserve aldım 1 cay bar. nohut 1 çay bar. fasulye 2 çay bar. aşurelik buğday nane,pul bıber, tuz cacık kıvamında yoğurt hazırlanır ve malzemeler ıcıne karıstırılır uzerıne tavada kekik pulbiber ocakta ısıtılıp dokulur
Fountain Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2008 3.199 119 163 3 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Fountain #2 resmınıde ekledım bügün yaptım cok guzel oluyor sıcak yaz aylarında Son düzenleme: 3 Temmuz 2010