Soğuk davranan erkek

Normalde ilişkin var diye insanları darlama hakkın yok filan derdim ama bu forumda bahsedilen sevgili eş karakterlerinin ortalamasını düşününce, kesin bi halt çevirmeye kalkmıştır baştan seni sindirmeye çalışıyorum diyorum.

Suç bende ama gereksiz tavırlar sergiledim eğer bu lafı boş yere yapsaydı kılımı bile kipirdatmazdım o benimle olmak için çok çabalamıştı
Sizin için bu kadar çırpınan biri emin olun 1 haftaya kalmaz yumuşar ve eski haline döner siz ona yapıcı adım attığınızda. Bana samimi gelmedi ama vicdan yapıyorsanız 1 hafta boyunca onun sizin için çabaladığı kadar çabalayın. Daha fazla uzaklaşacaktır çok büyük ihtimalle. Oradan anlarsınız niyetini.

Ay konu sahibi ısrarla ben suçluyum demesine rağmen adam boklanmış gene.
Konu sahibi sende kendini geri çek biraz. Asla üstüne düşme. Azıcık duygusu varsa tekrar döner zaten

Zaten dediğinizi yaptı açıkladı konuştu hoşuna gitmediğini ifade etti sen hep yanımda varmışsın gibi davranıyorum falan bir sürü iyi şey söylemesine rağmen uzattım. Bugünde işte artık böyle bir şeyle karşılaştım. Bu kadar uzatmasaydım ilk kıskançlığımda böyle davransaydı evet yaptığı saçma olurdu ama şu an ona hak veriyorum
Bazen kendimizi de kandirabiliyoruz çünkü kadın bazen kuruntu yapabilir bazen de hisseder gerçekten. Yine de cok buyuttuysen haksız olduğunu düşünüyorsan özrünü diler kenara çekilirsin biraz sessiz kal erkekler üstüne gidince değil kendini geri çekince geliyor oda sakinlessin daha dikkatli olursun olur biter seviyorsa bırakmaz zaten.

Bazen kendimizi de kandirabiliyoruz çünkü kadın bazen kuruntu yapabilir bazen de hisseder gerçekten. Yine de cok buyuttuysen haksız olduğunu düşünüyorsan özrünü diler kenara çekilirsin biraz sessiz kal erkekler üstüne gidince değil kendini geri çekince geliyor oda sakinlessin daha dikkatli olursun olur biter seviyorsa bırakmaz zaten.
Dediğin gibi yaptım bu sabah özrü diledim güzel bi şekilde hatamı kabul ettim bana verdiği cevap "Yazdıklarını okudum okumadım sanma ama sana şu an uzun uzadıya güzel sözler yazabilecek durumda değilim her şeyin hayırlısı zaman gösterir."
Bende evet haklısın dedim
Öyle 🙂 diye cevap yazmış.
Ben şimdi ne yapmalıyım bu konularda iyi değilim kendimi nasıl geri çekmeliyim

Dediğin gibi yaptım bu sabah özrü diledim güzel bi şekilde hatamı kabul ettim bana verdiği cevap "Yazdıklarını okudum okumadım sanma ama sana şu an uzun uzadıya güzel sözler yazabilecek durumda değilim her şeyin hayırlısı zaman gösterir."
Bende evet haklısın dedim
Öyle 🙂 diye cevap yazmış.
Ben şimdi ne yapmalıyım bu konularda iyi değilim kendimi nasıl geri çekmeliyim
Şuan için yapman gereken çok ilgili olmamak yani eski günlerdeymis gibi değil daha yüzeysel ama sakin normal sevecen olmaktır gün içersinde çok mesaj atmamak aramamak o yazarsa ararsa gayet iyi konuşmak enerjisi yüksek olmak. Bu durumu da çok uzatirsa iyi değil bence sen de az ilgilen kafasını dinlemek ister gibi konuşmuş. Benim geri çekişim direkt böyle oluyor.

Back
X