Soğuk kayınvalidelerle ne yapıyorsunuz?

samanthaa

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
605
95
298
İstanbul
Kayınvalidemin soğukluğundan yüzyüze telefonda vs. her yerde laf sokmasından bıktım usandım artık sürekli ona hesap vermek zorundaymışım gibi davranıyor. Sizin kayınvalideleriniz de böyle mi siz ne yapıyorsunuz akıl verir misiniz bana?

kaç yıllık evlisin

söylediklerini umursma gül hatta mahcup olur birdaha laf sokmaz yıllar geçince kayınvaldede değişiyor sende değişirsin birde mesela çay kutusunu buraya koy derse sen bozulma dediğini yapma tam tersini yap mesela kayınvaldem salata sever ben o gelince hep yeşillik söğüş yaparım oda garibim söyleye söyleye usandı cevap verme dediklerinin tersini yap hemen olmasada vaz geçer

soğuk ne kelime sibiryada büyümüş de memlekete yeni gelmiş buzları daha yeni çözülüyor gibi benim k.validem..soğuk ötesi..

ben aldırmıyorum daha geçen gün aradı kendince laf söyledi telde çızırtılıydı biraz,anne sesin az geliyor ne dediğini duymuyorum dedim kapattım..en güzel taktiğim budur laf vurmaya kalkışınca bi bahane bulup telefonu kapatırım..

yüz yüzeysek de o başlar başlamaz işim var deyip odadan çıkarım daha olmadı tuvalete giderim.yani kolay kolay laf vuramaz.

laf sokmak için 8 yıldır beni yakalayamadı daha :60:

bana laf sokarsa ben de sokuyorum atara atar gidere gider psikolojim bozuk panik atak hastasıyım annemi babamı çekemiyorum ki bazen kv neci, bana iyi olana bal kaymağımdır ama kötü olanın aklını alırım

Benim kv de soğuktur..:ssz:
Laf sokmaya gelince,laf sokacak samimiyetimiz yok..
Resmiyiz çok şükür:16:sizli bizli konuşuruz..
O soğuk ben soğuk ohhh miss:16:
Hç bişey için mecbur hissetme kendini..
Laf sokarsa sen de soğuk konuş ki anlasın..:ssz:

Ben soğuk davranınca o daha beter oluyor sürekli iğnelemeler surat asmalar başkalarının yanında yapmacık davranıp bulduğu ilk fırsatta ezmeye çalışıyor hiç anlamıyor kadın sinir hastası olacağım yakında.

Ben soğuk davranınca o daha beter oluyor sürekli iğnelemeler surat asmalar başkalarının yanında yapmacık davranıp bulduğu ilk fırsatta ezmeye çalışıyor hiç anlamıyor kadın sinir hastası olacağım yakında.

herkesin başında var o dertten emin olabilirsin.. bu işi kıvırabilenede helal olsun ayrıca bende takmamazlık edemiyorum çoğunlukla nişanlımla aramda ciddi sorunlar yaratıyor davranışları..

Kayınvalidemin soğukluğundan yüzyüze telefonda vs. her yerde laf sokmasından bıktım usandım artık sürekli ona hesap vermek zorundaymışım gibi davranıyor. Sizin kayınvalideleriniz de böyle mi siz ne yapıyorsunuz akıl verir misiniz bana?

çok basit onu önemsemeyeceksin onları yok say yoksa bir havalara giriyorlar

Benim kv de soğuktur..:ssz:
Laf sokmaya gelince,laf sokacak samimiyetimiz yok..
Resmiyiz çok şükür:16:sizli bizli konuşuruz..
O soğuk ben soğuk ohhh miss:16:
Hç bişey için mecbur hissetme kendini..
Laf sokarsa sen de soğuk konuş ki anlasın..:ssz:

sanki içimden geçenleri yazmışsın süpersin ya

Gerçekten soğuk olan insan laf sokmaya bile tenezzül etmez, ki bu tip kv. dostlar başına varsın soğuk olsun ötede dursun.Seninki başka bir alem.Laf söylerse sen de yap bir şeyler ; gözünün içine güle güle lafını söyle şaka misali, ya da anladığı suratsa surat yap.Vardır mutlaka bir yolu, içine atma...

Kayınvalide zeytinyağlı yemekler gibidir. Soğuğu makbuldür. Isıtılırsa tadı kaçar.

Gerçekten soğuk olan insan laf sokmaya bile tenezzül etmez, ki bu tip kv. dostlar başına varsın soğuk olsun ötede dursun.Seninki başka bir alem.Laf söylerse sen de yap bir şeyler ; gözünün içine güle güle lafını söyle şaka misali, ya da anladığı suratsa surat yap.Vardır mutlaka bir yolu, içine atma...

Canım ben surat asınca hiç çekinmeden karşıma geçip gülüyor pis pis. Ne yapacağımı şaşırdım ben kızıp sinirlendikçe keyif alıyor resmen.

soğuk ne kelime sibiryada büyümüş de memlekete yeni gelmiş buzları daha yeni çözülüyor gibi benim k.validem..soğuk ötesi..

ben aldırmıyorum daha geçen gün aradı kendince laf söyledi telde çızırtılıydı biraz,anne sesin az geliyor ne dediğini duymuyorum dedim kapattım..en güzel taktiğim budur laf vurmaya kalkışınca bi bahane bulup telefonu kapatırım..

yüz yüzeysek de o başlar başlamaz işim var deyip odadan çıkarım daha olmadı tuvalete giderim.yani kolay kolay laf vuramaz.

laf sokmak için 8 yıldır beni yakalayamadı daha :60:

:)))))))))))))))

kaç yıllık evlisin

söylediklerini umursma gül hatta mahcup olur birdaha laf sokmaz yıllar geçince kayınvaldede değişiyor sende değişirsin birde mesela çay kutusunu buraya koy derse sen bozulma dediğini yapma tam tersini yap mesela kayınvaldem salata sever ben o gelince hep yeşillik söğüş yaparım oda garibim söyleye söyleye usandı cevap verme dediklerinin tersini yap hemen olmasada vaz geçer

valla bende öyleyim . yemeği şöyle doldur der. ben böyle yaparım derim. şunu şöyle yap der. bizde böyle biz böyle yaparız derim. yada cvp vermem bildiğimi okurum. patrona bile yapıyom valla. bişi söylüyor şimdi değil sonra yapıcam ben diyorum. hep bildiğimi yapıyorum adam şoklarda.

ama benim kvalidede çok soğuk. lafı sözü yok. bişeyime karışmaz daha doğrusu karışamaz izin vermem. (hoş onunda pek umrunda değilimya) sadece özel günlerde misafirlerine boy gösteriyorum. çok iyi anlaşıyo görüntüsü veriyoruz ikimizde. misafirlerin yanında hizmet ediyorum o istiyo bunu (mutfağa çağrıyo çaylar tatlılar doldurulmuş ben götürüyorum göztermelik) ama normalde o bana hizmet eder. bende bulaşığı yıkarım. düzeyli bir ilişkimiz var laf söz gelme gitme yok bayramdaaaaan bayrama. ama ben samimi olmayı isterdim. herkes bana kızıyo akılsız ne rahatsın kıymetini bil diyo ama bana rahatlık batar bazen :)

Hiç TIN'ma..
Tabir biraz amiyane ama öyle yap..
Soksun lafını sen sadece gülümse..
Hı-hııı de geçiştir..
Benim kayınvalidem sanırım başlarda böyle olmaya çalıştı ama iyi kötü hiç karşılık vermeyince,
Yani ona aldırış etmediğimi anlayınca sustu..

benimki en başında gayet sıcakkanlıydı herkese kızım derdi gelinim demem derdi,son 1 yıldır gelini oldum.bigün birisine tanıştırırken ''hep kızım diye tanıştırırdım ama artık gelinim diyorum demek ki gelinliğini hissettirmiş dedi''bende yoktu tamamen bitti.beni asla aramaz,sormaz ben de aramam aynı iş yerinde çalışıyoruz gördüğümde merhaba der başımı çevirir yürürüm içli dışlı olmak kötü oluyor en iyisi bu şekilde davranmak.samimiyetsiz samimiyet içinde olmaktansa beni kötü bilsin kötü gelin olayım ama içimden geldiği gibi davranayım.sen de bunu dene istersen tavrını yavaş yavaş belli et yoksa inan tepene çıkar hiç düşünmez üzülür müsün?kırılır mısın?onların dili kemiksiz çünkü..dilleri kopar umarım :60:

Back
X