Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben soğuk davranınca o daha beter oluyor sürekli iğnelemeler surat asmalar başkalarının yanında yapmacık davranıp bulduğu ilk fırsatta ezmeye çalışıyor hiç anlamıyor kadın sinir hastası olacağım yakında.
Kayınvalidemin soğukluğundan yüzyüze telefonda vs. her yerde laf sokmasından bıktım usandım artık sürekli ona hesap vermek zorundaymışım gibi davranıyor. Sizin kayınvalideleriniz de böyle mi siz ne yapıyorsunuz akıl verir misiniz bana?
Benim kv de soğuktur..
Laf sokmaya gelince,laf sokacak samimiyetimiz yok..
Resmiyiz çok şükürsizli bizli konuşuruz..
O soğuk ben soğuk ohhh miss
Hç bişey için mecbur hissetme kendini..
Laf sokarsa sen de soğuk konuş ki anlasın..![]()
bana laf sokarsa ben de sokuyorum atara atar gidere gider psikolojim bozuk panik atak hastasıyım annemi babamı çekemiyorum ki bazen kv neci, bana iyi olana bal kaymağımdır ama kötü olanın aklını alırım
Kayınvalide zeytinyağlı yemekler gibidir. Soğuğu makbuldür. Isıtılırsa tadı kaçar.
bu sözü ilk duydum ve tuttum .Kesmesheker bunu beğendiiiiiiKayınvalide zeytinyağlı yemekler gibidir. Soğuğu makbuldür. Isıtılırsa tadı kaçar.
Gerçekten soğuk olan insan laf sokmaya bile tenezzül etmez, ki bu tip kv. dostlar başına varsın soğuk olsun ötede dursun.Seninki başka bir alem.Laf söylerse sen de yap bir şeyler ; gözünün içine güle güle lafını söyle şaka misali, ya da anladığı suratsa surat yap.Vardır mutlaka bir yolu, içine atma...
soğuk ne kelime sibiryada büyümüş de memlekete yeni gelmiş buzları daha yeni çözülüyor gibi benim k.validem..soğuk ötesi..
ben aldırmıyorum daha geçen gün aradı kendince laf söyledi telde çızırtılıydı biraz,anne sesin az geliyor ne dediğini duymuyorum dedim kapattım..en güzel taktiğim budur laf vurmaya kalkışınca bi bahane bulup telefonu kapatırım..
yüz yüzeysek de o başlar başlamaz işim var deyip odadan çıkarım daha olmadı tuvalete giderim.yani kolay kolay laf vuramaz.
laf sokmak için 8 yıldır beni yakalayamadı daha![]()
kaç yıllık evlisin
söylediklerini umursma gül hatta mahcup olur birdaha laf sokmaz yıllar geçince kayınvaldede değişiyor sende değişirsin birde mesela çay kutusunu buraya koy derse sen bozulma dediğini yapma tam tersini yap mesela kayınvaldem salata sever ben o gelince hep yeşillik söğüş yaparım oda garibim söyleye söyleye usandı cevap verme dediklerinin tersini yap hemen olmasada vaz geçer
Kayınvalidemin soğukluğundan yüzyüze telefonda vs. her yerde laf sokmasından bıktım usandım artık sürekli ona hesap vermek zorundaymışım gibi davranıyor. Sizin kayınvalideleriniz de böyle mi siz ne yapıyorsunuz akıl verir misiniz bana?