Soğuk kayınvalidelerle ne yapıyorsunuz?

Kayınvalidemin soğukluğundan yüzyüze telefonda vs. her yerde laf sokmasından bıktım usandım artık sürekli ona hesap vermek zorundaymışım gibi davranıyor. Sizin kayınvalideleriniz de böyle mi siz ne yapıyorsunuz akıl verir misiniz bana?

seviyeni bozma sekerim sende cok cana yakın davranma eşinin yanındada soğuk davranma eşinede bir olay olduğunda ben onu cok seviyodum nie böle oluyoki de:5:

yuz verince astar isteyen bi tip çünkü benim kvdem soğuk mesafeli davranıyorum guler yuze guler yuz bu kim olursa olsun o şekilde ayrıca sadece kvdem için geçerli değil bu

Aynen benim ki de soguk hele evliliyimin ilk yili neler cektim.ayni evin icinde oturur kelime etmezdi bende sikintidan patliyordum duvar gibi soguk yuzune ne kadar bakicam gidip konusurdum konusduklarimi hep aksini anlar bana laf sokardi.ah keske o zaman boyle akil verecek kimse olsaydi.simdi artik kendisi konusmadikca konusmuyorum sonunda kendisi dayanamayip konusuyor.en iyisi ayni ortamda bulunmamak ,bi is uydur kendine evin ayriysa zamanla git gelleri azalt .ne yazik ki bunlari ogrenmek 4yilimi aldi ve bu sinirlerimi harap etti.

ah canım ah hepsimi böyle olurya bunların.
önceleri benım kv laf soktuğunda bana gerek kalmaz eşim şaka yollu gerekeni söylerdi.
onun için en dayanılmazıda bu zaten oğlunun beni savunur tarzda konusması.resmen kıvranıyoo....:21::21::21:
ama o yok mudur oooo,o kadar akıllı kı şimdi ne yapacaksa oğlunun olmadığı yerde yapıyo.
oğlunun yanındayken ise ben onun gelini değilim,kızıyıııım kızııı....?
bak bu taktikde işe yarıyo,kendimden biliyorum.:47:
sende eşinin yanında uslubunca tavrını göster,o saygısızlassa bile sen kendini bırakma.kibarlığını bozmadan olması gerekenı yap.
ama esin yokken yüreğini sogut arkadasım,hiç içine attığına değmez.
genc yasta saclarım ağardı valla...:43:

Kayınvalideni eşi çok mu ezmiş?Yani ona hiç naz yapamamış mı?İlgi görmemiş mi?Ne istediğini söyleyememiş mi?

Sanki yıllardır içinde kalanların acısını senden mi çıkarmaya çalışıyor?:((

Son düzenleme:
benin kv çok iyidir ,hoştur normalde .tek bi huyu var herşeye çok karışır.en basitinden mesela yumurta haşlıyorum hemen gelir mutfağa tuz koy haşlarken çatlamaz der.ama bunu her seferinde söyler.benim cevap ta şu:aa öylemi bende yıllardır bu yumurtalar niye çatlıyo diyodum.
nasıl mutlu oluyo o zaman anlatamam.tabi ben yine tuz koymuyorum çatlamıyoda o yumurtalar koymayınca.
bu sadece bi örnek yaşadığım.
yani ister soğuk olsun ister sıcak,her dediğini takmayın.mesafe koyun aranıza ve size karışamayacağını hareketlerinizle belli edin kavgayla değil.bi süre sonra vazgeçiyolar zaten.

en iyi kv uzak kv demiş atalarımız:37:

Kayınvalidelerin hangisi içten ve sıcak ki sizinki öyle olucak :19:Benimki de öyle nabza göre şerbet veriyorum bende.. Soğuksa soğuk konuşuyorum.. İlla sıkı fıkı olmak zorunda değilsinki :34: İmaları ve laf vurmalarını duyma bile...

Yaa hepsini okudumda tum kynanalar ayniii...:-P benimkisini ayni soguk buzz gibi bende aksine cok sick kanliyim onun arkadaslqriyla sakalasiyrum guluyorum ona yapamiyirum :-X anlatayim bir olay olmustuolaylqri abartmayi cok sever kendisi benim Allah sahidim hic sucum yok...kaynpdrle ne kaynattilqrsa aralqrinda dio ben etegime kadar satrim gitsin oglum gelsn kendi gelmesin bi daha ona yenge menge demeyinnn :-! Dondum bu laflari duyuncaaaa tek sucum kayinbabma bu lafi soylemk oldu." kizim ayri eve cikmak istiyosin sen (benim olebi istegim yok) dedim hayir baba siz ev alcam dediniz bizde onu bekliyoruz...iste bu lafa bole muamele gordumm gerisini siz dusunun...Allah islahhh etsin tum kaynana ve kaynpederleriiiiii (aminnnnn)

Deli ediyor kadın beni. Birbirimizi hiç arayıp sormayız o sadece eşimle konuşur. Komşuları ve arkadaşlarıyla arkamdan dedikodu yapıyor. Ben bu insanları sevmediğim halde bu insanları evime toplayıp dua okutmak istiyormuş (amaç evi bunlara gösterecek üstelik ben hiçbirinin evine 1 kere bile gitmemişim) Bu düşüncesini bana söylemez anneme söyler neden çünkü ben kabul etmeyeceğim o insanları evimde.

Eşimle birlikte bir yere gideriz ya da tatil yapmak isteriz haftasonu. Bir surat bir surat. Ne gerek varmış niye gidiyormuşuz ben masraf yaptırıyormuşum eşime.Neden ona gitmedik haftasonu diye surat yapar telefonda sitem eder. Evimize küçük parça bir şey alırız ne gerek var der kaç para der surat asar ağzını açıp da hayırlı olsun demez. Bir yere gideriz on kere arar ne yapıyorsunuz ne yapıyorsunuz diye.

Haftasonu geç kalkarız ona laf eder niye uyuyorsunuz, samanthaa sana kahvaltı hazırlamadı mı aç mısınız vs.

Evlendiğimden beri bi kere bile bana iltifat etmedi güzel olmuşsun demedi eşimle düğüne gideceğiz güzel bir elbise giydim saçımı makyajımı yaptım kv ne dese beğenirsiniz? Ayy benim oğlum damat gibi olmuş... Eşim her gün işi gereği takım giyiyor kadın beni görmüyor bile. Nikah günümüzde bile gelinlikli gören herkes çok güzel olmuşsun çok yakışmış vs derken kadın ağzını açmadı. Yine gitti oğlunun yanına ayy oğlum benim çok yakışıklı olmuş vs diyor. Ben neyim orada eşekbaşı mı çok afedersiniz...

Artık ağırıma gidiyor sinirlerimi bozuyor kadın ne yapayım artık...

vallahi ilişkimi kestim ben şekerim. tabi doğru olan bu değil tabiki ama dayanamadım ben. çok büyük sabır gerek. ben görüşmüyorum artık.:51:

Back
X