- 23 Ekim 2015
- 365
- 213
- 33
- Konu Sahibi Defneminenes
Kızlar bir buçuk aylık bebeğim var hergün yıkayamıyorum ama silmek istiyorum ama ne ile onu bilmiyorum gül suyu kullansam bi zararı olurmu çünkü dermatiti var kızımın ne olur bana bi fikir verin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kedi misin kız senayy 1.5 aylık bebişim olsa yalar yutarım ben onu, kir oluşmaz bikere![]()
Bende pamukla siliyordum ama pamuk kalıntıları kalıyor ya cildinde en çok ona sinir oluyorum19 günlük bebeğimi kaynatıp, ılıttığım içme suyu ve pamukla siliyorum. 5 dakika bile sürmüyor. Yine de üşümesin diye bölge bölge silip, kuruluyorum. Temiz olması açısından da, güzel kokması açısından da gayet yeterli.
Pamuğun kalitesinden mi acaba? Organik pamuk kullanıyorum ben. Eczaneden almıştım, öyle çok pahalı bir şey değil. Kalıntı bırakmıyor.Bende pamukla siliyordum ama pamuk kalıntıları kalıyor ya cildinde en çok ona sinir oluyorum
Himm ben pamuğun hepsinin aynı olduğunu zannediyordum iyi oldu söylediğiniz teşekkür ederimPamuğun kalitesinden mi acaba? Organik pamuk kullanıyorum ben. Eczaneden almıştım, öyle çok pahalı bir şey değil. Kalıntı bırakmıyor.
Üşütmüyormu peki bana herkes sık yıkama üşür diyorlar47 gunluk bebegimi hergun yikiyorum cok rahat uyuyor iyi geliyor gaz sancisina da .