Soğuk Lipoliz yaptıranlar memnun mu ?

matmazel1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
12
4
86
Ankara
Merhaba arkadaslar. Soğuk lipoliz yaptırmaya karar verdim bir kaç yerden fiyat aldım. Daha önce yaptıranların yorumlarını ve fiyatları merak ediyorum. Denemeye değer gibi hissediyorum,ille de yaptırıcam diye tutturmadım tabii ki. İstanbul içinde önerebileceğin gidip memnun kaldıgınız adresler var mıdır ?

Ben yaptırdım sayesinde 10 kilo verdim 2 bölge 2 seans gittim birden çok bölge olunca 500 liraya düşüyor. Ankara'da Mehmet Akgün e yaptırdım. İstanbul hakkında pek bilgim yok.

Kızlar herkese selam , ben de uzun zamandır soğuk lipoliz araştırıyorum. Daha önce bir arkadaşım yaptırmıştı sonuç ta fena değildi , şimdi 4D SOĞUK lipoliz diye bişey çıkmış , önceden soğukliğoliz yaptıran arkadaşım gitti, çok iyi diyor, ataşehirde bir klinikte yaptırmış. 2 beden inceldim diyor , ilk fırsatta ben de gidiyorum.

Merhaba arkadaslar. Soğuk lipoliz yaptırmaya karar verdim bir kaç yerden fiyat aldım. Daha önce yaptıranların yorumlarını ve fiyatları merak ediyorum. Denemeye değer gibi hissediyorum,ille de yaptırıcam diye tutturmadım tabii ki. İstanbul içinde önerebileceğin gidip memnun kaldıgınız adresler var mıdır ?

Kızlar herkese selam , ben de uzun zamandır soğuk lipoliz araştırıyorum. Daha önce bir arkadaşım yaptırmıştı sonuç ta fena değildi , şimdi 4D SOĞUK lipoliz diye bişey çıkmış , önceden soğukliğoliz yaptıran arkadaşım gitti, çok iyi diyor, ataşehirde bir klinikte yaptırmış. 2 beden inceldim diyor , ilk fırsatta ben de gidiyorum.

Diyete uyabilirsen ve günlük 3 lt su icebilirsen yaptır.1 yıl içinde 20 kilo aldım bazı ilaçlar yuzunden.3 gün önce Dr.Hayriye Karabulut un kliniğinde yaptirdim.Cift başlık uygulandı ama Ankara'da İstanbul için bilgim yok.Simdiden 2.700 Gr gitti bakalım 1 ayda ne olacak.Basladiğımda kilom 92.600 du.Karin bölgesine uyguladık bidahaki ay Basen dusunuyorum.

Çok zaman geçmiş tarihe bakmamistim..

Back
X