Soğuk Lipoliz

Collsctrupling diye bir yöntem var o mu bu? Ameliyatsız yağ hücrelerini 1 saat gibi bir sürede donduruyorlar. Sonra atılıyor vücuttan 2-3 ay içerisinde.
Ben de merak içerisindeyim, özellikle lipo ameliyat videolarını izledikten sonra.

Bildiğim kadariyla tek seansta çözüm sunmuyor, 2-3 seans gerekiyormuş ayni bölgeye, ama kimisi tek seansta 2 ile 8 cm inceldim diye yorum yazmis.. Sıkı diyet yaptilar sanirim ama 3-4 ay boyunca günde 3 lt.su içmek şart

Son düzenleme:
Youtube da bir videoda seans araliği en az iki hafta olmali diyordu. Kimisi ilk seanstan itibaren 2. Seans için
1 yada 3 ay gecmesi gerekiyor diyor..
Bir arkadasimin tanidiği , güzellik salonundan 6 seans almiş , ona 6 seans önermişler.. O seanslari da her hafta vermişler
Ne kadar sağlikli bilmiyorum ama Seanslar bittiği anda 5 cm incelmiş..ki incelmede daha devam edecek..işe yariyor yani

Bir yanliş anlaşilma oldu, soğuk lipolizi her hafta ayrı bölgelere yapiyorlarmiş. Ayni bölgeye 1 ay sonra yapiyorlarmiş, ve 6 seans demelerinin sebebi, 1 başlık tek seans olarak geçiyor, göbek için tek başlik yeterli ama basen ise iki başlik lazim olacaği için , iki seans olarak geçiyor, böylelikle 6 seans , 3 defa oluyor..ki ayni bölgeye 3 ten fazla uygulama yapilmiyormuş

Merhaba bende uygulamayı yaptırmayı düşünüyorum, İzmir deyim. 2 yer var gidebileceğim aralarında fiyat olarak yarı yarıya fark var hangi cihaz daha iyi nasıl anlayabilirim bir öneriniz var mı? İnternette cihazları markalarını araştırdım ama çok bir bilgi bulamadım. Bilginiz veya tavsiyeniz varsa yardımcı olursaniz sevinirim.

Coolsculpting ve cooltech iyi markalar..
İzmirde pure life var..fiyat süper uygun ve coolsculpting kullaniyorlar..oraya gidebilirsiniz

Fakat bir bölgeye tek seans yetmeyebiliyor. Bu kişiden kişiye değişebilir, tek seansta mucize beklemeyin derim..pure life'a giderseniz,sizi yönlendirirler

İzmirde pure life var..fiyat süper uygun ve coolsculpting kullaniyorlar..oraya gidebilirsiniz
Merhaba öncelikle cvp için çok teşekkürler.Bende o dediğiniz markanın cihazlarini arastirmistim ama yakınlarda gidebileceğim bir yer olsun istedim o yüzden kendimi iki yere kisitlamistim. Hera medikal Ice Sculpture diye bir soğuk lipoliz cihazı var gitmek istediğim yerde sizce de aynı işlem olmazmı? İnternette videolarını da izledim. Ayrıca fiyatları ne kadar dediğiniz yerde ? Benim gitmek istediğim yer 225 tl seans başına.

Şu ara kampanya var, tek başlik 100 tl.. Eğer basen bölgesine istiyorsaniz 2 başlik lazim o zaman 200 tl.. Normalde 500 tl.civariydi kışın başka güzellik salonlarinda, pure life ta pahaliymiş..simdilerde kampanyadalar
Ben o dediğiniz soğuk lipoliz makinasini hic duymadim.. Ama bence hepsi iş yarar, çünkü sonucta hepsi ayni islemi yapiyor
Fakat pure life disinda gidecekseniz baska yere, mutlaka aletin vakumlu olmasi gerekiyor..yani vakumlu soğuk lipoliz.. Pure life taki de vakumlu. Tavsiye ederim

Merhaba yanıt için tskler tekrar. Ben daha fazla beklemeden iki gün arka arkaya soğuk lipoliz yapılan iki ayrı yere gittim. Bana yakin olanları tercih ettim zamanim kısıtlı olduğu için. İlk yerdeki cihaz soğuk lipoliz olarak dendi ama tam anlamında değildi ısıtma ve soğutma bir arada çıktı ve benim bildiğim bu sırf soğutma kadar etkili değil. Şöyleki uygulama 45 dakika sürüyor ve o süreç içerisinde aşağı yukarı 10 dakika arayla ısıtma ve soğutma işlemi oluyo. Yani 10 dakika belli bir ısıda kalıyor bir 10 dakika sonra da belli eksi dereceye düşüyor.Bu uygulamanın Fiyatı da 100tl ydi. Alt göbeğime uygulattim ama çok tatmin oldum diyemem çünkü ben baştan beri kendimi sırf dondurma işlemine ayarlamistim ki işlem sırasında öyle olmadığını dediler ve uygulama da öğrenmiş oldum maalesef. Şuan alt göbeğimi bir iki yerinde soğuk yanığı izleri var..umarim gecer. Ben bu denemeden sonra yinede hiç vakit kaybetmeden bir gün sonra(yani bugün) diğer gözüme kestirdiğim ve şuan kampanyalı paket fiyatı 225tl olan yere gittim. 60dakika sırf dondurma işlemi olacağı için içim daha rahat etti. Ve uygulattim bu defa tabi mide üst göbek bölgesine. Herhangi bir yanık izi veya çok bir ağrım olmadı sadece biraz kas ağrısı var hafiften bu da normal sanırım. Kısacası işin içine girdim devamı da gelecek gibi görünüyor umarım sonuç alırım. Bu konuda uygulayanlariniz tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşırsa sevinirm.

Memnun kalıp kalmadığınızı ilerleyen günlerde paylaşabilir misiniz?

Memnun kalıp kalmadığınızı ilerleyen günlerde paylaşabilir misiniz?
Paylaşırım elbette ama şunu bilmekte fayda var, bu islemin sonuçlarini Biraz uzun vadede görebiliyorsunuz. 1-3 ay kadar devam ediyor vücuttan yağ atma işlemi. Ve tabi bol su içerek desteklemek gerekiyor. Bakalım neler olacak.

Bu 225 tl.olan yerin ismi nedir ? .. Ve Tek başlik mi 225 tl? Sadece soğuk lipoliz olmasi daha iyi olabilir

Arkadaslar merhaba,

soguk lıpolız yaptırıp faydasını goren varmı
Merhaba ben yaptırdım karnım yani göbeğim ve yanlarıma 10gün önce göbeğime yapıldı 15gün sonra etkisini görmeye başlıyacaksımız demelerine rağöen ben 10günde göbekten 7cm belimden 3cm gitti ben ve görevlide inanamadım bugün yanlarıma takıldı yarında iç bacaklarıma takılacak günde 2,5litre su için biliyosunuz yağlar yumusuyor idrar yoluyla atmanız gerekir ben cok membun kaldım vakumlu olanı tercih edin tek seanta incelme olan farklı bölgelerinize tek seans sormak iatediğiniz varsa aorun bu seanslar 1000yl civarı ben indirimli 3 bölge yaptırdıgım için 700tlden anlaştım yani göbek yanlar ve iç bacak ucuza kaçmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…