Soğuk Lipoliz

senası 1000 tl.mi, nerede yaptırdınız?
pahalı değilmi

senası 1000 tl.mi, nerede yaptırdınız?
pahalı değilmi
Bu makinalar pahalı makinalar eger ki size seansı 100tl 200tl gibi fiyat verirlerse aynı kalitede yada etkisi az olan malinalardır cooltech adlı makina ile yaparlarsa işte bu tek seans sonuclarını alabilirsiniz zaten tv programlarında bu fiyat aralıpından bahsediyorlar . Ucuz fiyat uygulamasına kanmayın makina cok önemli bursa bahar kahraman internetten arama yapın lütfen

Merhaba ben de yaptırmak istiyorum. Tüm yazılanları okudum. Soğuk lipoliz dondurma işlemi ile yapılıp vakumlandığını ve her bölgeye tek seans yapıldığını yurt dışında öğrendim. Sanırım bizim firmalar yine kazıklamak için her yöntemi kullanıyor. Yaptıran arkadaşların tecrübelerini öğrenebilirmiyim ?

merhaba, fiyatlar bana çok geldi ya simit bölgesi incelmesi için uygun fiyatlı tavsiye edebileceğiniz bir yöntem ya da yer var mıdır?

Ben yaptıralı 3hafta oldu olumlu yorumlar alıyorum göbek yanlar ve iç bacaga yaptırdım suan memnunum suyum hergün içiyorum Tabiki 1,5ay sonra bakalım be olucak

Ben yaptıralı 3hafta oldu olumlu yorumlar alıyorum göbek yanlar ve iç bacaga yaptırdım suan memnunum suyum hergün içiyorum Tabiki 1,5ay sonra bakalım be olucak

sizin yaptırdığınız uygulamada kullanılan makine cooltech miydi ? ayrıca soğutma işlemi kaç dereceye kadar yapıldı biliyormusunuz ?

şunun için soruyorum bazı uygulamarda +3 dereceye kadar soğutma yapılıyor. Bazılarında -10 deniyor. Bu önemli bir etken midir ?

2.5 hafta önce Ankara da Mehmet Akgün e bel çevresi için yaptırdım aslında bu benim için bir denemeydi 6cm küçülmem oldu ölçümlerim yapıldığında diğer bölgeler içinde gideceğim öneririm

Bende bir hafta oldu soguk lipoliz yaptirali simdilik bir degisiklik yok 3.haftada belli etmeye baslar dedikleri icin bekliyorum simdilik

Merhaba ne kadar soğuk lipoliz fiyatı? Tek başlık mı çift başlık mı sizinkisi. Gerçekten işe yarıyor mu ya ben de inanmak istiyorum. Bir de diziçine de uygulanabilir mi acaba?

Soguk lipoliz sonrasi gerhabgi bir sislik yasadiniz mi ben basenlerime yaptirdim birinde sislik var bi hafta oldu devam ediyor.

Merhaba ne kadar soğuk lipoliz fiyatı? Tek başlık mı çift başlık mı sizinkisi. Gerçekten işe yarıyor mu ya ben de inanmak istiyorum. Bir de diziçine de uygulanabilir mi acaba?
Evet 1,5 ayda toplam 7 cm incelme yaşadım ve çok memnunum.Devamında nasıl bir yol izleyeceğim konusunda da bilgilendirildim istediğim oranlara ulaşana kadar tekrar 1 seans daha yaptırmayı düşünüyorum.İsterseniz ankarada iseniz özel clnc medilife'a bir arayıp bilgi alın diz içlerini hiç bilmiyorum.

Ben de 3 gün önce Ankara’da bu uygulamayı yaptırdım. Merak ettiğim bir konu var bana uygulama sonrasında ısrarla diyet yapmama gerek olmadığı, ancak 21 gün boyunca hiç bir şekilde alkol ve şeker tüketmemem gerektiği söylendi. Size de bu tarz uyarıda bulundular mi acaba, yaptıranlar yazabilirse sevinirim, teşekkürler...

Alkol yağları geri donduruyor kesinlikle kullanmamalısınız şekeride ben diyetede asıldım etkilerinide gördüm

Merhaba istanbul avrupa yakasında soğuk lipoliz yapan dr önerisi istiyorum bilen arkakadaşlar paylaşırmısınız lütfen

Nerede yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…