- 1 Nisan 2017
- 86
- 12
- 88
- Konu Sahibi sivriburun
-
senası 1000 tl.mi, nerede yaptırdınız?Merhaba ben yaptırdım karnım yani göbeğim ve yanlarıma 10gün önce göbeğime yapıldı 15gün sonra etkisini görmeye başlıyacaksımız demelerine rağöen ben 10günde göbekten 7cm belimden 3cm gitti ben ve görevlide inanamadım bugün yanlarıma takıldı yarında iç bacaklarıma takılacak günde 2,5litre su için biliyosunuz yağlar yumusuyor idrar yoluyla atmanız gerekir ben cok membun kaldım vakumlu olanı tercih edin tek seanta incelme olan farklı bölgelerinize tek seans sormak iatediğiniz varsa aorun bu seanslar 1000yl civarı ben indirimli 3 bölge yaptırdıgım için 700tlden anlaştım yani göbek yanlar ve iç bacak ucuza kaçmayın
Bu makinalar pahalı makinalar eger ki size seansı 100tl 200tl gibi fiyat verirlerse aynı kalitede yada etkisi az olan malinalardır cooltech adlı makina ile yaparlarsa işte bu tek seans sonuclarını alabilirsiniz zaten tv programlarında bu fiyat aralıpından bahsediyorlar . Ucuz fiyat uygulamasına kanmayın makina cok önemli bursa bahar kahraman internetten arama yapın lütfensenası 1000 tl.mi, nerede yaptırdınız?
pahalı değilmi
Kaç cm. İncelme olduBen yaptıralı 3hafta oldu olumlu yorumlar alıyorum göbek yanlar ve iç bacaga yaptırdım suan memnunum suyum hergün içiyorum Tabiki 1,5ay sonra bakalım be olucak
Ben yaptıralı 3hafta oldu olumlu yorumlar alıyorum göbek yanlar ve iç bacaga yaptırdım suan memnunum suyum hergün içiyorum Tabiki 1,5ay sonra bakalım be olucak
Merhaba ne kadar soğuk lipoliz fiyatı? Tek başlık mı çift başlık mı sizinkisi. Gerçekten işe yarıyor mu ya ben de inanmak istiyorum. Bir de diziçine de uygulanabilir mi acaba?2.5 hafta önce Ankara da Mehmet Akgün e bel çevresi için yaptırdım aslında bu benim için bir denemeydi 6cm küçülmem oldu ölçümlerim yapıldığında diğer bölgeler içinde gideceğim öneririm
2.5 hafta önce Ankara da Mehmet Akgün e bel çevresi için yaptırdım aslında bu benim için bir denemeydi 6cm küçülmem oldu ölçümlerim yapıldığında diğer bölgeler içinde gideceğim öneririm
Arkadaslar merhaba,
soguk lıpolız yaptırıp faydasını goren varmı
Evet 1,5 ayda toplam 7 cm incelme yaşadım ve çok memnunum.Devamında nasıl bir yol izleyeceğim konusunda da bilgilendirildim istediğim oranlara ulaşana kadar tekrar 1 seans daha yaptırmayı düşünüyorum.İsterseniz ankarada iseniz özel clnc medilife'a bir arayıp bilgi alın diz içlerini hiç bilmiyorum.Merhaba ne kadar soğuk lipoliz fiyatı? Tek başlık mı çift başlık mı sizinkisi. Gerçekten işe yarıyor mu ya ben de inanmak istiyorum. Bir de diziçine de uygulanabilir mi acaba?
Hayır bi şişlik oluşmadı benim vücudumda doktorunuza danıştınız mı ?Soguk lipoliz sonrasi gerhabgi bir sislik yasadiniz mi ben basenlerime yaptirdim birinde sislik var bi hafta oldu devam ediyor.
Alkol yağları geri donduruyor kesinlikle kullanmamalısınız şekeride ben diyetede asıldım etkilerinide gördümBen de 3 gün önce Ankara’da bu uygulamayı yaptırdım. Merak ettiğim bir konu var bana uygulama sonrasında ısrarla diyet yapmama gerek olmadığı, ancak 21 gün boyunca hiç bir şekilde alkol ve şeker tüketmemem gerektiği söylendi. Size de bu tarz uyarıda bulundular mi acaba, yaptıranlar yazabilirse sevinirim, teşekkürler...
İstanbulda iseniz ultra ice lipolizi de araştırabilirsiniz.Merhaba istanbul avrupa yakasında soğuk lipoliz yapan dr önerisi istiyorum bilen arkakadaşlar paylaşırmısınız lütfen
Teşekkür ederim. Lipsakjın mı yaptırsam acaba diyorum karar veremedim.ultra ice lipoliz nasıl acaba bilginiz var mı?İstanbulda iseniz ultra ice lipolizi de araştırabilirsiniz.
Merhaba ben yaptırdım karnım yani göbeğim ve yanlarıma 10gün önce göbeğime yapıldı 15gün sonra etkisini görmeye başlıyacaksımız demelerine rağöen ben 10günde göbekten 7cm belimden 3cm gitti ben ve görevlide inanamadım bugün yanlarıma takıldı yarında iç bacaklarıma takılacak günde 2,5litre su için biliyosunuz yağlar yumusuyor idrar yoluyla atmanız gerekir ben cok membun kaldım vakumlu olanı tercih edin tek seanta incelme olan farklı bölgelerinize tek seans sormak iatediğiniz varsa aorun bu seanslar 1000yl civarı ben indirimli 3 bölge yaptırdıgım için 700tlden anlaştım yani göbek yanlar ve iç bacak ucuza kaçmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?