Soğuk Lipoliz

Bende 2 gün önce ilk seansımı yaptırdım basen bölgesine. Yarın ikinci seans iç bacaklara yapılacak. İnşallah işe yarar. Bu arada 6 uygulamaya 1000 tl verdim

Bende 2 gün önce ilk seansımı yaptırdım basen bölgesine. Yarın ikinci seans iç bacaklara yapılacak. İnşallah işe yarar. Bu arada 6 uygulamaya 1000 tl verdim
Merhaba istanbuldamisiniz hangi merkeze yaptırdınız şuanda sonuç nedir bende araştırıyorum 2 prop 1000 tl

merhaba
soğuk lipolizden sonuç almaya başladınızmı acaba ?
bir üstte de farklı bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim

Çok araştırıp bende gittim inanmayın bence hiç bir işe yaramayan bir şey aldıkları makinanın parasını çıkarmak için kampanya yapmışlar bana göre pişman değilim en azından aklımda kalmadı kavitasyonmuş şuymuş buymuş boş olduğunu anladım daha da böyle şeylere inanacağımı sanmıyorum :)

Diyete ve su içme miktarınıza dikkat ettiniz mi? Ben son 10 kilomu bu şekilde vermiştim.

Kesinlikle diyetiniz etkili olmuş ve size kullanılan makine de önemli olabilir ben de ettim fakat biraz birakınca cihazın işr yaramadığını hissettim

Kesinlikle diyetiniz etkili olmuş ve size kullanılan makine de önemli olabilir ben de ettim fakat biraz birakınca cihazın işr yaramadığını hissettim
Ben cihazsız aynı diyeti uyguladığımda malesef kilo kaybım olmadı sizde cihazsız deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…