Soğuk nevale

Nilnillaylay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
64
16
3
35
Arkadaslaar. Erkek arkadasimla tek kavgamiz benim soguk olmam. Ve isin kotusu haklı adam. 2 yıldır beraberiz ve ben yapim geregi slguk bi insanim 1 bucuk yil ayni sehirdeydik simdi 6 7 aydir ayri yerlerdeyiz ayda 1 belki 2 görüşüyoruz. Yaninda oldugumda bi sorun olmadigini ama uzaktauken cok soğuk oldugumu soyluyor ve dun yine bu yuzden kavga ettik onu sevmedigimi vs soyledi.Simdi pazar gunu benim dogum gunum ve o gelecek. Ben sana sevdigimi yaptıklarımla gösteriyorum sende goster dedi bende pazar gel gostericem dedim. Simdi ben napicam bu çocuğa hala sevdigimi anlasin diye oyle askim sevgilim su bu diyemem sarilip duramam surekli yapim geregi ona bi askim desem bile mutlu oluyo ama yapamiyorum. Pazar gunu icin fikir rica ediyorum sizlerden

Başlığı görünce bana sesleniyosunuz sandım
Bende genele bakılınca soğuk bi tipimdir
Ama eşimde bundan memnun
Her yerde her an mıç mıç olmayı sevmem
Arkadaşlık kurmam bile zaman alır, ha deyince kanki canki olamam.
Yapı bu zorla şöyle olayım deme, seversen bi tık ilerliyosun zaten eski halinden

Başlık seni
Senin anlattıklarında beni anlatıyor

Ben de soğuk biriyim, dokunulmaktan pek haz etmem. Öyle öpüşmek vs. gibi sıvı değişimi olan aktiviteleri de sevmem.
Fazla sarmaş dolaş takılamam, sıcak basar, bunalırım. Koku, vücut temizliği konusunda hassasım, çok uçuk şeyler gelir aklıma. Anlatsam kafandan ben de istiyorum dersiniz
Ve evet benim de eski sevgililerim genellikle benden şikayet ederlerdi. Fakat bu insanların hepsi et düşkünü, sapık ergenlerdi. Bana dokununca kendilerini tatmin edebileceklerini düşünen beyinsizler topluluğu. İşin duygusal kısmına pek bakmazlardı, ben derinliği olan biriyim tanıdıkça katman katman açılırım. Kimse açmayı denemedi, öküz gibi öpmeye, özel konulardan bahsetmeye çalıştılar ilk hamlede. Sonra da soğuk olan ben oldum.

Yapi meselesi bu yapmacik sevgi gösterisimi bekliyor sevgiliniz. Anlayisla karsilamali bence.
Esim bana 'beni seviyormusun' diye sorunca 'hayir' diyorum, gülümsüyor 'senin hayirin evet demek' diyo. Öyle yuvarlanip gidiyoruz.

Simdi yapiniz geregi soguk ve mesafelimisiniz yoksa sevginizi mi gösteremiyorsunuz?! Zirra ikisi arasinda bir fark vardir bana göre. Üstelik bazi seyler icten gelir. Yapiniz geregi soguk ve mesafeli biri iseniz degismeniz zor olur. Illa mic mic olmaya gerek yok aslinda. Ama benim kiz kardesimde tam bir soguk nevaledir. Bizim minik kuzenler yaklasamaz ona :) o derece ve ben acayip uyuz olurum bu tarafina. Ne o öyle buzdolabi gibi :).

ona güzel bişeyler yazabilirsiniz... ama en iyisi doğum gununuzde onun isminin basılı olduğu tişort giymek bunu yapıorum benden başka bişi bekleme diebilirisiniz

Ben sinirlari zorluyorum ama biraz :) kesinlikle öyle et duskunlugu yok. Ben demeden seni seviyorum de bana diyo ben demeden bi askim sevgilim de diyo bunlar beni mutluluktan ucurur diyo ama 1 2 diyorum sonra tik yok. Istiyorum degismek ama ugras vermiyorum bunun icin. Dediginiz gibi oda bana sorar ozledin mi beni diye Hayır derim hic mi der hic derim bende seni cok ozledim der mesela. Anliyo az cok artik benim sirnasik mic mic bi insan olmadigimi ama ona karsi oyle olmami sevmiyor ve bence haklida

Ikiside var aslinda bende kimseyle arkadaslik kurmam kolay kolay. Sonradan arkadas oldugum insanlar ilk ta istigimizda beni sevmediklerini cok suratsiz olduğumu soylerler :) ayni zamanda sevgimide gosteremem

Şimdi ne desem bilemedim. Bende soğuk nevaleyimdir dışarıya karşı, önceden hayatıma giren insanlara bırak aşkım, sevgilim demeyi canım falan diyordum o da zorla içimden gelmiyordu. Sokakta sarılmak, öpmek falan mümkün değil. Ama şimdi sevgilime sarılmazsam işim kötü gidecek sanki Acaba kendini kasıyor musun, rahat değil misin onunlayken? Sürekli kontrol halindeysen bundan olabilir.

Gelelim ne yapabileceğine... Ona hissettiklerini madem söyleyemiyorsun yaz
Onunlayken nasıl hissettiğini, onsuz kalınca yaşadığın boşluğu, onunla gelecek planlarını...
Ama bunları gerçekten hissedersen yazabilirsin.

Ona bir hediye al mesela, atkı olur sürekli çay/kahve içiyorsa kupa olur. Benim hayatımda olmasan eksik kalırdım gibi içinden gelen bir sözü iliştir kağıda altına sevdiğin bir şiiri/şarkı sözünü ekle...

Eğer yeteneğin varsa onun için kurabiye yap içine yağlı kağıda yazılmış notlar ekleyip pişir, her kurabiye yeni bir not...

Birlikte geçirdiğiniz güzel anlardan resimler bastır, arkasına minicik notlar yaz...

Bu soğuk olmak değil, sevmemek bence
Zorla seviyorum denmez, hiç özlememek hele. Sevmiyosan ayrıl

beni özledin mi dediğinde özlemedim derken ,utandığınız için mi özlemedim diyorsunuz yoksa gerçekten özlemediğiniz için mi

Sevgilisi olmadığı için dertlenen arkadaşlara "soğuk duruyorsundur" diyen olursa, bu başlık altındaki örneklere yönlendireceğim.

Ben de efendim yazmak için gelmiştim ama konu farklı imiş

Sen mi soğuksun o mu etraftaki garip mıç mıç ilişkilere özeniyor

Ben de efendim yazmak için gelmiştim ama konu farklı imiş

Sen mi soğuksun o mu etraftaki garip mıç mıç ilişkilere özeniyor
Soğukluğu aşmış konu sahibi bence sevmiyor
Soğukluk yapı ile ilgilidir herkes kadar gösteremezsin her duygunu
Ama özlemiyorum hemde hiç diyosan sevmiyosundur ve bence sevmeyen ayrılmalı kimseyi meşgul etmemeli

Bu soğuk olmak değil, sevmemek bence
Zorla seviyorum denmez, hiç özlememek hele. Sevmiyosan ayrıl
Katılıyorum ya. Bir kere sevmediğim biriyle çıktım da, çocuk zorla aşkım dedirtmeye çalışıyordu bana. Off aşkım kelimesinden tiksinmiştim, hele çocuğu görmek, özlemek falan hak getire Nasıl görüşmesem, kaçsam onu hesap ediyordum. O da ısrarla çağırıyordu, soğuksun yaklaş falan diyordu. Kabus gibiydi, sonunda 1 haftada pes ettim istemiyorum dedim. Şimdi diyecekler sevmedin ne diye çıktın, çivi çiviyi söker sanmıştım Sevmiyorsan yol vereceksin, yoksa eziyet oluyor ya. Hahaha bir de neden bakışmıyoruz biz, sen benim gözlerime bakmıyorsun diyordu ya. 1 haftalık sevgilisini eve çağırıyordu falan, absürt komedi gibiydi valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…