- 2 Ağustos 2015
- 64
- 16
- 3
- 35
- Konu Sahibi Nilnillaylay
-
Başlığı görünce bana sesleniyosunuz sandım
Bende genele bakılınca soğuk bi tipimdir
Ama eşimde bundan memnun
Her yerde her an mıç mıç olmayı sevmem
Arkadaşlık kurmam bile zaman alır, ha deyince kanki canki olamam.
Yapı bu zorla şöyle olayım deme, seversen bi tık ilerliyosun zaten eski halinden
ona güzel bişeyler yazabilirsiniz... ama en iyisi doğum gununuzde onun isminin basılı olduğu tişort giymek bunu yapıorum benden başka bişi bekleme diebilirisiniz
Simdi yapiniz geregi soguk ve mesafelimisiniz yoksa sevginizi mi gösteremiyorsunuz?! Zirra ikisi arasinda bir fark vardir bana göre. Üstelik bazi seyler icten gelir. Yapiniz geregi soguk ve mesafeli biri iseniz degismeniz zor olur. Illa mic mic olmaya gerek yok aslinda. Ama benim kiz kardesimde tam bir soguk nevaledir. Bizim minik kuzenler yaklasamaz ona :) o derece ve ben acayip uyuz olurum bu tarafina. Ne o öyle buzdolabi gibi :).
Bu soğuk olmak değil, sevmemek benceBen sinirlari zorluyorum ama biraz :) kesinlikle öyle et duskunlugu yok. Ben demeden seni seviyorum de bana diyo ben demeden bi askim sevgilim de diyo bunlar beni mutluluktan ucurur diyo ama 1 2 diyorum sonra tik yok. Istiyorum degismek ama ugras vermiyorum bunun icin. Dediginiz gibi oda bana sorar ozledin mi beni diye Hayır derim hic mi der hic derim bende seni cok ozledim der mesela. Anliyo az cok artik benim sirnasik mic mic bi insan olmadigimi ama ona karsi oyle olmami sevmiyor ve bence haklida
Ben sinirlari zorluyorum ama biraz :) kesinlikle öyle et duskunlugu yok. Ben demeden seni seviyorum de bana diyo ben demeden bi askim sevgilim de diyo bunlar beni mutluluktan ucurur diyo ama 1 2 diyorum sonra tik yok. Istiyorum degismek ama ugras vermiyorum bunun icin. Dediginiz gibi oda bana sorar ozledin mi beni diye Hayır derim hic mi der hic derim bende seni cok ozledim der mesela. Anliyo az cok artik benim sirnasik mic mic bi insan olmadigimi ama ona karsi oyle olmami sevmiyor ve bence haklida
Başlığı görünce bana sesleniyosunuz sandım
Bende genele bakılınca soğuk bi tipimdir
Ama eşimde bundan memnun
Her yerde her an mıç mıç olmayı sevmem
Arkadaşlık kurmam bile zaman alır, ha deyince kanki canki olamam.
Yapı bu zorla şöyle olayım deme, seversen bi tık ilerliyosun zaten eski halinden
Soğukluğu aşmış konu sahibi bence sevmiyorBen de efendim yazmak için gelmiştim ama konu farklı imiş
Sen mi soğuksun o mu etraftaki garip mıç mıç ilişkilere özeniyor
Katılıyorum ya. Bir kere sevmediğim biriyle çıktım da, çocuk zorla aşkım dedirtmeye çalışıyordu bana. Off aşkım kelimesinden tiksinmiştim, hele çocuğu görmek, özlemek falan hak getireBu soğuk olmak değil, sevmemek bence
Zorla seviyorum denmez, hiç özlememek hele. Sevmiyosan ayrıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?