- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi Nilnillaylay
-
Ben sinirlari zorluyorum ama biraz :) kesinlikle öyle et duskunlugu yok. Ben demeden seni seviyorum de bana diyo ben demeden bi askim sevgilim de diyo bunlar beni mutluluktan ucurur diyo ama 1 2 diyorum sonra tik yok. Istiyorum degismek ama ugras vermiyorum bunun icin. Dediginiz gibi oda bana sorar ozledin mi beni diye Hayır derim hic mi der hic derim bende seni cok ozledim der mesela. Anliyo az cok artik benim sirnasik mic mic bi insan olmadigimi ama ona karsi oyle olmami sevmiyor ve bence haklida
Ben sinirlari zorluyorum ama biraz :) kesinlikle öyle et duskunlugu yok. Ben demeden seni seviyorum de bana diyo ben demeden bi askim sevgilim de diyo bunlar beni mutluluktan ucurur diyo ama 1 2 diyorum sonra tik yok. Istiyorum degismek ama ugras vermiyorum bunun icin. Dediginiz gibi oda bana sorar ozledin mi beni diye Hayır derim hic mi der hic derim bende seni cok ozledim der mesela. Anliyo az cok artik benim sirnasik mic mic bi insan olmadigimi ama ona karsi oyle olmami sevmiyor ve bence haklida
eveet :) arkadaşın hayatını size örnek olarak göstererek lafa başlayayım..Erkek arkadaşınız ayrılmış neden..ilgisizlikten..aynı konudan kaç tane gördüm burda..bu sefer mağdur KK üyeleriydi..Bu adam vurdumduymaz..mesaj atarım 3 günde anca cvp atar..HÖDÜK..Seni seviyorum demekten aciz...ODUN..Vay efendim hiç çicek almadı..süpriz yapmadı..hurraaa gelsin yorumlar. KK dansoğuk nevale değil allah tarafından cilve eksikliğim var benimçok ciddiyimdir hele toplu taşımada bırak sevgili demeyi arkadaş bile demzler herhangi biri gibi koltuga otururum oda yanıma oturur camdan dışarı bakırım yol boyunca konuşmam sevmiyorum sonuç adam sevmediğimi söyleye söyleye ayrıldı
Annem olsa Allah tependen baksın derdisoğuk nevale değil allah tarafından cilve eksikliğim var benimçok ciddiyimdir hele toplu taşımada bırak sevgili demeyi arkadaş bile demzler herhangi biri gibi koltuga otururum oda yanıma oturur camdan dışarı bakırım yol boyunca konuşmam sevmiyorum sonuç adam sevmediğimi söyleye söyleye ayrıldı
vay vay vayBen normalde çok sıcak kanlıyımdım. Ama eşim sevgililk dönemimizde beni sevmiyosun sevgini hissetmiyorum diyip duruyodu.. Bende düşündüm taşındım ve onun ismi yazan gümüş bir kolye aldım kendime. Birde ikimizin resmi olan bir kol saati yaptırdım. Dedim kii.. Seni o kadar çok seviyorum kii her dakika her saniye yanımda hissetmek için saatimi yaptırdım.. O kadar çook seviyorum kii kalbime yakın ol diye ismini boynuma taktım demiştim.. Ayy şuan anlatınca basit gibi geliyor ama o an güzeldi yanii :) Bide onun mutlulugunu görünce daha mutlu olmuştumm
içimden gelmiyor ben aşkım canım demezdim hep hocam derdim biraz ağız alışkanlığı birazda sinir olması hoşuma gidiyordu aşkım seni seviyorum diyince adam şoka giriyordu:)
eveet :) arkadaşın hayatını size örnek olarak göstererek lafa başlayayım..Erkek arkadaşınız ayrılmış neden..ilgisizlikten..aynı konudan kaç tane gördüm burda..bu sefer mağdur KK üyeleriydi..Bu adam vurdumduymaz..mesaj atarım 3 günde anca cvp atar..HÖDÜK..Seni seviyorum demekten aciz...ODUN..Vay efendim hiç çicek almadı..süpriz yapmadı..hurraaa gelsin yorumlar. KK danDaha öncede buraya yazmıştım..bi felsefik söz var..Çiçeğe az su verirsen kurur..Çok dökersen dibi çürür..iş kararında yapmakta...ilgi alak göstermezsen kafasında herkes kurar..ya bu beni sevmiyor mu diye..seviyorsanız gidin söyleyin bence gibi gıcık bi espiryle konuyu kapatıyorum saygılar
ne yapayım içimden gelmiyor benim ona karşı sevgi anlayışım göbeğini sıktırıp gözünden yaş getirmekti zavallım seste çıkarmazdı annesi görse öldürürüdü beni beyaz tenli morarıyorduAnnem olsa Allah tependen baksın derdi
Kendiniz gibi biriyle olmayı deneyin o zaman sorun çıkmaz benceArkadaslaar. Erkek arkadasimla tek kavgamiz benim soguk olmam. Ve isin kotusu haklı adam. 2 yıldır beraberiz ve ben yapim geregi slguk bi insanim 1 bucuk yil ayni sehirdeydik simdi 6 7 aydir ayri yerlerdeyiz ayda 1 belki 2 görüşüyoruz. Yaninda oldugumda bi sorun olmadigini ama uzaktauken cok soğuk oldugumu soyluyor ve dun yine bu yuzden kavga ettik onu sevmedigimi vs soyledi.Simdi pazar gunu benim dogum gunum ve o gelecek. Ben sana sevdigimi yaptıklarımla gösteriyorum sende goster dedi bende pazar gel gostericem dedim. Simdi ben napicam bu çocuğa hala sevdigimi anlasin diye oyle askim sevgilim su bu diyemem sarilip duramam surekli yapim geregi ona bi askim desem bile mutlu oluyo ama yapamiyorum. Pazar gunu icin fikir rica ediyorum sizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?