- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
var sobamız kömür sobası da var.Sarjlı sobalar var,
Sonra su şişelerine sıcak su doldurup ısınabılırsın.
O sobaların bide az yakanları var,dusunursen ondan alın.
Yeriniz neresi, gönderelim hemen 1 tane
Sen, cok ama cok yi anliyorum,var sobamız kömür sobası da var.
kömür sobasını korkudan yakamıyoruz malum hadi uyuyalım diyo insan gündüz okul gece ders. elektrik sobamız da var.
çook teşekkür ederiz ama çok güzel insanlarsınız ❤
Yer Urfa ise eğer bir ufo var benim evimde kullanmadığım. Battaniye filanda verebilirim.var sobamız kömür sobası da var.
kömür sobasını korkudan yakamıyoruz malum hadi uyuyalım diyo insan gündüz okul gece ders. elektrik sobamız da var.
Zehirlenmekten mi korkuyorsunuz?uyumadan önce söndürüp yatsanız onun sıcaklığı bir süre daha devam edervar sobamız kömür sobası da var.
450 gelmiş. çamaşır bulaşık mak. tost mak hep çalışıyo.elektrik sobasından ne kadar geliyor fatura merak ettim ?
gerçekten mi. deneyeyim hem nerem üşüyosa orama korumYatakta calisin sicak su torbasi kullanabilirsiniz hamam gibi yapiyor valla yatagigeceleri ders calismak daha akilda tutuyor tabii
Dene dene hamam gibi olucak .eczaneden al ama kaliyeli olsungerçekten mi. deneyeyim hem nerem üşüyosa orama korum
450 mi naptiniz siz ya 4 kisi cok musrifsiniz bence kurun bir soba yskin gurul gurul isinin.bu kis zaten cok soguk geciyor yazik ablacim hasta olur yataklara dusersiniz.450 cok fszla biraz idareli olun.soba kurun gece yskmayin zehirlenmessiniz meraketmeyin450 gelmiş. çamaşır bulaşık mak. tost mak hep çalışıyo.
tamam peki450 mi naptiniz siz ya 4 kisi cok musrifsiniz bence kurun bir soba yskin gurul gurul isinin.bu kis zaten cok soguk geciyor yazik ablacim hasta olur yataklara dusersiniz.450 cok fszla biraz idareli olun.soba kurun gece yskmayin zehirlenmessiniz meraketmeyin
tamam çok teşekkürler ❤Dene dene hamam gibi olucak .eczaneden al ama kaliyeli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?