• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğumak ne demek?

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.150
18.373
248
28
Bir ilişkide “soğumak” nedir? Sevginin,aşkın bitmesini anlıyor ve biliyorum ama soğudum neyi ifade ediyor? Kuzenim ve nişanlısı dün gece aniden ayrıldı sebep de nişanlısının son aylarda soğuduğunu söylemesiymiş. Kuzenimin bir suçunun olmadığını ama son aylarda soğuduğunu hala değer verdiğini falan söyleyip gitmiş. Dün geceden beri ortalıkta bir yas havası var ve buraya konu açıp danışmamı istedi zira “soğumanın” anlamını ve soğuyan kişinin ne demek istediğini merak ediyor. Başka birisi olmadığına emin çünkü nişanlısını ben de tanıyorum gerçekten efendi,düzgün ve dürüst biridir. Ortak çevreleri var zaten öyle bir şey olsa duyardım diyor ve çocuk yemin etmiş olmadığına. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Birini eskisi gibi sevmediğiniz anlamına geliyor. Hatta çok soğumuşsa hiç sevmediği anlamına geliyor. İşler ciddiye binince evlenecek kadar sevmediğini de fark etmiş olabilir. Başkası olması hatta bir sebebi olması gerekmiyor. Sevgi hissetmiyorsa hissetmiyordur.

Bir ilişkide “soğumak” nedir? Sevginin,aşkın bitmesini anlıyor ve biliyorum ama soğudum neyi ifade ediyor? Kuzenim ve nişanlısı dün gece aniden ayrıldı sebep de nişanlısının son aylarda soğuduğunu söylemesiymiş. Kuzenimin bir suçunun olmadığını ama son aylarda soğuduğunu hala değer verdiğini falan söyleyip gitmiş. Dün geceden beri ortalıkta bir yas havası var ve buraya konu açıp danışmamı istedi zira “soğumanın” anlamını ve soğuyan kişinin ne demek istediğini merak ediyor. Başka birisi olmadığına emin çünkü nişanlısını ben de tanıyorum gerçekten efendi,düzgün ve dürüst biridir. Ortak çevreleri var zaten öyle bir şey olsa duyardım diyor ve çocuk yemin etmiş olmadığına. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Bir insanı seversin ama sevgiden daha ağır basan şeyler vardır. Bazen davranışları, bazen sözleri, bazen hayata bakış açıları, para harcama şekli vs hepsi birikir birikir ve insanda biriken bu duygu ve düşünceler karşıdaki kişiye olan duygulara duvar örer. Adamı çok seversin ama çok cimridir. Soğursun. Çok seversin ama temiz değildir, temizliğine önem vermez. Soğursun. Çok seversin, arkadaş ortamında yaptığı konuşmalar seni rahatsız eder, fikir ayrılığı olur ve soğursun. Ama bunlar birden olmaz. Zamanla birikir birikir ve patlar. Bu benim görüşüm tabi

Bazen aşk yeterli gelmiyor bazı seyler icin. Benim için bir küçük laf bile canimi acıtıp soğumama sebep olabilir. Eskisi gibi bakamıyor insan bir kere soğuyunca. Sanki aşık olduğun insan gitmis, yerine önceden hic farkermedigim bütün kusurları gözüme batan biri gelmis gibi oluyor.

Kuzeniniz hic uzulmesin nişanlilik tanısma dönemi açısından çok önemli ve demekki yolunda gitmeyen birşeyler varmış.

Soğuk ❄ demek.. Yani Hiç bir hissiyat duymuyor.. Kendinden bıktırmış Gına ve illallah ettirmiş... 👍

Soğuk ❄ demek.. Yani Hiç bir hissiyat duymuyor.. Kendinden bıktırmış Gına ve illallah ettirmiş... 👍
Daha iki hafta önce hep beraber buluştuğumuzda aşkımlar canımlar havada uçuşuyordu ne olduysa 6-7 gündür olmuş. 7 gün önce mesajlaşırken kuzenim “ayrılmak istemiyorum ama bu hareketine devam edersen zorunda kalacağım” gibi bir cümle kurmuş. Buna yordu ama bilemiyorum

Daha iki hafta önce hep beraber buluştuğumuzda aşkımlar canımlar havada uçuşuyordu ne olduysa 6-7 gündür olmuş. 7 gün önce mesajlaşırken kuzenim “ayrılmak istemiyorum ama bu hareketine devam edersen zorunda kalacağım” gibi bir cümle kurmuş. Buna yordu ama bilemiyorum
Demekki Rahatsızlık duydugu olaylar var demekki. İletişim bozukluğu da soğutur insanı.. Zaman verin seviyorsa elbet döner.

şimdi daha da emin oldum. başkasını bulmuş ayrılmaya bahane uydurmuş.

doğrusunu söyleyecek kadar delikanlı olmadığından suçu kuzenine yıkmış. söyle üzülmesin.

Öyle bir anda soğumamış demek ki. Daha öncesinden yaşanmışlıkları, birbirlerini bıktırdıkları konular varmış. Kuzeniniz biliyordur az çok neden soğuduğunu.

SOĞUDUM = Yaptığın ettiğin bazı davranış ve hareketleri görmezden gelecek ve tolere edecek kadar sevmiyorum seni...

Tersi ise
GERÇEKTEN SEVMEK= O hata yaptığında onun adına bile bahanesini üretip, görmezden gelip bazı şeyleri es geçip, resmin bütününe ve sonuca bakar...Ufak tefek her insanda olabilecek bazı kusurlar için gemileri yakmaz...

Soğudum diyene neden, ne için, yapma etme denmez..Sadece ok diyeceksin böylesine...Seni kaybetmeyi 1 kere göze alan bi adam seni sahiplenmez

Son düzenleme:
Back
X