• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğumus benden

Artik her tartismamizda sogudugunu belirtiyor artik sadece belirtmekle kalmiyor telefondada belli ediyor ariyor soguk buz gibi tlelefonu kapatmaya yer ariyor aradim demek icin ariyormus gibi sanirim bitiyor bilen olaylari bilir duygusallığı kalmamisti seviodu ama nasil oluyorsa simddide bana karisma artik sogudum zaten filan dedi artik bende bisey demiyorum herseye tamam diyorum sorun cikaran ben degilmisim onu anladim benden soğumus hersey sanriim yavas yavas bitiyor. . 1 ay tlelefonda gorusmeyeyim kabuguma cekiliyim diyorum sizce bu ters teper mi ???bilemedim ama cok ağladım bunlari hak etmedim ben ne olduysa sogumadimda iki kere disari cikma dedim diyemi soğudu benim sevgim baskaymis ozmn.. yazik cok yazik yoruldum. .
sogumaya bahane ariyosa yapacak bsy yok.. ha gercekten soguduysa yapacak yine bsy yok, sakın uzerine dusme, mutlaka ters tepecektir..
eski esim tartisma esnasinda acitmak icin bana boyle sevmemekle ilgili bsy soylemisti, ve ben avukata giderken beynimde mıh gibiydi o sozcukler.. (tabi yasadigim cok sey vardi, son o olunca aklimda kaldi epey).. sonradan yaklasik 10 kilo verip mecnun triplerinde gezmesine ragmen atamadim icimden.. kinci biri degilimdir ama cikmadi yuregimden de beynimden de.. ha biliyordum seviyor, ama olmadi.. sana acik acik soylemis, artk asla umursama, yada umursamiyo gibi yap umursasan da.. ama birak.. cunku duzelip muthis bi ask olmayacak artk ondan..

Aslında dusuncem o hi acmicam.beni avucunda görüyor nisanliyz artik zaten evlencez nedersem çeker ne yapsam yutar sanio alstrdm onu çünkü ararsam.hemen acar saniyor zor olmak istiyorum artik seviyorum ben sogumadim ama zaten soguduysa mucadele etmez ama ben en azndan 1 ay telefona ckmym diyorum sizce mantikli mi suan dusunemiyorum kafam durdu
Sabır eşiğine bağli merak etmeyin 7-8 güne mum olur .siz sabırlı olun yeter.Bide çok mutlu görünün.

Artik her tartismamizda sogudugunu belirtiyor artik sadece belirtmekle kalmiyor telefondada belli ediyor ariyor soguk buz gibi tlelefonu kapatmaya yer ariyor aradim demek icin ariyormus gibi sanirim bitiyor bilen olaylari bilir duygusallığı kalmamisti seviodu ama nasil oluyorsa simddide bana karisma artik sogudum zaten filan dedi artik bende bisey demiyorum herseye tamam diyorum sorun cikaran ben degilmisim onu anladim benden soğumus hersey sanriim yavas yavas bitiyor. . 1 ay tlelefonda gorusmeyeyim kabuguma cekiliyim diyorum sizce bu ters teper mi ???bilemedim ama cok ağladım bunlari hak etmedim ben ne olduysa sogumadimda iki kere disari cikma dedim diyemi soğudu benim sevgim baskaymis ozmn.. yazik cok yazik yoruldum. .
BOŞVERRRR !
o sana soğudum dedikçe sen daha çok soğuyacaksın ondan.
bu erkekler sevginin, aşkın kıymetini bilmiyorlar.
bende öyleydim soğudum dedikçe bende soğumaya başladım artık onu hissetmiyorum ..
insanın içinde güzel olan her şeyi öldürüyorlar ..

Ya kiskanclik yaptım iki disaro cikma dedim doe soğumus sonra kendimi topladim tamam dedim disari cik bana ilgli ol dedim

her defasinda sende sodugum duygusallgm bitti deyip duruyor okadar agrima gidiyor ki ben onun icn ailesinin yaptigi kötülükleri bile yuttum hep bana kufurler etti yuttum azarladi yuttum ben sogumadimda o sogmus 7 yillik ilskmz bu hale geldi ben sadece biraz ilgi biraz beni dinlesin istedim sogumus :KK43: agliyorum suan tamam hatalarm oldu ama onun benden daha cok oldu ben nie sevmeye devam ettettm ki :KK43:
hakaret etmiş yutmuşsunuz, küfürler etmiş yutmuşsunuz, azarlamış yutmuşsunuz. tanımıyorum ama ben bile soğudum sizden.

bu kadar zayıf olmayın, sizden soğuyan birini çabalarınızla geri getiremezsiniz..kaldı ki bu saatten sonra başka bir arkadaşta söylemiş o aşık adam geri gelmez artık..acı ama gerçek...sende uzaklaş arkadaşım kendini alıştır buna.

Haklsnz ben yaptım ben cok taviz verdim ben pesinden koştum havaya girdi simdi duzelteblrym peki yaani gec mi kaldım[/QUOT
Sen benim dediklerimi yap. Bırak taviz verme. Kıskanma da Allah aşkıma birak biraz ne hali varsa Görsün.bak ben eşimle sevgiliyken böyle bi döneme gitmiştik
Haklsnz ben yaptım ben cok taviz verdim ben pesinden koştum havaya girdi simdi duzelteblrym peki yaani gec mi kaldım
hiçbşr sey için geç değil. Farz edelim ki seni terketti ne olacak ki bu sekilde davranan bi adamla mı evlenmek istersin. Evlenip bi ay sonra soğudum diyen bi tip. Ama eğer hal ve hareketlerini düzelirse asıl o zaman mutlu olursun. Tecrübeyle sabit canım. Eşime bende bunu yapmıştım

Kizlar 9 gibi aramis beni mesgule attim sürekli aradi mesgule attim sonra actim ne arıyorsun dedim ne hem sogudum deyip ne diye ariyorsun dedim ben sana sogudum demedim diyor bana karisma huyunu sevmedim diyor ya dedim benim telfnun kapali olsa arkdslarimla gezsem naparsin dio asla.l ole bisey olamaz diyo asla diyo ama kendine gelince olablrmis o erkek ya ya dedim bende insanim bende istemiyorum dedim bana gelince anormal sana gelince normal mi dedim :( ya dedim suan sogudysan babama derim hersey biter nisani atariz dedim hayir dedi sogumadim ama ben kilibik olamam sevglm.izin vermio diyeemem arkadaslrma diyo :( gezerim tozarim dio bana gelince olmazsen memnun deilsen gdeblrsn ddiyor benim hatam yok dio ya ben ne doym bu adama sinir oluyorum lafim yok dddim kapadim :(

bu kadar zayıf olmayın, sizden soğuyan birini çabalarınızla geri getiremezsiniz..kaldı ki bu saatten sonra başka bir arkadaşta söylemiş o aşık adam geri gelmez artık..acı ama gerçek...sende uzaklaş arkadaşım kendini alıştır buna.

Kilibik olamazmis karismama soğumus sevgi anlaminda sogumamis bu nasil bisey karisamazmisim yediremiyorum

hiçbşr sey için geç değil. Farz edelim ki seni terketti ne olacak ki bu sekilde davranan bi adamla mı evlenmek istersin. Evlenip bi ay sonra soğudum diyen bi tip. Ama eğer hal ve hareketlerini düzelirse asıl o zaman mutlu olursun. Tecrübeyle sabit canım. Eşime bende bunu yapmıştım

Bende takmiyorum kizlar bende takmicam karsimdako kalin kafalı nın biri bende biktim artik karismamdan dolyi sogmus yoksa bitmesini istemezmis lutfetmis bende geziyim tozayimda ofa gorsun yetti takmiyorum karismiyorum aglamiyorum.inceldgi yerden kopsun yetti bilede üzülüyorum olede

hakaret etmiş yutmuşsunuz, küfürler etmiş yutmuşsunuz, azarlamış yutmuşsunuz. tanımıyorum ama ben bile soğudum sizden.

Hakareti duzeltti kendini asti 1 yil oldu saygili ama ben o evreler birqkip gtmedim oda cozdu bu sorunu ama ben sogumam lazimken sogumadim orasida ayri

BOŞVERRRR !
o sana soğudum dedikçe sen daha çok soğuyacaksın ondan.
bu erkekler sevginin, aşkın kıymetini bilmiyorlar.
bende öyleydim soğudum dedikçe bende soğumaya başladım artık onu hissetmiyorum ..
insanın içinde güzel olan her şeyi öldürüyorlar ..

Katılıyorum icim sanki soguyor ya agladim agladim onun piskinlikler var ki bunlari gördükçe elbet sogucam bole devam ederse sogucam çünkü askerden sonra bole oldu normalde böyle deildi ne deisti arkds cevresi çünkü keyfi yerinde kilibik deilmis beyfendi arkdslaryla icmeye gtmis arabada dagda icmsler kapali olablrmis bunda bise yokmus karismamdan sogumus lafa bak :( kendi kaybetcek haberi yok haklsnz o takmadkca ole hsediosun biseler eksiliyor her gozyasimda:( benim tel.kapali olursa asla olamazmis ona gelince normalms

bak ne güzel meşgule atmışsın açmamışsın, açınca niye yine sitem kapris, tınlama tepkisiz ol, naparsan yap de .
doğru yoldasın, hemen şaşma.
hani spora gidecektin, biraz ilgilenme bırak naparsa yapsın.

Aynen bole yapicam artik takmicam spora yazıldim cuma gidcm INŞALLAH cok mutluyum :) oda deliricek

Destegnz icn cok saolun

Katılıyorum icim sanki soguyor ya agladim agladim onun piskinlikler var ki bunlari gördükçe elbet sogucam bole devam ederse sogucam çünkü askerden sonra bole oldu normalde böyle deildi ne deisti arkds cevresi çünkü keyfi yerinde kilibik deilmis beyfendi arkdslaryla icmeye gtmis arabada dagda icmsler kapali olablrmis bunda bise yokmus karismamdan sogumus lafa bak :KK43: kendi kaybetcek haberi yok haklsnz o takmadkca ole hsediosun biseler eksiliyor her gozyasimda:KK43: benim tel.kapali olursa asla olamazmis ona gelince normalms
askerlik..
bizimde askerden sonra böyle oldu işte ..
arkadaşlar önemli oldu önce, sonra ben erkeğimler ..
ne oldu şimdi ?
o gözümde büyüttüğüm adam hayal kırıklığım olmaya başladı ..
aslında bazen dinlemeliyiz etrafımızdaki insanları ama yapmıyoruz işte ..

Sabır eşiğine bağli merak etmeyin 7-8 güne mum olur .siz sabırlı olun yeter.Bide çok mutlu görünün.

Bagirdim olmadi cildirdim olamdi kiskanclik yaptim olmadi cok ii davrandim olmadi busefer de bende onun gibi olucam ozmn gorucek anyayla konyayi

artik takmiyorum gibi görünüyorum yoruldum karismda kalin kafa var ne yorayim kendimi haklisiniz

sakın öfkene yenilme.
ilgini enerjini başka şeylere yönelt, o zaman dünyanın o'nun etrafında dönmediğini anlayacaksın.
üstüne düşme, tepkisizlik en büyük tepkidir, unutma.

Haklisin tepeden tirnaga herseye tamam deyip kesip aticam karismami ozleyecek hale gelcek INŞALLAH ALLAH yardmcm olsun disari ciktim gezdim bende bugün nefes aldim evet agladim ama son kez agladim anlamayanaa laf anlatmak cok zormus saldim gitti bende piskinlik diz boyu

askerlik..
bizimde askerden sonra böyle oldu işte ..
arkadaşlar önemli oldu önce, sonra ben erkeğimler ..
ne oldu şimdi ?
o gözümde büyüttüğüm adam hayal kırıklığım olmaya başladı ..
aslında bazen dinlemeliyiz etrafımızdaki insanları ama yapmıyoruz işte ..

Askerden sonra neden degisirler benimde ole olmaya basladi :(

sporla birlikte kiloların da gidecek, o zaman daha da kendine güveneceksin. yeni arkadaşlar edinmeye çalış kafan dağılır. aynı şeye takılıp kalmazsın. kulağına müziğini tak, çık hızlı hızlı yürü, bütün kötü enerjilerinden kurtulursun.
bırak o merak etsin, neden bana artık eskisi gibi değil diye.

Artik her tartismamizda sogudugunu belirtiyor artik sadece belirtmekle kalmiyor telefondada belli ediyor ariyor soguk buz gibi tlelefonu kapatmaya yer ariyor aradim demek icin ariyormus gibi sanirim bitiyor bilen olaylari bilir duygusallığı kalmamisti seviodu ama nasil oluyorsa simddide bana karisma artik sogudum zaten filan dedi artik bende bisey demiyorum herseye tamam diyorum sorun cikaran ben degilmisim onu anladim benden soğumus hersey sanriim yavas yavas bitiyor. . 1 ay tlelefonda gorusmeyeyim kabuguma cekiliyim diyorum sizce bu ters teper mi ???bilemedim ama cok ağladım bunlari hak etmedim ben ne olduysa sogumadimda iki kere disari cikma dedim diyemi soğudu benim sevgim baskaymis
ozmn.. yazik cok yazik yoruldum. .
Niye kendini üzüyorsun,bitecekse bitsin..ve her dediğine tamam dersen ters teper bunu bil..sen bilirsin demeyi öğren..elinden geleni yaptığın mi için rahat mi?o zaman bırak nereye gideerse gitsin..gitmek isteyene hersey bahane cunku..

Back
X