Soğuyan sevgili geri dönermi

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
1 buçuk senelik çıktığım bikez ayrıldık 2 ay ayrı kaldık sonra yine barıştık yüzük taktık. çok mutluyduk bi anda soğudum dedi yapma dediklerini yaptım :( arada arkadaşıma beni soruyomuş ama arkadaşım gülerek soruyo diyo. çok seviyodu beni ağlıyodu bile benim için çok şey yaptı. annesiyle ablasıyla tanıştırcaktı. geri dönermi:18:

valla cnm eger sana yüzük takmışsa yoluna senle devam etmek istemiş..eger onun zıttına gittiysen gözü korkmuştur ilerisi için..dönermi bilmiyorum sevgisiyle alakalı..

bekliyorum sadece dönsün diye ama şuanda umursamaz davranıyo :( dönmesini çok istiyorum aramıyorumda

konuyu tam bilmediğim için ara yada arama diyemiyorum..
hayırlısı olsun cnm

1 buçuk senelik çıktığım bikez ayrıldık 2 ay ayrı kaldık sonra yine barıştık yüzük taktık. çok mutluyduk bi anda soğudum dedi yapma dediklerini yaptım :( arada arkadaşıma beni soruyomuş ama arkadaşım gülerek soruyo diyo. çok seviyodu beni ağlıyodu bile benim için çok şey yaptı. annesiyle ablasıyla tanıştırcaktı. geri dönermi:18:

yapma dediklerini yaptın diyemi soğudu senden? niye yaptın o zaman? sana olan sevgisine güvendin benden soğuyamaz dedin dimi? ama sevgi emek ister.. :68:

mesela telefonu yüzüme kapatma dedi bende benle düzgün konuş kapatmiyim demiştim. bişe sordum sen kimsin sanamı sorcam dedi bende yüzüne kapattım baktım konu kapanmicak. arkadaşlarıma rezil ettin beni bağırttın diodu. şuan çok umursamaz

mesela telefonu yüzüme kapatma dedi bende benle düzgün konuş kapatmiyim demiştim. bişe sordum sen kimsin sanamı sorcam dedi bende yüzüne kapattım baktım konu kapanmicak. arkadaşlarıma rezil ettin beni bağırttın diodu. şuan çok umursamaz

sen kimsin sanamı sorcam mı dedi ? arkadaşlarına hava atmış böyle konuşarak..
yaş kaç canım senin ve sevgilinin?

mesela telefonu yüzüme kapatma dedi bende benle düzgün konuş kapatmiyim demiştim. bişe sordum sen kimsin sanamı sorcam dedi bende yüzüne kapattım baktım konu kapanmicak. arkadaşlarıma rezil ettin beni bağırttın diodu. şuan çok umursamaz[/QU

erkekler bu telefonu yüzüne kapatma konusunda çok hassaslar nedendir bilmiyorum.Konu ne idi de sen bunu yapınca kızdı bilemiyorum ama bence konuşman en doğrusu olacaktır.Yoksa dediğin gibi umursamaz ise ilerde geri dönüşü çok daha zor olabilir.

benim yaş 20 onun 22 canım napim ben 9 gündür aramıyorum ararmı acaba yaa of ben yüzüğüde verdim ama napim şuan çok umursamaz o büyük aşkı nerde diorum şimdi, sinirdenmi acaba sadece

9 gün önce aradım ama çuk umursamaz davranıyo sevgisinden o kadar emindimki şuan anlayamıorum

9 gün oldu. bikez sormuştum inadın sinirin sevgindendemi öte demiştim. malesef demişti. % 100 emindim sevgisinden şuan resmen sudan çıkmış balığa döndüm karıcım kocacım derdik hep birbirimize ya :(

bende bunu anlayamıyorum işte konuşularak halledilemicek bişey değil ama arma diyo istemiyo :( çok seviyodu ya az şey yapmadı benim için of

ben senin yerinde böyle bir durumda olsam gider hesap sorardım madem bu kadar çabuk bu kadar kolay bırakacaktın nie 2 ay sonra geldin geri yüzük taktın derdim.Hatamı kabul eder bir şans daha isterdim ama neden yaptığımıda söyler bi daha öyle davranmamsı gerektiği konusunda da kulağını çekerdim

ben aradım pişmanımda dedim ama olmuyo çok umursamaz davranıyo bu tavrını anlayamıyorum o kadar sevgisinden sonra. ne yapacağımı bilmiyorum ben, arkadaşıma ona başkasını bul demiş bide arada gülerek beni soruyomuş, arkadaşım sen onu seviyosun diyomuş oda kızıyomuş şuan çok umursamaz

boş konuşuyosun demişti bana aradığımda sevgin yalanmıydı felan demiştm

9 gün oldu dua ediyorum ne arıyorum ne mesaj atıyorum

Back
X