Soğuyan sevgili geri dönermi

Bunun dengeleri şaşmış bence ne demek ona başkasını bul tatlım sen aradıysan üzerine düşeni yapmışın bence kendi haline bırak bir süre daha eğer seni seviyor yapamayacağını anlarsa zaten sana geri döner

Çok ama çok gençsiniz..
Aile ile tanışma,yüzük takma işlerine pek erken girmişsiniz..
Çocukceğize ağır gelmiş olabilir bence çok normal...
Siz de kendi hayatınıza bakın derim.. Dönse de pek sağlıklı ilişkiniz olmaz artık!

tek dileğim bu ya gerçekten :( ama insan hiçmi merak etmez bu kız napıyo nasıl diye

sen daha önce aramışın ya beyefendi şimdi şey düşünüyodur bu pişman tamam.arkadaşınada söyle onunla senle ilgili muhabbete girmesin.ondan seninle ilgili bilgi alıyorsa merak etmez tabiki

belki konuşur diye bi derdimi anlatmak için aramıştım kapattı mesaj attı ben dert babası değilim diye. oysa daha 1 hafta önce seni çok kıskanıyorum felan asla bırakmam diodu, 1 haftada böyle sevgi bitip soğuyabilirmi insan

sevgilinin galiba dengesel problemleri var canım
bırak yol ver gitsin,bu kadar basit değil dersin belki ama zamanında bizler de bu yollardan geçtik
o yüzden hiç bir erkek için ağlayıp sızlamaya vah vahlamaya değmez ciddi bişey olmadıkça
daha yaşında 20'ymiş canım takma bu kadar
karşına daha hayırlıları,daha dengelileri çıkar umarım...

öyle.. bu olanlara hiçbi anlam veremiyorum arkadaşlarım bana kızıyodu ya o seni sewiyo güven aptallık etme diye. ama bu nasıl sevgi ben hiçbişe anlayamadım

bende birşey anlayamadım tatlım arkadaşına söyle seni sorduğunda kendine yeni bir yol çizdiğin mesajını versin onu unutmaya başladığını anlatsın kendince...

araya 3.bir kişi girince erkekler anında hemencecik soğuğuverir.sen her ne kadar onların yüzük taktığına seni seviyorum sensiz yapamam demelerine kanmana rağmen onlar her zman elde yedek tutarlar...günahını almayayım ama seven insan kolay kolay vazgeçmez...

dönmez mi yani. ve nasıl umursamaz olabiliyo. kuzeni saç tellerini saklıyo hediyelerini saklıyo dio :)

kıskandırsam işe yararmı acaba, yoksa dahadamı soğur

döner mi dönmez mi bilinmez ama kendinide dönecek diye umutlandırma bence...zor olsada önüne bakmaya çalışmalısınnn...bekle bekle nereye kadar bekleyeceksn ki!o gününü gün ederken anca yas tutmakla üzülmekle vakit geçirirsinn

Son düzenleme:
o konuşmadan sonra ne aradım nede sordum zaten 9 gün oldu

arama biraz daha bekle o zaman ama dediğim gibi ortak arkadaşlarına söyle seninle ilgili bişey söylemesinler onu beklediğini yada pişman olduğunu iyi kötü hiç bişey söylemesinler

1 buçuk senelik çıktığım bikez ayrıldık 2 ay ayrı kaldık sonra yine barıştık yüzük taktık. çok mutluyduk bi anda soğudum dedi yapma dediklerini yaptım :( arada arkadaşıma beni soruyomuş ama arkadaşım gülerek soruyo diyo. çok seviyodu beni ağlıyodu bile benim için çok şey yaptı. annesiyle ablasıyla tanıştırcaktı. geri dönermi:18:

Seviyorsa döner ama aranızdaki bazı şeyler tükenmişse zorlamanın bir anlamı olmaz.

bu nedir ya?
hadi kızgınsın konuşmadın trip attın tamam..
ama okadar zamanı geçirdiği biri var karşısında
ne demek ben dert babası değilim?
ay çok saçma..
ben olsam o telefon konusmasından sonra bidaha yüzüne bkmazdım..
sen hala dönsün diye bakıyosun..
demekki bi sorunun olsa yanında olmycak..
çocuk avcunun içinde görüyo seni..

aynen katılıyorum..verdiği cevaplar seninle konuşma biçimi çok çirkin o şekilde konuşuyorsa yuzune kapatırsın tabiki.seni kaybetme korkusu yok bence.kimseye onu srma kulağına gider..ilerde buyuk problemler yaşarsın böyle biriyle cnm vazgeç derim.bende yaşamıştım bu trz bir ilişki.sakın alttan alma artık daha yaşın çok genç daha doğru dzgün biri çıkar karşına.

Back
X