- 4 Eylül 2014
- 99
- 34
- Konu Sahibi rakirockks
Kızlar aranızda öyle çok kadınlık tekniklerini kulananınız var ki bazen hayran kalıyorum. Ve yine kaldım. Bayadır bu konuyla ilgili çok yorumunuzu okudum biraz yardımcı oldu ama ilişkimi kurtarmıyor. 1 buçuk aydır konuştuğum biri var her şey mükemmeldi, sevgili olmaya karar verdik ve bir hafta oldu bugün. Çocuk çok iyi aile bakımından okuyo ünide şuan zaten, hani kendisinden yana bi sıkıntım yok. Çok akıllı bi çocuk. Ama gel gelelim aramızda aşk yok. Birbirimize bitanemler hayatımlar diyoruz ama sadece bu kadar. Çok seviyorum seni be dediğimiz hiç olmadı mesela. İki üç sevgilim olmuştu ölümüne aşık olup da geçen şeyler, ama şuanki ilişkimde gramı yok. Ve ben ayrılmak da istemiyorum çünkü seviyorum yani sıpayı. O da beni seviyo belli. Hatta arkadaş gibiyiz diyoruz ikimizin de derdi aynı. Yardım edin nasıl kurtarıcam ilişkimizi? Ben nerde hata yaptığımı biliyorum kaçmam kovalanmam lazımdı ben kısa bıraktım bunu. Kovalarken gayet özlüyoduk istiyoduk birbirimizi merak ediyoduk ama bitti işte o. Şuan sanki kırk yıldır evliymişiz gibi sadece sevgi saygı var. Bu kadınsı güçlerimizi nasıl kullanıyorduk? Eski ilişkimde gayet güzel kullanıyodum atta köpek etmiştim adamı peşimde ama şuan ben de erkek kankası gibi hissediyorum Bu arada okulu dışarda okuyo iki hafta sonra gelicek ilk buluşmamızı yapıcaz inşallah. Hep her dakika her gün mesajlaşıyoruz ama havadan sudan. Aslında muhabbet de iyi ama arkadaş gibi... Ne yapmam gerek kızlar nolur bi yardımcı olun ilgisini çekmem lazım?