Soğuyan sevgili :(

rakirockks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
99
34
Kızlar aranızda öyle çok kadınlık tekniklerini kulananınız var ki bazen hayran kalıyorum. Ve yine kaldım. Bayadır bu konuyla ilgili çok yorumunuzu okudum biraz yardımcı oldu ama ilişkimi kurtarmıyor. 1 buçuk aydır konuştuğum biri var her şey mükemmeldi, sevgili olmaya karar verdik ve bir hafta oldu bugün. Çocuk çok iyi aile bakımından okuyo ünide şuan zaten, hani kendisinden yana bi sıkıntım yok. Çok akıllı bi çocuk. Ama gel gelelim aramızda aşk yok. Birbirimize bitanemler hayatımlar diyoruz ama sadece bu kadar. Çok seviyorum seni be dediğimiz hiç olmadı mesela. İki üç sevgilim olmuştu ölümüne aşık olup da geçen şeyler, ama şuanki ilişkimde gramı yok. Ve ben ayrılmak da istemiyorum çünkü seviyorum yani sıpayı. O da beni seviyo belli. Hatta arkadaş gibiyiz diyoruz ikimizin de derdi aynı. Yardım edin nasıl kurtarıcam ilişkimizi? Ben nerde hata yaptığımı biliyorum kaçmam kovalanmam lazımdı ben kısa bıraktım bunu. Kovalarken gayet özlüyoduk istiyoduk birbirimizi merak ediyoduk ama bitti işte o. Şuan sanki kırk yıldır evliymişiz gibi sadece sevgi saygı var. Bu kadınsı güçlerimizi nasıl kullanıyorduk? Eski ilişkimde gayet güzel kullanıyodum atta köpek etmiştim adamı peşimde ama şuan ben de erkek kankası gibi hissediyorum :KK70: Bu arada okulu dışarda okuyo iki hafta sonra gelicek ilk buluşmamızı yapıcaz inşallah. Hep her dakika her gün mesajlaşıyoruz ama havadan sudan. Aslında muhabbet de iyi ama arkadaş gibi... Ne yapmam gerek kızlar nolur bi yardımcı olun ilgisini çekmem lazım?

1.5 ay çokta uzun bir süre degilmis zaten.
Aranızda aşk yoksa bu iliskinin ilerletilecek veya kurtarilacak bir yanı oldugunu sanmiyorum.
Bence siz en iyisi kanka olun.

1.5 ay çokta uzun bir süre degilmis zaten.
Aranızda aşk yoksa bu iliskinin ilerletilecek veya kurtarilacak bir yanı oldugunu sanmiyorum.
Bence siz en iyisi kanka olun.
bunu ona anlatamıyorum ama. beni sahiplenmiş durumda bi anda nasıl kanka olalım diyebilirim ki. biraz da şımarık durdum ona karşı olgun durmadım hiç sevdiğim için neden böyle bişey yaptım bilmiyorum.. olgun biriyim normalde ve etkilerim erkekleri ama onu etkileyemiyorum beni elde görüyor sadece. bu konuyu açtığımda da ne alakası var yine niye tribe girdin diye kızıyor. biraz maçodur kendileri..

Kac kovalan demicem ama boyle durumlarda bu gerekiyor. oncelikle aranizdakini anlamak icin biraz kacman lazim. kac derken uzaklas veya soguk davran demiyorum. cok ilgiliysen ilgini bi tik azalt ki sendeki degisimin farkina varsin. baska turlu 1 bucuk ayda elinde oldugunu dusunur ve bunun bi cekiciligi olmaz.
Bence biraz olsun arkandan kostur ki cabalayacak mi, bu iliskinin devamini saglayacak mi gormus olursun.
ilk zamanlarda kendini agirdan satmak bazi seylerin cevabi olabilir, bence.

Kac kovalan demicem ama boyle durumlarda bu gerekiyor. oncelikle aranizdakini anlamak icin biraz kacman lazim. kac derken uzaklas veya soguk davran demiyorum. cok ilgiliysen ilgini bi tik azalt ki sendeki degisimin farkina varsin. baska turlu 1 bucuk ayda elinde oldugunu dusunur ve bunun bi cekiciligi olmaz.
Bence biraz olsun arkandan kostur ki cabalayacak mi, bu iliskinin devamini saglayacak mi gormus olursun.
ilk zamanlarda kendini agirdan satmak bazi seylerin cevabi olabilir, bence.
istediğim tam da bu ama nasıl yapıcağımı unutmuşum resmen iki yıl sevgilim olmayınca..

istediğim tam da bu ama nasıl yapıcağımı unutmuşum resmen iki yıl sevgilim olmayınca..

mesaj atmayi kesme, mesajlarina cevap ver ama hemen zart diye degil :KK70: biraz bekle ki mesajini elinde telefonla beklesin. flortlesmenin temel maddesi budur. attigim mesaja aninda cevap veriyor mu diye bu taktik uygulanir once:)) denedim yani.

Bide her mesajina sevgi dolu sozler yazma ama sogukta durma tam ortasini deneye deneye bul. "bir sorun mu var" demesin ama icinden anlasin.

mesaj atmayi kesme, mesajlarina cevap ver ama hemen zart diye degil :KK70: biraz bekle ki mesajini elinde telefonla beklesin. flortlesmenin temel maddesi budur. attigim mesaja aninda cevap veriyor mu diye bu taktik uygulanir once:)) denedim yani.

Bide her mesajina sevgi dolu sozler yazma ama sogukta durma tam ortasini deneye deneye bul. "bir sorun mu var" demesin ama icinden anlasin.
ilkini yapabilirim sanırım mesajlara geç yazıcam. naz nasıl yapıcam peki çok nazlıyımdır aslında ama bunu mesajla nasıl göstericem ki :KK43:

ilkini yapabilirim sanırım mesajlara geç yazıcam. naz nasıl yapıcam peki çok nazlıyımdır aslında ama bunu mesajla nasıl göstericem ki :KK43:

iste bu mesajlarinda ne yazdigina bagli. Duruma gore degistir tavirlarini. her canim cicim mesajina karsilikli guzel sozler soyleme ama suratta asma:)

Daha 1.5 ay olmuş
Çok seviyorum be denmesi için daha birçok şey yaşamanız gerek ve zaman geçmesi gerek bence..
Ve sana bi tavsiye
Kaç, kovalan; )

Daha 1.5 ay olmuş
Çok seviyorum be denmesi için daha birçok şey yaşamanız gerek ve zaman geçmesi gerek bence..
Ve sana bi tavsiye
Kaç, kovalan; )
ay sana ve findiklinescafe findiklinescafe sana çok teşekkür ederim içime umut serptiniz. evet daha bir haftadır çıkıyoruz asıl olaylar okulu bitip yanıma gelince başlicak. zaten amacım bu iki haftayı iyi değerlendirip onun benim üzerimdeki ilgisini canlı tutmak. kaçan kovalayan nasıl olucam onu araştırıyorum harıl harıl :KK70: bol bol tecrübeli tavsiyenizi yazın nolur bilmeyenler faydalansın benim gibi :)

ay sana ve findiklinescafe findiklinescafe sana çok teşekkür ederim içime umut serptiniz. evet daha bir haftadır çıkıyoruz asıl olaylar okulu bitip yanıma gelince başlicak. zaten amacım bu iki haftayı iyi değerlendirip onun benim üzerimdeki ilgisini canlı tutmak. kaçan kovalayan nasıl olucam onu araştırıyorum harıl harıl :KK70: bol bol tecrübeli tavsiyenizi yazın nolur bilmeyenler faydalansın benim gibi :)
Canım ben kaçan birini kovalayan olduğum için bir zamanlar
Mesaj atardim cevap vermezdi
Arardim acmazdi
Sonra dönerdi bana ben hemen açardim :KK70:
Hiç kovalayamadi beni. Hep kapım acıktı..
Görüşelim derdi olur derdim hemen
Ben görüşelim derdim ertelerdi. .
Ah ulan ah :KK70:

Canım ben kaçan birini kovalayan olduğum için bir zamanlar
Mesaj atardim cevap vermezdi
Arardim acmazdi
Sonra dönerdi bana ben hemen açardim :KK70:
Hiç kovalayamadi beni. Hep kapım acıktı..
Görüşelim derdi olur derdim hemen
Ben görüşelim derdim ertelerdi. .
Ah ulan ah :KK70:
oo fena olmus o da :KK70: aman allah korusun. şuan çok iyiyiz uykusu geldi uyudu bitanem hayatımın anlamı diye diye. allahım nazarlardan saklasın. tek isteğim biraz daha bağlanması ben bağlandım zaten yeterince. onu da baya yazı okudum burda, onunla çözüyorum sanırım. her şeye anlayışlı ve olgun davranmam gerekiyormuş. kapris tripten uzak durucakmışım. evet yapıcam sanırım! En Büyük KK

oo fena olmus o da :KK70: aman allah korusun. şuan çok iyiyiz uykusu geldi uyudu bitanem hayatımın anlamı diye diye. allahım nazarlardan saklasın. tek isteğim biraz daha bağlanması ben bağlandım zaten yeterince. onu da baya yazı okudum burda, onunla çözüyorum sanırım. her şeye anlayışlı ve olgun davranmam gerekiyormuş. kapris tripten uzak durucakmışım. evet yapıcam sanırım! En Büyük KK
Gereksiz yere trip atma canm sakin tecrübe konuşuyo bak
Beyfendi ler çok sıkılıyor sonraaa (!)

Gereksiz yere trip atma canm sakin tecrübe konuşuyo bak
Beyfendi ler çok sıkılıyor sonraaa (!)
ayy çok fena atardım hem de ne yanlış yapıyormuşum aboo. peki bişey dicem onu kıskanmalı mıyım. zaten kıskanıyorum gerçi ama belli etmeli miyim. çünkü twitterdaki takip ettiklerini falan kıskanıyorum hatta sabah biraz şımarıklık yaptım tartıştık bu yüzden belki kıskanmam işe yarar diye, ters tepti sonradan yine anlayışlı sevgilim toparladı :KK43: valla çocuk gibi davranıyomuşum bazen gerçekten.

ayy çok fena atardım hem de ne yanlış yapıyormuşum aboo. peki bişey dicem onu kıskanmalı mıyım. zaten kıskanıyorum gerçi ama belli etmeli miyim. çünkü twitterdaki takip ettiklerini falan kıskanıyorum hatta sabah biraz şımarıklık yaptım tartıştık bu yüzden belki kıskanmam işe yarar diye, ters tepti sonradan yine anlayışlı sevgilim toparladı :KK43: valla çocuk gibi davranıyomuşum bazen gerçekten.
Ay canım kıskanma bu kadar zorlama boşver yaa

X