Soğuyor muyum? :(

guvercinkafesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
37
17
3
30
Daha dün bir tane konu açmıştım, fakat çok az kişi yazdı. Hala içim içimi yiyor. Sevgilim askerden izne geldi, ama yaşadığımız şehre adım attığı andan itibaren 180 derece döndü. 1 haftadır lakayt tavırlar, umursamazlık, ufak tefek yalanlar, gece sabaha kadar arkadaşlarıyla motorla gezmeleri, yersiz şakaları, ağzının bozukluğu, bana vakit ayıramaması..7 aydır kendisi askerdi, iznini kullanıyor. Askerde ve öncesinde aramız çok iyiydi, beni kırmaktan çok çekinen ve çok merhametli birisidir normalde. Tamamen başka birisi oldu sanki.. Normalde asla küfür eden, yerli yersiz şakalar yapan, gece sabaha kadar gezen birisi asla ama asla değildir. Askerden izne gelmesine saatler kala dahi çok iyiydik, çok naifti herzamanki gibi..Ben onu nasıl özlemle nasıl zorluklarla bekledim, bekliyorum.. Neler yaparız diye düşünmüştüm her gece heyecanla başımı yastığa koymuştum. Tam bir hayalkırıklığı. :( Ki zaten askerliği Batı'da yapıyor, yani askerlik psikolojisi asla değil.. Buradan daha rahat orada kendisi aşırı memnun zaten..

Şimdi yüzüne bakıyorum, o sevgimi hissedemiyorum. Sanki bir yabancı.. :( o şakalar, o beni umursamamazlığı, beni dalgaya alması.. çok şaşkınım. :( Hep geziyor, bir dakika evde durmuyor. Takıldığı insana zaten ifrit oluyorum, karaktersizin teki..Ve bana asla haber vermiyor. Nedenini sorduğumda "bana sorular sorarak zehir edersin yine, ondan söylemiyorum bana karışma gezeyim"diyor. Halbuki sıktığımı hiç düşünmüyorum. :( Tek gerekçesi benim onu sıkıyor oluşum ve sorular soruyor oluşummuş. (?)

Saatlerdir ağlayıp duruyorum. :( içim çıktı.. Yıllardır sevdiğiniz insanın gözlerine baktığınızdan bir yabancı görmek ne de zormuş.. sarıldığımda başkasına sarılıyorum sanki.. gözleri bakışları donuk sanki.. Ama arkadaşlarıyla çok mutlu çok eğleniyor..

Askerdeyken bir ben ilgileniyorum kendisiyle. Ne arkadaşları ne ailesi.. Her sıkıntısında her daim yanındayım..Kendimi de sorguluyorum acaba farkında olmadan çok mu soru sordum, karıştım diye.. :( Tek bildiğim aşırı üzülüyor oluşum. İçim parçalanıyor.. ne hevesle beklemiştim... ki daha 5 ayı daha var..

Sizce hiç soru sormasam, neredesin kimlesin demesem daha da rahatlayıp gevşer mi? Galiba bende soğuyorum.. içimdeki sevgi sanırım bir değişik oldu tarif edemiyorum bu beni bitiriyor.. benimle dalga geçiyor, dinlemiyor hiç.. İnanın ilk defa oluyor böyle şeyler, bana şakasına salak bile demeyen insandı.. kırmazdı asla hiç. şimdi gırla...

Lütfen bana fikir verin.. Benim tavırlarım nasıl olmalı? :(

Kendini nimetten saymamasını sağlayarak başlayabilirsin.
Arama , sorma. Gelmemiş gibi davran.

Bu durumda daha da rahata kavuşup oh ne güzel ben rahat rahat geziyorum ne arıyor ne soruyor kafasında olmaz mı? Bu saatte dahi motorla geziyorlar, bu nasıl bir iş.. Sizin dediğiniz gibi yapacağım umarım işe yarar, içimin acısını size nasıl tarif etsem bilemiyorum. :( Çok teşekkür ediyorum tavsiyeniz için.

Sizin O nunla sabaha kadar gezme ve arkadaslariyla yaptiklarini yapma şansiniz var mi?

Sabaha kadar gezme şansım tabi ki yok. Sırf izne geliyor diye bende yıllık iznimi kullanıyorum, çalışıyordum. Ama gün boyu evdeyim, ne zaman bir yere çıkalım desem bahane uyduruyor. Ama arkadaşlarıyla çıkıyor. Böyle yapmazdı asla, tanıyamıyorum. İnanın öyle heyecanla bekliyordum ki.. tüm her şey söndü.. sizce ne yapmalı, sorun bende mi ki acaba abartıyor muyum?:cry:

Bu durumda daha da rahata kavuşup oh ne güzel ben rahat rahat geziyorum ne arıyor ne soruyor kafasında olmaz mı? Bu saatte dahi motorla geziyorlar, bu nasıl bir iş.. Sizin dediğiniz gibi yapacağım umarım işe yarar, içimin acısını size nasıl tarif etsem bilemiyorum. :KK43: Çok teşekkür ediyorum tavsiyeniz için.
Eğer sizi önemsiyorsa o dediğiniz kafada olmaz.

Sabaha kadar gezme şansım tabi ki yok. Sırf izne geliyor diye bende yıllık iznimi kullanıyorum, çalışıyordum. Ama gün boyu evdeyim, ne zaman bir yere çıkalım desem bahane uyduruyor. Ama arkadaşlarıyla çıkıyor. Böyle yapmazdı asla, tanıyamıyorum. İnanın öyle heyecanla bekliyordum ki.. tüm her şey söndü.. sizce ne yapmalı, sorun bende mi ki acaba abartıyor muyum?:cry:

Olumlu bakmaya calisirsak, belkide bu bir surectir ve askerlik bitip tamamen döndugunde bir sure sonra kendine gelir. Umarim.
Bunun gecici oldugunu dusunup beklemekte size kalmis, gecmez diyip ayrilmasida size kalmiş. Her iki ihtimalde var neticede.

İzni bitip yeniden döndüğünde eskisi davranırsa sizde o zaman şuan onun yaptığını yapın.

Kesin dediğiniz gibi döndüğünde eskisi gibi sıcak ve ilgili davranacak buna eminim. Bende aynı sizin söylediğiniz şekilde ona bunu söyledim, ama bunu da umursamadı hiç. Ama onun gibi davranacağım ki anlasın nasıl kalp kırıcı olduğunu.. Çok sağolun..

Benim eşim de askere gitti geldi bi değişti bidaha tanıyamadım ne zorluklarla bekledim askerliği o değil ben yaptım kapı dışarı çıkmadım kıskanç diye ama gelince bambaşka bir insan oldu. Ama böyle izne geldiğinde bi değişiklik yoktu daha çok görüşmek istiyordu ama tamamen gelince çok değişti. İzine geldiğinde aslında uzaklığın verdiği özlemle daha çok sizinle olmak istemesi gerekirdi diye dusunuyorum. Ama üzülerek söylemeliyim ağzı bir kere bozuldu mu bidaha duzelmez. Soğuk tavırları vs gittiğinde değişir ama bozulan ağzı malesef bozuk kalır

Daha dün bir tane konu açmıştım, fakat çok az kişi yazdı. Hala içim içimi yiyor. Sevgilim askerden izne geldi, ama yaşadığımız şehre adım attığı andan itibaren 180 derece döndü. 1 haftadır lakayt tavırlar, umursamazlık, ufak tefek yalanlar, gece sabaha kadar arkadaşlarıyla motorla gezmeleri, yersiz şakaları, ağzının bozukluğu, bana vakit ayıramaması..7 aydır kendisi askerdi, iznini kullanıyor. Askerde ve öncesinde aramız çok iyiydi, beni kırmaktan çok çekinen ve çok merhametli birisidir normalde. Tamamen başka birisi oldu sanki.. Normalde asla küfür eden, yerli yersiz şakalar yapan, gece sabaha kadar gezen birisi asla ama asla değildir. Askerden izne gelmesine saatler kala dahi çok iyiydik, çok naifti herzamanki gibi..Ben onu nasıl özlemle nasıl zorluklarla bekledim, bekliyorum.. Neler yaparız diye düşünmüştüm her gece heyecanla başımı yastığa koymuştum. Tam bir hayalkırıklığı. :KK43: Ki zaten askerliği Batı'da yapıyor, yani askerlik psikolojisi asla değil.. Buradan daha rahat orada kendisi aşırı memnun zaten..

Şimdi yüzüne bakıyorum, o sevgimi hissedemiyorum. Sanki bir yabancı.. :KK43: o şakalar, o beni umursamamazlığı, beni dalgaya alması.. çok şaşkınım. :KK43: Hep geziyor, bir dakika evde durmuyor. Takıldığı insana zaten ifrit oluyorum, karaktersizin teki..Ve bana asla haber vermiyor. Nedenini sorduğumda "bana sorular sorarak zehir edersin yine, ondan söylemiyorum bana karışma gezeyim"diyor. Halbuki sıktığımı hiç düşünmüyorum. :KK43: Tek gerekçesi benim onu sıkıyor oluşum ve sorular soruyor oluşummuş. (?)

Saatlerdir ağlayıp duruyorum. :KK43: içim çıktı.. Yıllardır sevdiğiniz insanın gözlerine baktığınızdan bir yabancı görmek ne de zormuş.. sarıldığımda başkasına sarılıyorum sanki.. gözleri bakışları donuk sanki.. Ama arkadaşlarıyla çok mutlu çok eğleniyor..

Askerdeyken bir ben ilgileniyorum kendisiyle. Ne arkadaşları ne ailesi.. Her sıkıntısında her daim yanındayım..Kendimi de sorguluyorum acaba farkında olmadan çok mu soru sordum, karıştım diye.. :KK43: Tek bildiğim aşırı üzülüyor oluşum. İçim parçalanıyor.. ne hevesle beklemiştim... ki daha 5 ayı daha var..

Sizce hiç soru sormasam, neredesin kimlesin demesem daha da rahatlayıp gevşer mi? Galiba bende soğuyorum.. içimdeki sevgi sanırım bir değişik oldu tarif edemiyorum bu beni bitiriyor.. benimle dalga geçiyor, dinlemiyor hiç.. İnanın ilk defa oluyor böyle şeyler, bana şakasına salak bile demeyen insandı.. kırmazdı asla hiç. şimdi gırla...

Lütfen bana fikir verin.. Benim tavırlarım nasıl olmalı? :KK43:
Hic sallama sende izninin tadini cikar gez arkadaslarinla yok say zor ama kendin icin yap...
Iki gün sonra yanasirsa tavrina devam et tabii yanasirsa benim umudum yok acikcasi zaten gel gitli biriyse ileride isin daha zor millet askerden gelir sevdigiden ayrilamaz bu da yanina ugramaz

Gercekten askerden gelen her erkek bi tuhaf oluyor özgüvenleri geliyo sanırım :D bence göz yummayın tavrınızı koyun sonra pislikleşir :(

Hani askere giden olgunlaşıyordu, ters tepmiş sevgilinizi:işsiz:
"Uçurumun kenarında dolaşan uçuruma yuvarlanır" demişler.
Yoldan çıkaran arkadaşından uzaklaşmadıkça işiniz zor..
Keskin ve net olun, kaybetme korkusu yaşatın ona ki silkelensin kendine gelsin..Ha ona da umursamazsa zaten göze almış kaybetmeyi:KK34:

Bende bu duruma benzer olay yaşadım ayrilsan asker olduğu için dünya ahiret unutmaz devam etsen askerden gelince karşında tamamen hovarda olucak bir adam olarak gelucek kesinlikle bir an once kafana ayrılığı koy çünkü askerliği bitince herşey çok daha kötü olucak ...

Onun için izne ayrıldığınızı biliyor.
En azından buna saygı duyup zamanının bir kısmını sizinle geçirmesi gerekirdi.
Sanki sizi umursamıyor gibi.
Siz de onu umursamayın,kalkan bir tarafları inecek mi bakalım!!!!!
Maalesef bu böyle gidecek gibi görünüyor.
Askerliği bitince de dengesiz tavırlarıyla sizi üzmeye devam edebilir...

Tavsiyem yalnızca kendini düşün.
Değer BİLENE değer verilir.
Ya sende hayatına bak işte,Ama kadınların huyu bu vazgeçilmiş olmak bize göre değil.:KK53:
Vaz geçen taraf biz olmalıyız:63:
Ya önce davran yada yıllarca değmeyecek bir adam için (neden ? diye dövün .:ruh:

Muhtemelen izni sensiz kankalarıyla çooook rahat geçirecek döndüğü gün yine sana iyi davranacak. Çünkü yokluk böyle bişey. Sallama arama sorma

Düşündüğüne değmez sal gitsin.. böylesine dengesizlikle ömür geçmez. Askerlik psikolojisi bahane değişmiş. Kız isteme heyecanı der değişir. Düğün heyecanı der değişir. Geçim derdi der değişir. Baba olma sorumluluğu der değişir. Annesi gelin bana şunu yaptı der değişir. Kardeşi yenge bana şunu dedi der değişir. Gelmez sonu. Dik duruşlu bir adam değil belli ki saygılı da değil. Değişe değişe yanında gaz çıkartıp küfür eden arada bi tartaklayan bi adam haline gelirde mazallah eyvah deme sonra. Değişken adamdan korkarım ben. Abartı gibi gelebilir dediklerim ama adam saygı duymuyor size o yuzden söylediklerim uzak ihtimal değil

Askerde iken sen nasılsa elinin altındasın zor günlerinde yanındasın diye dışarıdayken de seni umursamıyor besbelli.

Seni orada tutunacak bir dal olarak görüp dışarda bir hiç yerine koyuyor resmen.

Bunun askerlik psikolojisi ile falanda ilgisi yok ya dışarıda kendisi ile ilgilenecek birilerini buldu, ya da dediğim gibi seni o zor zamanlarında nasılsa yanımda diye hor görüyor.

Bence sende fazla üstüne düşme koyver gitsin bırak gidişatı o belirlesin sende onu umursama çık gez dolaş, fazla da arayıp üstüne düşme.

Böyle bir vefasız içinde kendini üzmeye ağlamaya değmez bence. :KK76:

Back
X