sohbet başlatmak icin bahaneler nelerdir? Var mı öyle taktıkler? Sohbet baslatamamakla ılgılı derdim var.

Mutlaka bulurum konu da. Bu mevzu farklı. Yaratıcı bi konu lazım :KK70: . Ya sohbetimiz biraz acayip bitti. En son bi konudan sürtüstük ama kvga degıl. Bı hafta mesajlasmadık. Sonra beni sıldı sosyal medyadan. Yazacağım gün sildi. Bu sefer de sildiği icin yazdığımı dusunmustur alakası yok ztn yazacaktm. Dedim kaç gündür yazamadm cekındım. Dedı konusacak bır sey bnce ama soyle dınlerim deyınce dedim bazı şeylerı düzeltmek ısterdım bunu kabul etmessin diye dusundumdüşündüm konusmkta ıstıyordum merak edıyodm nasılsın diye dedım. Merak etcek seyyok bıldıgın gbı ya demiş. Sonra ısler yogunmu dedim cevap alamadım ama msjı gordu. Konuşmadık sonra. :/

üzgünüm ama adamın ilgi alanında değilmişsiniz. yani konuşmak isteyen silmezdi zaten. bu saatten sonra önünüze bakın

Incinmis olabilir o hallerimden. En azından kırgınlıgını ogrnmek isterdmde soracak yurel yok galıba bnde de oof
sorun böyle dümdüz bana kırgın mısın aramızda bir kırgınlık var mı diye...
yani uzatmanın bir anlamı yok bence

Bırak gitsin. Bulunmaz hint kumaşı mı ki? İlgi duyan adam sen buzdolabı da olsan bi zaman tanır açılır mı acaba diye. Sen peşinden yazdıkça sıkılıyor belli. Kendini değersizleştirme lütfen.
Aksine ,o konuşmadığımız 1 hafta varya o yüzden silip uzaklaştığını düşündüm. Bekledi demek bnden mesaj , baktı yazmadm ilgisiz sandı , sildi. Sürtüsme sebebinden dolayı yazmamıstm görüldü atmıştı da zaten. Kırdım bu davranışla da iyice sanırm dedim canim :( doğru sanki bulunmaz kumas bıde böyle yoğun duygularıı tkrar hısseder mıyım başka insana bunada uzuluyorm duygum harcandı kendi hatalarımla diye ya :(

Aksine ,o konuşmadığımız 1 hafta varya o yüzden silip uzaklaştığını düşündüm. Bekledi demek bnden mesaj , baktı yazmadm ilgisiz sandı , sildi. Sürtüsme sebebinden dolayı yazmamıstm görüldü atmıştı da zaten. Kırdım bu davranışla da iyice sanırm dedim canim :( doğru sanki bulunmaz kumas bıde böyle yoğun duygularıı tkrar hısseder mıyım başka insana bunada uzuluyorm duygum harcandı kendi hatalarımla diye ya :(
Ne kadardır tanışıyorsunuz? Ne kadar görüştünüz yüzyüze?

Ge
Böyle taktıkler mevcut mu bu konuda :KK70:
Belki yanlış bir sey yaptığım ama daha gecen gün hoşlandığım ve tanımadığım birine istek gönderdim. Haliyle o da kimsiniz tanısıyor muyuz yazdı. Ben de üniversiteden bir arkadasıma benzettim o yüzden ekledim dedim. Bence inanmadı ama inandı gibi davrandı 😂😂 bazen böyle akıl almaz seyler yapıyorum💩

Ne kadardır tanışıyorsunuz? Ne kadar görüştünüz yüzyüze?
Calıstgı yere sık gıdıp alısvers yapıyodm oylelıkle bakısmalarımız aniden basladı. 1,5 ay gidip geldikçe dükkanda karsılasıyodk. Bu elemanlar ürün yerleştiriyo müşteriye bakmıyorlar. Ben gelnce hemen sectıgım urınlerı eline alır etiket yapar. Kasaya kendi elinde götürür kasa da duran erkeği çıkarır oradan kendı gecerdı kasaya. Bi bana böyleydi. 1,5 ay sonu bi yerden adını duydum. Aslnda dükkandan da konusuyoduk gittikçe ama tanısamadk. Bn adından bulup ekledim o da beş dk geçmeden geriiekledı. Dort beş güne kendı mesaj attı böyle başladı. “Gelmiyorsun dükkana artık neden” vs başladıydı sohbt. 2 hafta da mesajlaştık buluşma gününü sohbetin başlarında ayarlamıştık. Böyle olmustucanim

Ge

Belki yanlış bir sey yaptığım ama daha gecen gün hoşlandığım ve tanımadığım birine istek gönderdim. Haliyle o da kimsiniz tanısıyor muyuz yazdı. Ben de üniversiteden bir arkadasıma benzettim o yüzden ekledim dedim. Bence inanmadı ama inandı gibi davrandı 😂😂 bazen böyle akıl almaz seyler yapıyorum💩
İstedigim hareketi enerjiyi buldumesende:D :D :D ıyı yapmıssın. Hoslandıgım cocukta öyle demisti bana ilk msjda. Sohbetimiz saçma sebepten arafta kaldı ama. Dedi tanısıyo muyuz:D onun çalıştığı dükkandan alışveriş yapiypdm. 1,5 ay bakışma sonucu netten bulup ekledim yzmadım. Dört beş gune kendı yazdı tanısıyozwmu dedı. Sohbet az ilerledi. “Gelmıyonya dükkana bayadır” dedi. Böyle oldu :D

Sürtüşme dediğiniz mesajlaşırken mi oldu? Konu gerekli miydi gerçekten?
Ben de trip atan insanları hiç sevmem mesela. Ooo şimdiden böyleyse bununla zaman geçmez derim. Belki o imajı verdiniz.

Calıstgı yere sık gıdıp alısvers yapıyodm oylelıkle bakısmalarımız aniden basladı. 1,5 ay gidip geldikçe dükkanda karsılasıyodk. Bu elemanlar ürün yerleştiriyo müşteriye bakmıyorlar. Ben gelnce hemen sectıgım urınlerı eline alır etiket yapar. Kasaya kendi elinde götürür kasa da duran erkeği çıkarır oradan kendı gecerdı kasaya. Bi bana böyleydi. 1,5 ay sonu bi yerden adını duydum. Aslnda dükkandan da konusuyoduk gittikçe ama tanısamadk. Bn adından bulup ekledim o da beş dk geçmeden geriiekledı. Dort beş güne kendı mesaj attı böyle başladı. “Gelmiyorsun dükkana artık neden” vs başladıydı sohbt. 2 hafta da mesajlaştık buluşma gününü sohbetin başlarında ayarlamıştık. Böyle olmustucanim
😳

İstedigim hareketi enerjiyi buldumesende:KK70: :KK70: :KK70: ıyı yapmıssın. Hoslandıgım cocukta öyle demisti bana ilk msjda. Sohbetimiz saçma sebepten arafta kaldı ama. Dedi tanısıyo muyuz:KK70: onun çalıştığı dükkandan alışveriş yapiypdm. 1,5 ay bakışma sonucu netten bulup ekledim yzmadım. Dört beş gune kendı yazdı tanısıyozwmu dedı. Sohbet az ilerledi. “Gelmıyonya dükkana bayadır” dedi. Böyle oldu :KK70:
Bazen kendime diyorum sen sapık mısın nesin sonra diyorum yok ya masumane bir sey sonucta zararım yok. :p

İstedigim hareketi enerjiyi buldumesende:KK70: :KK70: :KK70: ıyı yapmıssın. Hoslandıgım cocukta öyle demisti bana ilk msjda. Sohbetimiz saçma sebepten arafta kaldı ama. Dedi tanısıyo muyuz:KK70: onun çalıştığı dükkandan alışveriş yapiypdm. 1,5 ay bakışma sonucu netten bulup ekledim yzmadım. Dört beş gune kendı yazdı tanısıyozwmu dedı. Sohbet az ilerledi. “Gelmıyonya dükkana bayadır” dedi. Böyle oldu :KK70:
Bence dükkana uğramalısın🤓 keske eklediğim çocuk da yakınımda olsaydı bu mesafeler olmasa boyle bir sey yapmak Zorunda kalmazdım:KK45:

Sürtüşme dediğiniz mesajlaşırken mi oldu? Konu gerekli miydi gerçekten?
Ben de trip atan insanları hiç sevmem mesela. Ooo şimdiden böyleyse bununla zaman geçmez derim. Belki o imajı verdiniz.
Evet mesaj da oldu. Surtusme su ki. Buluşma aksamı ben eve geldıgmde yazdımki “soguk davranabiliyomus insan uzaktan ızledıgı gozler yakınında durunnca. düzeltmek issterım tekrar davetn olursa dıye guzel sozlu mesaj yazdım. O da mesajıma “şiir” benzetmesi yaptı şaka aslnda ama ben cidden öyle diyor sandım dedıkı “ben şiir sevmem” bide gülücük atmıs. Sonra yazmadı saat geçti zaten uyumustur. Uyandgmda mesaj attm yazmadı bı ıkı saat bekledım sonra üzüldüm. Uzuldugumu gören bi aile bireym (kadın) ona sosyal hesaptan yazıp kendını yanlış ifade etmıs olabilir uzuldu sana bu dendiklerinden haberı olmasn devır kotu cekınıyor ınsanlardn ondan oyle davranmıs demıs. O da mesajı görünce bana yazıyor su kişi bana yazdı söyle yazmasında calıstıgım yerede gelmesn demıs. Korkmus galıba. Dedım gelmez niye gelecek muhabbettimize kötü yorumu yok dedım. Böyle konuştuk. Kırdıysam kusura bakma da dedı. Dkkat et kendine dedi Ben de kırgınlık degıl kendime kızgınlık var kendımı acıklayamadıgım hislerimi hissettiremedigimden dolayı dedim.sohbet bitisi olmasn bu hep varım dedim. Bı kaç saate görüldü attı. Bnde dıkkat et kndine demesini ara vermek olarak Anladm ondan müsade edip bi hafta yazmamıştım. Okuduysan sağ olasın canim uzun yazdım kızma

Bence dükkana uğramalısın🤓 keske eklediğim çocuk da yakınımda olsaydı bu mesafeler olmasa boyle bir sey yapmak Zorunda kalmazdım:KK45:
Sen cok cılgınsıııağğğn :D harıkasın ya :D ben de sen aksine icten çılgın dıştan duvar gıbıyııım :D sseennnn anlıyosssuuun bu ıslerı varya :D dükkanda hala çalışıyor mu anlayamadımd gözlemledim ama goremedım görsem bı ıcerı dalma planım vardı :D sen iyi anlıyon bu mevzuları ulee

Sen cok cılgınsıııağğğn :KK70: harıkasın ya :KK70: ben de sen aksine icten çılgın dıştan duvar gıbıyııım :KK70: sseennnn anlıyosssuuun bu ıslerı varya :KK70: dükkanda hala çalışıyor mu anlayamadımd gözlemledim ama goremedım görsem bı ıcerı dalma planım vardı :KK70: sen iyi anlıyon bu mevzuları ulee
Çaktırmadan bi bak ne olacak ki kaybedecek bir sey yok sonucta🤓 adımız çıkacak sımdi sapığa ondan korkuyorum:confused:

İletişim için ortak bir nokta bulup ordan yürümelisiniz. Genel kültürünüzü artırdıkça daha çok sohbet açıp üstünde konuşabilirsiniz

Back
X