sohbet başlatmak icin bahaneler nelerdir? Var mı öyle taktıkler? Sohbet baslatamamakla ılgılı derdim var.

Uzuldugumu gören bi aile bireym (kadın) ona sosyal hesaptan yazıp kendını yanlış ifade etmıs olabilir uzuldu sana bu dendiklerinden haberı olmasn devır kotu cekınıyor ınsanlardn ondan oyle davranmıs demıs.
Anlamadım sanırım
Üçüncü biri mi karıştı muhabbete? :silah:

Böyle taktıkler mevcut mu bu konuda :KK70:
Havalar da soğuduuuu soğusun soğusun bıktık sıcaktannn sıcağın da yeri başka ama fazlası insanı bunlaltıyor korona olmasa tatile giderdik yine çekilirdi ama korona da her şeye engel oldu baksana herkes maskesiz biz uyuyoruz da ne oluyor herkes bilinçli olsa zaten böyle olmazdı bla bla bla

İletişim için ortak bir nokta bulup ordan yürümelisiniz. Genel kültürünüzü artırdıkça daha çok sohbet açıp üstünde konuşabilirsiniz
Sürtüşme sebebi 1hafta konusamamıstık. Yani yazışmamıştık. Surtusme su ki. Buluşma aksamı ben eve geldıgmde yazdımki “soguk davranabiliyomus insan uzaktan ızledıgı gozler yakınında durunnca. düzeltmek issterım tekrar davetn olursa dıye guzel sozlu mesaj yazdım. O da mesajıma “şiir” benzetmesi yaptı şaka aslnda ama ben cidden öyle diyor sandım dedıkı “ben şiir sevmem” bide gülücük atmıs. Sonra yazmadı saat geçti zaten uyumustur. Uyandgmda mesaj attm yazmadı bı ıkı saat bekledım sonra üzüldüm. Uzuldugumu gören bi aile bireym (kadın ama kim olduğunu tam demiyim) ona sosyal hesaptan yazıp kendını yanlış ifade etmıs olabilir uzuldu sana bu dendiklerinden haberı olmasn devır kotu cekınıyor ınsanlardn ondan oyle davranmıs demıs. O da mesajı görünce bana yazıyor su kişi bana yazdı söyle yazmasında calıstıgım yerede gelmesn demıs. Korkmus galıba. Dedım gelmez niye gelecek muhabbettimize kötü yorumu yok dedım. Böyle konuştuk. Kırdıysam kusura bakma da dedı. Dkkat et kendine dedi Ben de kırgınlık degıl kendime kızgınlık var kendımı acıklayamadıgım hislerimi hissettiremedigimden dolayı dedim.sohbet bitisi olmasn bu hep varım dedim. Bı kaç saate görüldü attı. Bnde dıkkat et kndine demesini ara vermek olarak Anladm ondan müsade edip bi hafta yazmamıştım. Yanındayken de “msjdaki kız ve bu işi farklı ya” demisti bnm ıcın. . Bende olumsuz hissediyor galiba diyip kendimce vakit verip yazmamıştım. 1 hafta sonra yazacağım gün beni sosyal medyadan kaldırdı sildi. Yazdım. Bu sefer de “sildim diye yazdı” zannetmiştir bence. “Bayadır yazmak istiyodm cekindim işlerini vardır dıye de artık dayanamadım yazmak istedm” dedim o da konuşacak sey yokkbence ama söyle dınlerım dedı bnde bazı seyleri düzeltmek isterdim düzeltmeme ızın vermeyecegin konusunda düsünüyordm senide merakediyodum konuşmak istiyordum dedım. Merak etcek bıseyyok dedı bıldıgın gıbı dedı. Isler yogunmu dedım yazmadı bi kaç saat sonra görmstu msjı. Konuşmadık daha

Çaktırmadan bi bak ne olacak ki kaybedecek bir sey yok sonucta🤓 adımız çıkacak sımdi sapığa ondan korkuyorum:confused:
Buluşma sonrası Sürtüşme sebebi 1hafta konusamamıstık. Yani yazışmamıştık. Surtusme su ki. Buluşma aksamı ben eve geldıgmde yazdımki “soguk davranabiliyomus insan uzaktan ızledıgı gozler yakınında durunnca. düzeltmek issterım tekrar davetn olursa dıye guzel sozlu mesaj yazdım. O da mesajıma “şiir” benzetmesi yaptı şaka aslnda ama ben cidden öyle diyor sandım dedıkı “ben şiir sevmem” bide gülücük atmıs. Sonra yazmadı saat geçti zaten uyumustur. Uyandgmda mesaj attm yazmadı bı ıkı saat bekledım sonra üzüldüm. Uzuldugumu gören bi aile bireym (kadın ama kim olduğunu tam demiyim) ona sosyal hesaptan yazıp kendını yanlış ifade etmıs olabilir uzuldu sana bu dendiklerinden haberı olmasn devır kotu cekınıyor ınsanlardn ondan oyle davranmıs demıs. O da mesajı görünce bana yazıyor su kişi bana yazdı söyle yazmasında calıstıgım yerede gelmesn demıs. Korkmus galıba. Dedım gelmez niye gelecek muhabbettimize kötü yorumu yok dedım. Böyle konuştuk. Kırdıysam kusura bakma da dedı. Dkkat et kendine dedi Ben de kırgınlık degıl kendime kızgınlık var kendımı acıklayamadıgım hislerimi hissettiremedigimden dolayı dedim.sohbet bitisi olmasn bu hep varım dedim. Bı kaç saate görüldü attı. Bnde dıkkat et kndine demesini ara vermek olarak Anladm ondan müsade edip bi hafta yazmamıştım. Yanındayken de “msjdaki kız ve bu işi farklı ya” demisti bnm ıcın. . Bende olumsuz hissediyor galiba diyip kendimce vakit verip yazmamıştım. 1 hafta sonra yazacağım gün beni sosyal medyadan kaldırdı sildi. Yazdım. Bu sefer de “sildim diye yazdı” zannetmiştir bence. “Bayadır yazmak istiyodm cekindim işlerini vardır dıye de artık dayanamadım yazmak istedm” dedim o da konuşacak sey yokkbence ama söyle dınlerım dedı bnde bazı seyleri düzeltmek isterdim düzeltmeme ızın vermeyecegin konusunda düsünüyordm senide merakediyodum konuşmak istiyordum dedım. Merak etcek bıseyyok dedı bıldıgın gıbı dedı. Isler yogunmu dedım yazmadı bi kaç saat sonra görmstu msjı. Konuşmadık daha

Cok enerjılı dusuncelerın sevındırık etti be kuzu :) uzun yazıyorum affınawsıgınarak :KK43:
Pardon burda konu baska mıydı acaba boyle seyler yazdım gülerek falan ama birine ayıp mı oldu anlamadım. Öyleyse kusura bakılmasın. Ne demek yaa :KK15:

Böyle taktıkler mevcut mu bu konuda :KK70:
Eğer birilerine birşeyler söylemek istiyorsan o an içinden ne gelirse söyle.. Sende insansın sonuçta dikkatini çeken ya da sormak istediğin birşeyler olur.. İnsanları da çok önemseden yani aman ne der durduk yere bunu sorarsam saçmalamış mı olurum falan gibi kendini kasarsan kimseyle konuşamazsın 😊

Pardon burda konu baska mıydı acaba boyle seyler yazdım gülerek falan ama birine ayıp mı oldu anlamadım. Öyleyse kusura bakılmasın. Ne demek yaa :KK15:
Yok kuzum kötü biseh demedin. Ben hani dükkana girmeye cekiniyorum vs demiştim. bide uzunca mesaj yazmıştım okudunmu

Evet mesaj da oldu. Surtusme su ki. Buluşma aksamı ben eve geldıgmde yazdımki “soguk davranabiliyomus insan uzaktan ızledıgı gozler yakınında durunnca. düzeltmek issterım tekrar davetn olursa dıye guzel sozlu mesaj yazdım. O da mesajıma “şiir” benzetmesi yaptı şaka aslnda ama ben cidden öyle diyor sandım dedıkı “ben şiir sevmem” bide gülücük atmıs. Sonra yazmadı saat geçti zaten uyumustur. Uyandgmda mesaj attm yazmadı bı ıkı saat bekledım sonra üzüldüm. Uzuldugumu gören bi aile bireym (kadın) ona sosyal hesaptan yazıp kendını yanlış ifade etmıs olabilir uzuldu sana bu dendiklerinden haberı olmasn devır kotu cekınıyor ınsanlardn ondan oyle davranmıs demıs. O da mesajı görünce bana yazıyor su kişi bana yazdı söyle yazmasında calıstıgım yerede gelmesn demıs. Korkmus galıba. Dedım gelmez niye gelecek muhabbettimize kötü yorumu yok dedım. Böyle konuştuk. Kırdıysam kusura bakma da dedı. Dkkat et kendine dedi Ben de kırgınlık degıl kendime kızgınlık var kendımı acıklayamadıgım hislerimi hissettiremedigimden dolayı dedim.sohbet bitisi olmasn bu hep varım dedim. Bı kaç saate görüldü attı. Bnde dıkkat et kndine demesini ara vermek olarak Anladm ondan müsade edip bi hafta yazmamıştım. Okuduysan sağ olasın canim uzun yazdım kızma

şaka mı bu ? akrabanız alakasız şekilde mesaj atıyor sosyal medyadan falan.
daha şimdiden millet dadandı, ileride başımı alamam demiştir.
ay erkek olsam sadece silmek değil heryerden engellerim de.

Yok kuzum kötü biseh demedin. Ben hani dükkana girmeye cekiniyorum vs demiştim. bide uzunca mesaj yazmıştım okudunmu
Evet okudum☺️ Dediğim gibi çekinme bence bunda yanlıs bir sey yok. Bir an yanlıs yere yazdım sandım :oops:

Oyle dogrusun ki. Ya sohbetimiz biraz acayip bitti. En son bi konudan sürtüstük ama kvga degıl. Bı hafta mesajlasmadık. Sonra beni sıldı sosyal medyadan. Yazacağım gün sildi. Bu sefer de sildiği icin yazdığımı dusunmustur alakası yok ztn yazacaktm. Dedim kaç gündür yazamadm cekındım. Dedı konusacak bır sey bnce ama soyle dınlerim deyınce dedim bazı şeylerı düzeltmek ısterdım bunu kabul etmessin diye dusundumdüşündüm konusmkta ıstıyordum merak edıyodm nasılsın diye dedım. Merak etcek seyyok bıldıgın gbı ya demiş. Sonra ısler yogunmu dedim cevap alamadım ama msjı gordu. Konuşmadık sonra. :KK43: buluşmamızda da yaptıgım saçma soguk haller oofff :KK43: o yüzden kaçtı bnce:KK43:
Benimle de biri bu yazım şekliyle konuşsa zaten soğurdum . Üstelik noktalama işaretleri yok, devrik cümleler , yüklem ,özne karışmış . Okurken ben yoruldum .

şaka mı bu ? akrabanız alakasız şekilde mesaj atıyor sosyal medyadan falan.
daha şimdiden millet dadandı, ileride başımı alamam demiştir.
ay erkek olsam sadece silmek değil heryerden engellerim de.
Ben yaz demedim MİLLET DADANDI diye düşündü bencede zaten ama KABA konuşmayalım lütfen BEN GİT YAZ ONA mı demişim lütfen ya. AKIL istiyorum ay engellrrim falan hos değil kaç yasında insanız. DERT ANLATMA YERİ BAZEN BURASI DERT ANLATIYOZ ya hakaret yiyoruz ya kızıyorlar yargılıylar ya İYİ OLMUŞ AY ERKEK OLSAM AY ENGELLERDİM falanlar itici.

Benimle de biri bu yazım şekliyle konuşsa zaten soğurdum . Üstelik noktalama işaretleri yok, devrik cümleler , yüklem ,özne karışmış . Okurken ben yoruldum . ONCA İŞİM ARASINDA YAZIYORUM BUNU ne alaka KİTAP YAZIYORMUŞ GİBİ KASMAYIN BEN NASIL YAZACAGINI BILEN INSANIM ONCA İŞİM ARASINDA GÜNEŞ ALTINDA YAZARKEN virgül u göremedim.

KABA SABA KONUŞMAYA ÖYLE MERAKLI HEMCİNSLERİM VAR Kİ. BAKIN DİĞERLERİ NE HOS KONUŞMUŞ. KİMİNİZ ÖYLE HAYAATA SİNİR DOLMUŞSUNUZ Kİ SÖVMEMEYE TUTUYOSUNUZ SANKİ KENDİNİZİ.

ANLATIGIMA HER SEFERİNDE PŞSMAN KALIYORUÖ. DERT DİNLEM
Benimle de biri bu yazım şekliyle konuşsa zaten soğurdum . Üstelik noktalama işaretleri yok, devrik cümleler , yüklem ,özne karışmış . Okurken ben yoruldum .
ona yazdıgım Mesajlar da bozuk değil. Hakaret eder gibi konusmasanız bi. İnsanlık hali anlayış diye şey yok. Devir sizin devriniz.

Sınırden yzamamısım artık. YAZIM TARZIMA DIKKAT ETMEYE ÇALIŞTIM AMA YOĞUN ANIMDA YAZDIĞIMDAN BOZUK YAZDIĞIM İÇİN ONTRİLYON ÖZÜR DİLERİM SİZDEN

Evet okudum☺ Dediğim gibi çekinme bence bunda yanlıs bir sey yok. Bir an yanlıs yere yazdım sandım :oops:
Cok iyisin sen gerçekten. Bazı kadınlar sadece yazım tarzıma elestırı verıyor. Geçen düzgün yazmıştım kasma demislerdi şimdi ne diyolar. Kendı canları sıkkın başkasını da boğmak amaç. Sen gibi kadınlar çoğalsın :) :) keske boyle arkadasım olsa :( doğru dedin cekınecek bır sey yok. Bazı kadınlar oncrkı paylasımlarımdada agresıf konusmustu etkılenp yzamadm korktm. Keske bakmsaydım kotu yazılanlara.

KABA SABA KONUŞMAYA ÖYLE MERAKLI HEMCİNSLERİM VAR Kİ. BAKIN DİĞERLERİ NE HOS KONUŞMUŞ. KİMİNİZ ÖYLE HAYAATA SİNİR DOLMUŞSUNUZ Kİ SÖVMEMEYE TUTUYOSUNUZ SANKİ KENDİNİZİ.
Site kuralları gereği büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır, lütfen büyük harfle yazmayalım.

Back
X