Konularınızı biliyorum fakat daha önce yazıp yorumu göndermeden silmiştim. Amacım sizi kırmak değil. Fakat bu kişiyi sosyal medyadan takip etmeyi bırakmayı öneririm. Sizinle konuşmak istemiyor. Siz çok ince düşünceli olduğunuzdan ve muhtemelen yaşınızın verdiği tecrübesizlikten (bu kötü bir şey değil) dolayı acaba ben mi onu uzaklaştırdım, kendim gibi davranamadım, kırdığım için mi uzak duruyor vb şeylerle meşgul oluyorsunuz. Onu siz uzaklaştırmadınız, konuşmak istemiyor. Sizin de hatanız yok -anlattığınız kadarı ile- kim ilk buluşmada sıcak davranmadı diye hatalı olur. Ayrıca kırılacak biri varsa o da siz olmalısınız, gönlü alınması gereken varsa siz olmalısınız. Her durum için detaylı düşünüyorsunuz. Çocuk size görüldü atmış, bana cevap yazmadı acaba kırıldığı için mi yazmadı, ben kırdım diye düşünüyorsunuz. Çocuk cevap yazıp kısa kesmiş konuşmayı, kendine dikkat et demiş bu kez de ara vermek istediğini sonradan konuşmak istediğini düşünmüşsünüz. Kendine dikkat et, iyi bak gibi cümleleri birçoğumuz cümlelerimizin sonunda kullanabiliriz. Daha sonra hiç konuşmayacağım kişilere de nezaketen kullanırım. Bu yazdıklarım sizi umarım kırmamıştır. Bugünden itibaren bir daha hiç o kişiye bakmamak üzere bir karar verin ve önünüze bakın bence. Bu dediğimi yaparsanız büyük ihtimalle bundan bir yıl sonra bu olanlar için gülüp geçeceksiniz.