sohbet başlatmak icin bahaneler nelerdir? Var mı öyle taktıkler? Sohbet baslatamamakla ılgılı derdim var.

Konuyu bi basıma hallemedım ıcımde.neden dusunmeye devam ettıgımı anlayamadım.ıstemıyom ama anlayamıyorum.belkı vıcdanendır bılemedım cozecegım canim bir sekılde :KK43:
Bence yeni bir konu açın bir derdim var'a. Çünkü bu konudan hiçbir şey anlaşılmıyor. Sohbetle ilgisi yok ki konunun.

Sinirlenince sinirlendi oluyo. Anlayıslıyım ama anlayış zorunluluk diye sertli konusmayın derdın kucumsenmesını hak eden kımse olamaz. Kadınların çoğu başka kadınlara ndensiz tepkılı ters cevaplı. Erkekler bole degıl destekler bırbırıe. Konu sacmaysa takma dostum denir sertuslublu konuşulmaz

Düzgün cevap vermısım saçma konusuyosun kalp kırmaya ısteklısın konum nasılmıs demedım ilginizi cekmiyosa konusma
İyi misiniz? Düzgünce bir şey söyledim kalp kırma neresinde bunun? Size cevap vermeye bile değmez şimdi daha iyi anladım. Size mutluluklar

Terbıyenı aşma derde saygın olsun basına ınsallah saçma bı dert gelmez çözmek zorunda kalmazsın terbıyenı bul
Siz iyi misiniz ya?
Uye ters bir sey soylememis. Cocuk hala aklinizdaysa olaylar baska yone evrilip sohbet başlatmaktan ciktigi icin isterseniz yeni konu acin demis.

Kardesim yasindasiniz, bence biraz sakin olmayi ve her seyi tersinden anlamamayi deneyin. Tepkileriniz çok degisik cunku.

Atarinizdan payima duseni bekliyorum.

Siz iyi misiniz ya?
Uye ters bir sey soylememis. Cocuk hala aklinizdaysa olaylar baska yone evrilip sohbet başlatmaktan ciktigi icin isterseniz yeni konu acin demis.

Kardesim yasindasiniz, bence biraz sakin olmayi ve her seyi tersinden anlamamayi deneyin. Tepkileriniz çok degisik cunku.

Atarinizdan payima duseni bekliyorum.
Konuma derdi fikri olmayan diyo konu degis. Bende derdımı anlmıyorum uzgun mutsuzm mutsuz ınsan cozum arıyor yanı konu aç dıyenı degıl cozum mutsuzlgu cozcek olan yenı konu mu. Kardesnzde ılla gecmıstır sızde gecmıssındzır bole sylerden.duygu acısındn bozuk donemlerm.byuk kadınmısım gibi didisiyolar bazen.

İyi misiniz? Düzgünce bir şey söyledim kalp kırma neresinde bunun? Size cevap vermeye bile değmez şimdi daha iyi anladım. Size mutluluklar
Zaten cevap vermedin mesaj atmıstıbız bna bnde o kadar uzun yzmısım umursamadınız üç hafta olcak galıba. Umursamıyodnz zaten.

Nasılsın
Nerelisin
Kaç çocuğun var
Evli misin
Mesleğin ne
Kaç senedir burda yaşıyorsun nerde dogdun ?
Birinde basla tam gaz devam :KK45:
Ahhahhah,bir de bunun gecmis olsun,hastaligin ne versiyonu var:D
Annelerimiz doktor kapilarinda herkese tek tek bu soruyu sorardi:-)
Sohbet sayiliyordu kendilerince:)
Bana bugun biri sorsa,niye,doktormusun derim,ne munasebet yani,belki mantar kasintim var😂

şaka mı bu ? akrabanız alakasız şekilde mesaj atıyor sosyal medyadan falan.
daha şimdiden millet dadandı, ileride başımı alamam demiştir.
ay erkek olsam sadece silmek değil heryerden engellerim de.
Aynen ya çok ürkütücüler. Numaramı bile değiştirirdim.

ya ben 3 yıllık sevgilimin tanıyıp arkadaş olduğum kuzenlerinin böyle atlayıp yazmasından rahatsız olurum
hele bi de daha ilk görüşmeden böyle şeyler olacak.
imposible.
Bir de annesi nasıl mesaj atıyor onu aklım almadı. Hadi kuzen falan olsa neyse. Koskoca insan neden böyle bir şey yapar ki

Bir de annesi nasıl mesaj atıyor onu aklım almadı. Hadi kuzen falan olsa neyse. Koskoca insan neden böyle bir şey yapar ki

sanırım bazı insanlar daha ilk görüşmelerde çok fazla anlam yükleyip hemen beklentiye giriyorlar. konu sahibi de annesi de muhtemelen 1 görüşme ile hızlıca yol alınacağını düşündüler.
benim birine anlam yüklemem için en 10 defa buluşmam gerektiğinden ben anlayamıyorum ilk randevudan sonra bu kadar dert edinmeyi.

Ahhahhah,bir de bunun gecmis olsun,hastaligin ne versiyonu var:KK70:
Annelerimiz doktor kapilarinda herkese tek tek bu soruyu sorardi:-)
Sohbet sayiliyordu kendilerince:)
Bana bugun biri sorsa,niye,doktormusun derim,ne munasebet yani,belki mantar kasintim var😂
Benim annem her konusutugu ile bir bağlantı bulur du birde ya komşu yada uzaktan akraba 😂

Sohbet başlatmaya çlışıyorsan o kişiyle sohbet edemiyorsun demektir. Akması lazım konuların

Aynen ya çok ürkütücüler. Numaramı bile değiştirirdim.
Numarası kımsede yoktu.ayrıca ona “damat” olarak yazmadılar.ha belkı yınede kötü bıse yaptıkları tmm yani yaptıkları bu davranısı ben “yapın” demedım olmusla ölmüse care yok.o yuzden olmus bı sey kaderdır dıyelım yerıne asagılayıcı konustu kımısı.tmm herkes ıstedıgını soyleyebılr ama gencim tecrübe edınıyorm bazı ağır yorumlar olabılıyo haksızlık ılla genc oldunuz. Sıze demıyorum bu arada sızın yorumunuz nacizane hos. ablalarmdan onerı almak ıstedm de pek olmadı. Sagolun abla yorumunuz adına belkı yasınız büyüktur abla dıyım. Ve benımde yapmak ıstedıgım yanlıs anlasılmaları utancımdn heyecandan ellerımın bırbırıne gecmesını tedırgınlk olarak hıssetmesını yanlıs anlamasını düzeltmek konusmak ıstıyodum.olay sırasnda uzgun olunca olaya dısarıdan bakamıyr ınsan maalesef ya.

sanırım bazı insanlar daha ilk görüşmelerde çok fazla anlam yükleyip hemen beklentiye giriyorlar. konu sahibi de annesi de muhtemelen 1 görüşme ile hızlıca yol alınacağını düşündüler.
benim birine anlam yüklemem için en 10 defa buluşmam gerektiğinden ben anlayamıyorum ilk randevudan sonra bu kadar dert edinmeyi.
Hayır alan veren yok kımseyı. Okuyorum da zaten evlenmeyı düşünmüyorum egıtımım tamamlanmadan. Yazmış ona tmm da ne zmn istemeye gelıyosunz dememıs sonucta. Yanlıs anlasılma olmus zaten karakterı cekındendır sen yanlıs anlama kendı açından demıs hepsi bu. Alan veren kaçıran yol alan yok dereyi görmeden paça sıvanır mı :D yok yani öyle bi vaziyet. Mesajın icerigi söyledigm sekılde arkadaslar.

Back
X