sencee yerimseniben
hacettepe cicimm :))
bu sene düzgün birileri gelsin yeter :))
hatta sende gel birlikte gidelim şenliklere :))
tabi şekerim.. demet akalın, yenitürküden daha kaliteli bikerem ..-tatlicadiarzu- sizin rektör de kalitesini göstertmiş yane...eskiden hep yeni türkü gelirmiş.. ki ben cok severim şarkılarını fln..
ama rektör değişince vetolamış
tabi şekerim.. demet akalın, yenitürküden daha kaliteli bikerem ..-tatlicadiarzu- sizin rektör de kalitesini göstertmiş yane...
bence rektörünüzün derdi başkadır.. derdini ben biliim de sölemiim gariii.....naniknanik
kızlar günaydınnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
31.03.2009 :))) benim dogum günüm bugünnnnn
20 yaşına bastımmmm
nerde benim dogum günü pastamm :))) -tatlicadiarzu- cokacimcoook Şeniz
malüşum mutlu yıllar gülom :1hug:daha nice uzun yıllar sağlık ve mutlulukla sevenlerin ve sevdiklerinle beraber a.s...
en güzel yaşlarını yaşıyorsun ahh ahhh bana ne kadar uzak yıllarsenağlama
bende hemencik hediyelerimi veriiimm,
kokmuş fundikin hediyelerine bak , bayat pastaynan kocamış brad'i koymuş :dilcikar:
bu pastan :lepi:
buda hediyendelikafadulden
yada dur nan vazgeçtim paylaşamıycam sawyerimi cokacimcoooksen fundişin hediyesiynen idare et:dilcikar:
nan sergü nan ..
bu gızcaaz daa mini mini bi çıtır öle şapkalı herifler ona fazla nan kaydirigubbakcemile
hayır şurda ihtiyaç sahipleri duruken böle elinin altı ünili yagusuklu gaynayan malibu şahsiyetine sunman çoohg zoruma gitti -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
oyy oyyy seni yerim bennn ŞenizŞeniz
20 lik çıtırmışta hanimiş danam malibum benimmm:1hug::1hug:,nice yaşlara cnm ..
umarım herşeyin gönlünce olduğu yıllar seni bırakmaz..
aha bu d.günü pastaaannnnnnnnnnn
[/URL][/IMG]
bu da hediyeennn:jeyyar:
[/URL][/IMG]
malüşum mutlu yıllar gülom :1hug:daha nice uzun yıllar sağlık ve mutlulukla sevenlerin ve sevdiklerinle beraber a.s...
en güzel yaşlarını yaşıyorsun ahh ahhh bana ne kadar uzak yıllarsenağlama
bende hemencik hediyelerimi veriiimm,
kokmuş fundikin hediyelerine bak , bayat pastaynan kocamış brad'i koymuş :dilcikar:
bu pastan :lepi:
buda hediyendelikafadulden
yada dur nan vazgeçtim paylaşamıycam sawyerimi cokacimcoooksen fundişin hediyesiynen idare et:dilcikar:
nan sergü nan ..
bu gızcaaz daa mini mini bi çıtır öle şapkalı herifler ona fazla nan kaydirigubbakcemile
hayır şurda ihtiyaç sahipleri duruken böle elinin altı ünili yagusuklu gaynayan malibu şahsiyetine sunman çoohg zoruma gitti -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
mali..
yefrim..
sen o pastayı baa yolla bbişm..
ben sana barbili pasta yollicim annem..
malibucum bebem
Doğum günün kutlu olsun Malibu....
Tüm isteklerinin gerçek olması dileklerim ile...
İyi ki doğdun bebişimŞeniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?