Sohbet Cafe 2.Elcilerin Mekanı :)

gecenin bi yarısı çöp toplamakdan anneciğim ağlamış durumda dedim bir bakayım kızlar ne yapmış topikde ,şimalimin başarı haberlerine çok sevindim tebrik ederim ve devamını dilerim gülüm a.s.

sonrada fundişin haberine geleyim:jeyyar:
dedim ya gecenin kör vakti herkesler bir yerlerinde pireleri takla attırıken çöp toplamanın yorgunluğunun üstüne valla süper gitti bu haber:roflol::roflol:,
allahdan kadın ısırıp sonrada yememiş -tatlicadiarzu-
tamam kabul berbat bi espiri aman napim bu saatde bu kadar espirik yapabiliyom:dilcikar:

vala kıs hikaye tepeden tırnağa ofsayt ama ablanın tepkisineee beenn bir feminist olaraktan bitim :)))
takdire şayan bir davranış bence..
yani ne cabbar bi kadımış anacım o dişlerde ne kuvet varmış nasıl bi deli gücüyle asıldıysa artık adamın takımlara koparıp almışdelikafaduldendelikafadulden

Funda kız, nerden buldun bu haberi...:1shok:

kaydirigubbakcemile3

Yok dayanamayacım, fıkra gibi...:roflol:

feminist kadınlar derneeenden -tatlicadiarzu-
şaka kıs öle netten denk geldi..

espiri güzel sergüm saate ve pc karşısına oturuncaya kadar geçen süreci göz önüne alaraktan ( çöp vs ) gayet iyi kaydirigubbakcemile5

yememişte ben şeye takıldım , dişlerinin arasında parça kalmışmıdır acaba-tatlicadiarzu-

olaydan sonra dişlerini fırçalamaya vakti oldumu ?
olmadıysa sonra yemek yedimi:roflol::roflol:

yememişte ben şeye takıldım , dişlerinin arasında parça kalmışmıdır acaba-tatlicadiarzu-

olaydan sonra dişlerini fırçalamaya vakti oldumu ?
olmadıysa sonra yemek yedimi:roflol::roflol:

öğğüük nan delü maynak :mymeka:
tiksinç tiksinç yazmışın , midem kalktı bea:mymeka:

öyle bir işlemden sonra hani diğer şeklinden bahsediyom diş fırçalanıyomukinefisfisfis

hem sen bekar kızsın terbüyesüz ,sus duymayım bi daha bunları evli barklılar durukene :dilcikar:
evet deneyimlerimizi paylaşalım bu konuda:1rolleyes::1rolleyes:

yaa napim sergü vala emrak ettim yaadelikafaduldendelikafadulden
bide şey dicim hani bu dediğin diğer şekilden deelki hatun yemiş gocasının çükünüü :roflol::roflol:
ya hani derler ya çocuklarına anaları severken , oyy yerim senin çükünü olluşum die , aha bu ablanın durumu budur delikafadulden
oyy yerim senin çükünü cokacimcoookcokacimcoookgocacığım diyerekten abaklanmış resmen :lepi:

evet evet paylaşın tecrübelerinizi cokacimcoook-tatlicadiarzu-
ben bekliyim burda

Son düzenleme:

kız ne deneyimi diyon mannak şee.. hiç dişimle koparmaya çalışmadım vallah.. yok öyle bi deneyimim meneyimim :dilcikar:

kız ne deneyimi diyon mannak şee.. hiç dişimle koparmaya çalışmadım vallah.. yok öyle bi deneyimim meneyimim :dilcikar:

yaa güvercinimm o koparmadan bahsetmiyyiikiiii :jeyyar::jeyyar:
incitmeden hasas davranılması gereken zamanlardan bahsediyii
daha acık nası anlatabilirim bilmiimm vala sengözlerimebaksanab
hayır ifade edem simil de yok anasını satamdelikafadulden

şöle yapabülürüm ;

: tutku ve şehvet ile eşinin eve gelmesini bekleyen kadın simili:

vallah süper olddiiiiiii:dance::dance:

:roflol: :roflol: allahtan kahkaha atan smili var da zorluk çekmiyoz... tutku şehvet mi dediniz... nerde satılıyo.. ikinci el de satan arkadaş varsa aliim hemenkaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok:

niee nanheç mi yohg:jeyyar:
yafrum evlilikler sandığın gibim olmuyor ... keleee keşkem öyle olsa gadasın aldığım... evlenince tutku falan bisüre sonra yerini başka duygulara bırakıyor dadlum da.. şincik psikiyatr kişiliğime bürünmem gerekecek bunnarı anlatmam için... en iyisi sergüden dinleyelim biz fantezileri.. şakkıdı

Bacım senin uykun gelmiş belli...
Hangi başarı haberi kız...:1shok:
Benim bildiğim malibu.nun sınavı vardı, iyi geçmiş onu tebrik ettik bacım...yerimseniben

Ama bende birgün internet şifresini almayı başaracağım o ayrı...delikafadulden
Aradığım ptt çalışanı hala meşgul, anlaşıldı meşgule alıp gidiyor bir yerlere...:mymeka:
Basacam gırtlağına o olacak, çokta iyi olacak...kötükedihüso :roflol:

arkadaşlar .. herşey de indirim yaptım... yetişen alıyor, -tatlicadiarzu- haberiniz olsun... 2. el arkadaşlarım için de ayrıca güzellikler düşüncem.. siz yeter ki beğenin...
(reklamlar -tatlicadiarzu-)

fundişim güzel espri valla.. aman tutuğumuz altın olmasın .. en kötü şey de o olur herhal...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
napıonuzzzzŞenizŞeniz
benim 4 tane sınawım wardı ya hepiciğide ii geçti çok şükürr:lepi::lepi:
burası +18 mi olmuş nee

napıonuzzzzŞenizŞeniz
burası +18 mi olmuş nee

kaydirigubbakcemile3 valla canım bizim sergüyle, funda burayı + 18 e çevirdiler hep.. bizim suçumuz yok valla..

ayrıca tebrik ederim.. umarım beklediğin notları alırsın....

rica ederim canım.. üniv. okumak zor valla bilirim.. hele vize final zamanları çok güzel kilo veriliyor :roflol:

aaa bu çok iyiydi :lepi:
tabi kızım arada yapmak lazım reklam..

napıonuzzzzŞenizŞeniz
burası +18 mi olmuş nee

nan okadar ders calıstın tırmaladın o vize notların bi düşük gelsin bak ben sana neler yapıyom bu topiklerde
bekliyom notlarını ona göre bebişimmşakkıdı

kaydirigubbakcemile3 valla canım bizim sergüyle, funda burayı + 18 e çevirdiler hep.. bizim suçumuz yok valla..

ayrıca tebrik ederim.. umarım beklediğin notları alırsın....

hiiiiççç beni karalamayın tamamen sergünün kanıma girmek suretiyle bana gaz vermesi yüzünden oliy bütün bunlar..
ben zati hazır bekliyim burda biri dürtsede coşsam diye buda biliyo benim 7/24 hazır olduumu veriyo coşkuyu bana..-tatlicadiarzu-

ayrıca halen diş temizliğini neyle nasıl yaptığını yada nie yapmaadınıd anlatmıs deel serhü hn farketmedim sanmasın yanikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

tamam fundişim sölerim notlarımı ii gelsinler :))

+18 topiği kapanınca böle oldu tabi :))

kızzlaar saçımı boyiyyiiiiimmmmmmm
ateşm kızılı..
şincik duşa gircim..
işallah bi halat benzerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…