Ozamanda tv izleyelim diyor. Yine sessizlik olusuyor. Esimde gundemi takip eder ama hic benimle paylasmaz anlatmaz cok cok onemli birsey olmadikca.kitapta okuyorum anlatiyorum hi hi deyip basindanatacak yer ariyor . Dinlemek sikicimi geliyo bilemiyorum. Benimde kizim 2 yasinda onun hakkinda konusuyoruz paylasimlarimiz oluyor. Geziyorum kiimla heryerede gidiyorum arkaslarimla bulusup geziyorum. Anlatiyorum az sonra yanimdan kalkip ya kagit isleriyle ugrasir ya tel ya tv. Benim karsima oturup gozlerime bakarak yorumlar yaparak dinlesin istiyorum . Dil ogreniyorum yurt disinda yasadigim mecbur oldugum icin. Sorular sormam bile bir sure sonra sikiyor adami. Ben cokmu sikici bir insanim ama . Nisanlilik ve daha eski zamanlarda sesimi duymak icin surekli telefondaydi. Sevgili ilgili. Ama sohbet olmassa bunlrda biter zamanla diye dusunuyorum
Yani bence her akşam oturup saatlerce de muhabbet edilmez zaten. Biraz susar biraz konuşur insan.
Bazen aynı evin içinde çocuklar uyuduktan sonra toplasanız 10 cümle kurmadıgımız zamanlar oluyor.
Herkes kendi işine bakıyor. Yani ille de bıdı bıdı olmak gerekmiyor.
Ama dediğim gibi, günü geliyor ertesi gün iş olmasına rağmen sabahladıgımız oluyor.
Eşinizin ilgi alanlarını iyi bildiğinizi düşünüyor musunuz?
Mesela ikimizde futbol izlemeyi seviyoruz. Haftada 2 maç izleniyor genelde evde.
Maç bitimi eşim ntvspor acar Rıdvan dilmen in yorumlarını da izler üstüne.
İzleme demem bende.
Yada bir tartışma programı izledi isek, Twitter a mutlaka bir göz gezdirir.
E telefonu bırak denmez böyle olunca..
Okuduğu bir şeyin üzerine hemen konuşamaz, bir kaç gün kafasında evirip çevirir.
Eskilerden konu açıyorsa mutlaka yeni bir şeye bağlama amaçlı açar.
Birlikte yemek yaparız, ama sadece sevdiği şeylerde yardım eder :) şimdi ayva zamanı, ben mutfağı toplarken o da ayvaları soyar, tatlı için. Bu arada da ister istemez konuşuyor oluruz. Yada çocuklara şebeklik ediyor oluruz.
Genelde Haftada 2 gün arkadaşlarımızla görüşürüz.
Çocuklar yokken bisiklet sürerdik. Yol da beni rahatlatıyor mesela. Konuşmak zorunda hissetmiyorum böyle şeyler yaparken.
Vs vs... bunlar hep örnek.
Her ailenin dinamiği farklı . Bana göre tv, telefon yetişkinler için tüüü kaka değil.
Beklentilerinizi düşürüp ortak bir payda yakalamaya bakın.