Kimyasale yapılacak bir şey yok canım ya o zaten literatür de gebelik bile sayılmıyor.kadın doğum hastanesinde ebeyim ben yani doktorlar direk sağlıksız gebelik doğasal denge diyo
Kacta gitcen kuzum heyecanlandimmm yaaUyanamam diye uyumycam ve gidecm dokyora ve yazcm ordan sze kuzularr
Bebeğiniz ne kadarlık allah bağışlasn inşallah sağlıklı sıhatli olsun doğsunTeşekkür ederim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebecikler versin
AMIN kuzum cok sagolTeşekkür ederim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebecikler versin
Sabah erkenden gidcm canm kan tahlili fln çok beklemiyimKacta gitcen kuzum heyecanlandimmm yaa
Kimyasal gebelik genelde daha düşük beta hcg değeriyle seyrettiği için belirtiler normal gebeliğe göre daha pasiftir ve çoğu adetle birlikte sökülüp giderPeki kimyasalla normal gebelik belirtileri arasında fark varmı yani kmyasal de belirti olurmu
Sen adet tarihinimi bekliysn cqnmBen kendimi her sonuca hazirladim yeterki tek istegim varsa eger saglikli olsun baska birsey istemem evet beklemekte ayrı stres
Testin var mi kyzumBen kendimi her sonuca hazirladim yeterki tek istegim varsa eger saglikli olsun baska birsey istemem evet beklemekte ayrı stres
Ayy hadi BISMILLAHSabah erkenden gidcm canm kan tahlili fln çok beklemiyim
Yani 10 günde idrarda belli olurmu mesela 2 gün arayla 3 test yaptm bugnki testm daha koyuydu ve 16 gün oldu ilişkiden snraKimyasal gebelik genelde daha düşük beta hcg değeriyle seyrettiği için belirtiler normal gebeliğe göre daha pasiftir ve çoğu adetle birlikte sökülüp gider
Çok teşekkür ederim daha yedi haftalık ben çok bekledim o yüzden herkes tez zamanda hayırlı sonuçlar alsın istiyorum. Gebelik haberi duydukça kendiminki kadar mutlu oluyorumBebeğiniz ne kadarlık allah bağışlasn inşallah sağlıklı sıhatli olsun doğsun
Adet tarihin ne zamanYani 10 günde idrarda belli olurmu mesela 2 gün arayla 3 test yaptm bugnki testm daha koyuydu ve 16 gün oldu ilişkiden snra
Keşke yapsaydn merk ettmCanimcim öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alırsın bebisini kucağına insallah adetim bugundu ama birkacgundur aralıklı kahve akıntı geliyo ki bugünde öyle oldu nasip artık yarin olmassam test yapicam
Adet tarihim 12 kasım ama tek 27 kasım yumrtlama günmde ilşki oldu 27 kasmdan itibaren 10 gün saydm ve 11.nci gün test yaptm silik çizgi çıkdı 2 gün arayla yine yaptm biraz daha belirginleşti 2 gün arayla bugn yaptm oda böyleAdet tarihin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?